3 שאלות

kitfox

New member
3 שאלות

שלום רב לכולן וכולם! ישנו רעיון שמתרוצץ במוחי זה זמן רב אך עד כה נמנעתי מלעשות בו שימוש כלשהו. ישנם הרבה אתרי הכרויות חוץ ישראלים שמיועדים ספציפית לאוכלוסיית הבי (לכל שמותיה וגווניה ולא ניכנס לכך כעת). בארץ, לא מצאתי משהו כזה, ספציפית לאוכלוסיית הבי בכל אופן (ופעיל). אז יש לי שאלות (רק 3!) שחשוב מאוד שגם בנים וגם בנות יענו עליהן במידה שווה ובכנות: אם יפתח אתר חינמי ישראלי לקשרים רציניים (לא סטוצים וכד') לאוכלוסיית הבי: 1. האם תרשמו? האם יש אמונה שאתר כזה יכול להצליח? 2. האם תחפשו בן או בת זוג מאותו המין או המין הנגדי (בשלב זה של החיים)? או לא משנה? 3. אנחנו בי, יופי, אבל איך תקבלו בן או בת זוג מהמין הנגדי שגם הוא או היא בי (גברים - תקבלו נשים שאוהבות גם נשים? נשים - תקבלו גברים שאוהבים גם גברים? או שההעדפה בכלל היא שבן או בת הזוג יהיו סטרייט לחלוטין או גיי או לסבית לחלוטין?)? אודה לכל מי שיענה והאמת היא שללא קשר לאתר או לא אתר, שאלה 3 מעניינת אותי במיוחד. מקווה לקבל תשובות.

SSAAMMEEYY

New member
3 תשובות

היי, שלום לך :) זה נכון שאולי אין בארץ אתרי היכרויות מהסוג הזה. אבל יש אתרים אחרים, שמאפשרים לך להגדיר את עצמך כ-ביסקסואל, ואני חושב שגם מאפשרים לך לעשות חיפוש של אנשים אחרים שהם ביסקסואלים. (נראה לי שבאטרף יש) אבל לא בדקתי ממש,אז שיהיה... תשובות: 1. לא בטוח שאני ארשם, כי אני פשוט לא נרשם לאתרי היכרויות. (חוץ מאטרף, כי הייתי חייב... חח אבל זה לא היה למטרת היכרות, סתם כי פעם אטרף היה הפייסבוק של הקהילה) 2. אני , כביסקסואל, תמיד יסתכל על 2 המינים, אלא אם כן אני בתקופת גברים/נשים. 3.אני אשמח להכיר בנות שהן ביסקסואליות הן לא חייבות להיות סטריטיות. ואולי אפילו יעדיף. גם בגלל שיהיה לנו משהו משותף, וגם בגלל שאחרי הכל, מי יקבל אותי כביסקסואל יותר טוב ממישהי שהיא גם? תאמת, לא ידעתי שאין אתרים כאלה... חסר לנו הרבה דברים, אחרי הכל גם מסיבות של ביסקסואלים, כמו שיש בניו-יורק ובמקומות אחרים בעולם ואצלנו פשוט -אין. גם דגל של ביסקסואלים קשה מאוד להשיג כאן שלא נדבר על עיתון ביסקסואלי שלא היה בארץ מעולם. ותאמת, אפילו הפורום הזה, יחסית... דיי חדש... צריכים לפתח קצת יותר את הקהילה...

sutul

New member
יש אפשרות הגדרה

עצמית כביסקסואל גם באטרף וגם באתר הכרויות של מור ויטל רק שבפעם היחידה שניכנסתי לאתר שלה ראיתי ששם אנחנו מוגדרים באופן שגוי כ"דו מיניים" 1. לא חושב שארשם לעוד אתר די נימאס לי מכל הנושא הזה 2. אני יותר נוטה לכיוון של בחורות ומידי פעם בנים 3. יותר יהיה קל לביסקסואל לקבל ביסקסואל אחר כבן/ת זוג בלי כל הביפוביה מסביב אני עצמי הייתי בקשר עם 3 ביסקסואליות עד כה ואני חושב שלנו זה באמת יתרון לצאת עם בי ככה גם לא נוצר מקרה כזה שאתה מגלה שנניח הבת זוג שלך ביפובית ואתה תקוע איתה בכוננית

kitfox

New member
...

קודם כל תודה לשניכם בינתיים על התגובות (כל השאר! תגיבו גם בבקשה). ההימנעות מהיתקעות עם מישהי ביפובית זו המטרה המרכזית שלי במחשבה על אתר כזה. אני מצרף לינק לסיפור "קלאסי" ביפובי, סתם כדי להדגים.

kitfox

New member
הבהרה

"ההימנעות מהיתקעות עם מישהי ביפובית..." - הכוונה היא כמובן גם הפוכה, שמישהי לא תיתקע עם ביפוב. באתר כזה, בתאוריה, יודעים שביפוביה זו לא חלק מהחבילה.

SSAAMMEEYY

New member
לא רק

גם מישהו יכול "להיתקע" עם ביפוב, ומישהי עם ביפובית. ביפוביה לא חסרה בקהילה..... בכלל בכלל לא.

sutul

New member
מכיר את הסיפור הנ"ל

אני חושב שגם דנו בו כאן אם אני לא טועה

היום נראה לי שקיבלת תשובה לשאלה

מזעזע... עם ילד בן 13. אין שפיות! לדעתי, האתרים האלו להכרויות זה מלכודת למי שמתפתה. כולל צאטים (פעם כבר כתבתי על מסוכנות שבהיכרות בצאט, כמעט נאכלתי בתגובה...חחחח).

למעלה