3.01 "משמעות" -- "Meaning"

airf24

New member
אני רואה הכל שיש לי זמן את זה כבר ראיתי

יש המון דברים דומים בין האוס להקטור שניהם לקחו וויקודין שניהם צלעו באותה רגל שניהם בזים לחוקים ועושים מה שבא להם שניהם קשורים לווילסון שניהם לא מטופחים בוני רצתה להיפטר משניהם זה ברור.יותר בהתחלת הפרק באמת הנפילה של האוס מהדהדת את מה שהיה ב2.16 safe שגם שם זה ווילסון שגר אצל האוס ועכשיו הקטור גר אצל האוס אז הקטור גם בעצם מזכיר גם את ווילסון.אני לא יודע מה זה רצועת איזון כאילו כל כלב מחזיקים ברצועה אז זה נורמלי שווילסון יחזיק את הקטור ברצועה אבל ברור שהקטור הוא מטאפורה להאוס אם כבר האיזון הוא בין האוס לווילסון הם כמו יין ויאנג וווילסון הוא כמו אשתו של האוס רק בלי מין תודה לאל. נכון גם אני שמתי לב שהאוס אמר לווילסון שהוא החבר הכי טוב שלו ואני זוכר שקודם היה חשוב לו יותר שלא יחשבו שווילסון הוא החבר היחיד שלו או שאכפת לו או משהו לפחות ככה היה בעונה הראשונהאבל טוב ברור שהקשר בין האוס וווילסון התחזק אחרי שכל הסיפור עם השוטר נגמר אבל זה לא היה ב3.21 זה היה ב3.22 resignation והלכתי לבדוק מה וולסון אמר אחר כך כמו מה שאמרת והוא אמר באמת שלא אכפת להאוס אבל אני חושב שהוא התכוון שלא אכפת להאוס שהוא הסתיר ממנו ובאמת למה שלהאוס יהיה אכפת הרי יש להם מערכת יחסים חד צדדית כמעט ומה שחשוב לשניהם זה האוס ולהאוס אכפת מווילסון רק בדברים שיכולים להשפיע על עצמו.ובעצם הוא אמר לווילסון אני החבר הכי טוב שלך לא אתה החבר הכי טוב שלי תשימי לב יש הבדל. חחח אני בן אבל איך את בכלל יכולה לדעת זה בסדר וזה לא משנה לי כייף לי לדבר איתך כי רואים שאת באמת אוהבת האוס כמוני אני מעריץ את הסדרה הזאת אפילו שאני אוהב הרבה סדרות אני אוהב אותה הכי הרבה.

airf24

New member
ושניהם נקמנים ושניהם ../images/Emo58.gifוגם בתגובה למעלה

בלעו בקבוק של כדורים וכאילו ניסו להתאבד.

airf24

New member
ב3.20 house training האוס אומר שווילסון הוא

החבר הכי טוב שלו הוא אומר את זה לאשתו לשעבר בוני אבל זה כשהוא אומר לה הרבה שקרים אחד אחרי השני אפילו שברור שווילסון הוא באמת החבר הכי טוב שלו בעצם אני לא זוכר אם הוא אומר את זה גם ב3.21 family וב3.22 resignation הוא אומר שהוא החבר הכי טוב של ווילסון כאילו ההפך.אולי זה חשוב ואולי לא דוריס אגן אוהבת גם כן את האוס וווילסון ביחד היא תמיד כותבת להם הרבה קטעים ביחד והיא כתבה את house training אני כמעט בטוח.

......

אסור לו לטעות במקצוע הזה, הוא עלול להרוג. (כמובן שרופאים טועים, כל אחד, אבל לא כדאי להם). וכמובן שבחיים רופא כזה לא היה מועסק בשום מקום. אבל זו סידרה, וזה האוס שלנו. המשפט הזה בהודעתך, פשוט...אח... אהבתי: "התכונה החזקה שלו היא לא שהוא לא טועה, אלא שהטעות בעיניו היא חלק מהפתרון." אם את כותבת כל מיני דברים מיוחדים, הייתי שמחה לקרוא אותם

שיפ1

New member
תודה!

שמחה שאהבת את המשפט הזה.... ואני כותבת, כן, לא יודעת אם דברים מיוחדים :)) (אם תרצי אני אשלח לך לינק לבלוג שלי בפרטי)

ataliani

New member
תשובות

מתרגשים כמו בפעם הראשונה? האמת היא שיותר, כי כשצפיתי בעונה השלישית בפעם הראשונה, עדיין לא הייתי ממש ממש אובססיבית ל"האוס". זה מאוד התגבר במהלך העונה השלישית,אז דווקא עכשיו התרגשתי יותר. כמה פעמים צפיתם בפרק הזה? פעם שניה היום מה דעתכם על הפרק הזה לעומת שאר העונה? משקף או לא? לא ממש, הוא כמעט חמוד ולבבי פה, והוא ממש לא כזה בהמשך העונה. 1.01, 2.01, או 3.01 ?? 3.01 אתם הולכים להקליט? הקלטתי, אבל אם כוונה למחוק ברגע שהוריי עבורם הקלטתי יראו את זה. יש לי את זה על דיסקים.

Tal2012

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הקטע של האוס עם הענבים

חחח אוי חזק !! ואיך שוילסון בא והוא פגע במנקה למטה, הוא זז מהר אחורה והמנקה ראה את וילסון
אוי ענק חחח כל כך האוס !!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חבל על הענבים
וראיתם איך האוס זרק את הכדור שלו על הראש של צ'ייס? אוי נשפכתי מצחוק!
ואח"כ האוס מסר לו את הכדור! 0=

Tal2012

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחח כןן !!!

וצ'יס מתנהג כזה " מה ?! " חחחחח הרג אותי. התגעגעתי לכדור הזה.

sacrament

New member
קולולולו, עונה שלישית!!!../images/Emo99.gif

פרק מעולה. היה לי חרא שבוע אז הוא בהחלט שבר את הבאסה. עונה על השאלות (עוד לא ראיתי את העונה השלישית, התאפקתי): 1. מתרגשת? חחח. לא ממש. 2. לא מצפה כלום, ראש פתוח. 3. שהאוס וצ'ייס יהיו זוג
4. אין לי מושג. 5. קראתי קצת על הפרקים הראשונים והפסקתי. 6. לאחר שראיתי את הפרק- היה מעולה! הקטע עם החלון של קאדי קרע אותי מצחוק.

פרק מעניין

אני חושבת שהוא מציג באופן דיי מציאותי שלבים של יציאה מדיכאון מתפקד ממושך. וגם מציג את הדילמה- העולם האמיתי או הסבל? חיים או מוות. היו נסיונות דיי ברורים לשינוי- הפסקה של כדורים- ההתמכרות שלו, הבראה של הרגל, נסיון למצוא משמעות- אני מאמינה שאת התיק עם האיש הנכה הוא לקח כדי למצוא משמעות. הייתה פאניקה של השינוי, היו רגרסיות- דבר ראשון הרגל- שחוזרת לכאוב- אני מאמינה שזה פסיכוסומטי, חזרה לכדורים, להתמכרות שלו- מה שעוזר לו לברוח ולא להרגיש. למרות מה שאמרו בפרק, אני לא חושבת שהוא חיפש את החידה אצל האיש הנכה, אני דווקא חושבת שהוא חיפש משמעות שם. הוא באמת רצה לעזור לו, ואלי בתוך כל התהליך נכנסו הרגלים ישנים, וקצת התבלבלה לו המטרה. התכלס, יש משהו מבאס בהאוס השונה, אני יכולה להבין את זה. אבל אני חושבת שזה משהו שצריך לקרות וצריך לקרות עכשיו. האוס הקודם הוא פנטזיה, אומללות במסווה של קוליות. האוס הקודם הוא דמות שטוחה, אמנם מעניינת, אבל הוא לא משהו שאפשר להאחז בו. האוס החדש יהיה הרבה יותר מורכב. ועד כמה שקשה לפעמים להיפרד מהישן, אני חושבת שזה בדיוק הזמן הנכון לעשות את זה, מבחינה תסריטאית.

ההאעה סוף כך סוף העונה השלישית!!!

אני בניגוד לדיי הרבה אנשים פה לא ראיתי במחשב יכולתי אבל זה לא אותו דבר והאיכות דיי חרא... וחיכיתי עד שתתחיל העונה!! כתבתיי אפילו ביומן וספרתי את הימים עד שתתחיל העונה והנה היא התחילה(אני מרגישה כמו בנאום בר מצווה.. הינה הגיעה האוס לגיל בר המצווה חח סתם!..) ואיך היה ?? האמת הייתה בעייה כי חלק מהפרק בכלל לא ראיתי הייתה בעיה עם הטלויזיה
ניראה לי שזה היה אצל כולם...
אבל הכללי הפרק היה דיי יפה!
! מרגש... עד שנפל לי האסימון שהוא יכול ללכת הייתי דיי בשוק
כזה שלא האמנתי שהעונה באמת מתחילה.. אבל היה פרק באמת יפה
@@@ אז לשאלון: מתרגשים כמו בפעם הראשונה? קצת..עונה חדשה..
כמה פעמים צפיתם בפרק הזה?פעם אחת..
מה דעתכם על הפרק הזה לעומת שאר העונה? משקף או לא?לא ראיתי את שאר העונה..
.. 1.01, 2.01, או 3.01 ??3.01 אני חושבת כי עונה ראשונה זה מוזר עונה שנייה היה ברצף אבל חיכיתי מלא לעונה שלישית
!!.. אתם הולכים להקליט?היה ולא לא הקלטתי ולמי שלא הקליט ועצוב
אל תדאגו יהיו עוד מלאאאאאאאאאאא שידורים חוזרים
!! וסורי שלא הייתי פה הרבה זמן הייתי עסוקה.
. שבועות שמח לכולםםםםםםםםםםםם

Bean kob

New member
עונה

מתרגשים? יאפ יאפ התרגשתי מאוד מאוד מאוד מה אתם מצפים מהעונה השלישית?כיאילו דה שהאוס וקדי יעשו ילדים!!!!!!!!!!! מה הדבר הכי הזוי שיכול לקרות?שקדי תמות ממנת יתר ואז צ'ייס יהיה הבוס של האוס O: ושפורמן יהיה גיי עם ווילסון והאוס יחזור בתשובה בסוף העונה הקודמת, לפני שהאוס איבד את ההכרה, הוא ביקש קטמין, מה לדעתכם יקרה עם זה? כיאילו דיי ברור שהוא הולך וכל זה אבל בפרק היו סימנים שיש בעיה שמשהו לא תקין... הצלחתם להימנע מקריאת ספויילרים/ תמונות מהעונה השלישית? לרוב כן

Bean kob

New member
שעמם לי

טוב זאת עבודה של איזה 10 דקות וזה כולה 4 תמונות אבל נו.... תשלימו עם זה לא?

וואאייי../images/Emo70.gifרק עכשיו ראיתי../images/Emo52.gif זה בהחלט יפה!

זה מושקע, הקומפוזיציה מעולה, והצבעים יפים! כל הכבוד!

מיכי7

New member
עונה על השאלות../images/Emo9.gif

מתרגשים כמו בפעם הראשונה? (מן הסתם לא...) : אממ לא
כמה פעמים צפיתם בפרק הזה?: אתמול זאת הייתה הפעם השלישית..... מה דעתכם על הפרק הזה לעומת שאר העונה? משקף או לא? אהמ.. כשראיתי אותו בפעם הראשונה חשבתי שהם השתדרגו, אבל אחרי שראיתי עוד פרקים , זה מצא פחות חן בעייני. 1.01, 2.01, או 3.01 ?? נראה לי שאת הפרק הראשון בעונה השלישית
אתם הולכים להקליט? לא...כבר ראיתי את זה מלא פעמים וכל פעם שאני רואה אני מתעצבנת מחדש על קאדי
..

ראאאאאאאאאאאאאאיתי את הפרק סוף סוף!#!@!@$

הקלטתי אותו >_> כי לא יכלתי לראות אותו. כשהמנקה ראה את ווילסון זה היה מצחיק P: וכשהוא שרף את המטופלת וכשהוא הסתכל על צ'ייס שהפליק לו בהתחלה היה כל כך מצחיק. קמרון השתנתה ואני לא אוהבת את זה ._.; וזה היה פרק ממש מוזר. ממש ממש מוזר. אני מקווה שהעונה לא תהיה כזו מוזרה בעקבות הניתוח, ולפי הפרומואים כנראה שזה באמת לא יהיה ככה. אבל ווילסון צודק בקשר לכאבים ברגל :X וההוא לא חזר ללכת והכל.. הוא הצליח להרים את עצמו. השרירים שלו עדיין רפוסים כאלה.

למעלה