3 שאלות חבר'ה :)

ארז דלל

New member
3 שאלות חבר'ה :)

1. במצב של חנייה בטסט, ובא רכב, מה לעשות ריך לעצור עש שהוא יעבור? 2. מה הסדר הנכון להפעלת הרכב בטסט, או שאין לזה משמעות 3. האם זה נכון שהילוך סרק (ניוטרל), במצב של רמזור אדום.. נותן לטסטר לגיטמציה שלנבחן יש ביטחון עצמי, ובכך זה מוסיף לו "נקודות" ? 4. היה כאן ברכת הטסט, אם מישהו יכול לעלות את זה אני יודה לו מאוד חג שמח לכולנו !

Gal isr

New member
אממממ...

קודם כל- כל השאלות תקפות לא רק לטסטים...אני מקווה שתשתמש בתשובה בלי קשר. תשובות לפי דעתי, אתם מוזמנים לחלוק עליי בכל רגע נתון. 1. אם אתה במצב שבו הרכב המתקרב יכול לעבור בנתיב השני, תמשיך. ברגע שחרטום הרכב מפריע גם לנתיב השני, תעצור ותתן זכות קדימה לרכב הבא ממול, וברגע שאין תנועה מתקרבת- סיים את החנייה ומהר. אל תתעכב ותשאיר את הנתיב חסום. 2. מרחק מההגה (ע"י הכנסה מלאה של הקלאצ'), חגורה (חובה! דבר ראשון!), מראות (שלושתן כמובן), לחיצה של ברקס וקלאצ', התנעה, הורדת בלם יד, מעבר להילוך ראשון. 3. אני אישית ברמזור אדום הייתי נשאר על ראשון עם קלאצ' בנקודה, ככה שיהיה לי הכי קל והכי מהיר לצאת מהצומת. זה שאתה על ניוטרל אומר שאתה צריך לעשות הרבה יותר מהר ובלחץ, מה שיגרום לטעויות בסוף.. 4. חיפוש

C u b e

New member
בעיקרון

אני לא חושבת שזה חוקי להיות על ניוטרל במהלך הנסיעה ב-כ-ל-ל. בטח שלא בטסט....
אבל יכול להיות שאני טועה (לגביי הענין של חוקי-לא חוקי).

Marble Arch

New member
בטח שזה חוקי!

מאה אחוז. המורה שלי לימד אותי לעשות את זה כי נורא קשה לי להשאיר את הקלאץ' לחוץ הרבה זמן. הוא לא היה מלמד אותי אם זה לא היה חוקי.

M o l

New member
עזבו רגע את עניין החוקיות...

נסיעה בניוטרל מסוכנת
וד"א, יש הבדל בין נסיעה לעמידה.

galbo

New member
המורה טעה

לא חוקי , מסוכן ולא נותן כלום. כואב הרגל? תתרגל לזה או תלך למכון כושר
הקלאץ זה לא משקולת 10 טון שקשה להחזיק אותו דקה לחוץ ברצץ.

galbo

New member
אבל דיברו על זמן נסיעה

ומה הבעיה להחזיק קלאץ דקה? בעמידה בפקק אין בעיה בניוטרל , שדובר פה על נסיעה זה כבר בעיה.

Marble Arch

New member
מי דיבר על זמן נסיעה?

אני ממליצה לך לקרוא יותר בריכוז להבא, אתה מפספס פרטים חשובים ומתווכח לחינם.

galbo

New member
ומי דיבר איתך?

תעלי בהודעות שהגיבו אליהם קודמיי ותראי "אני לא חושבת שזה חוקי להיות על ניוטרל במהלך הנסיעה ב-כ-ל-ל."

ארז דלל

New member
תודה רבה לכולכם !

לגבי החנייה, אני התכוונתי חנייב בחד סטרי, שהרכב מאחורי. ולגבי הניוטרל ברמזור, זה שווה בדיקה העניין הזה אם דרור הטסטר יכול להגיב, מצויין

be_roo

New member
בעת תמרון חניה, אם מגיע רכב מאחור

עוצרים ומאפשרים לו לעבור. אם אין מעבר רחב מספיק גם עדיף לעצור ולוודא שאותו נהג לא ינסה בכל זאת להשתחל ורק אחרי שגם הוא נעצר וממתין, להמשיך ולסיים את החניה. לגבי ניוטרל ברמזור, אומנם אני לא טסטרית, אבל אני בספק גדול אם מישהו יעבור או יכשל בטסט על בסיס השאלה הזו. אם מישהו הוא בעל בטחון בנהיגה הוא יפגין זאת לאורך כל הטסט ולא בפועלה פעוטה כזו או אחרת, כנ"ל לגבי מי שהוא חסר בטחון.

Gal isr

New member
לגבי החנייה- מה שאמרתי תקף פה

אם בא רכב מאחורייך ואתה חוסם אותו- תסיים מהר. אם עוד יש לו רווח מעבר- תן לו ז"ק.

NewUser4

New member
ניוטרל

ברמזור אדום זכותך לשלב בהילוך סרק. אין כל בעיה בכך, ובטח שלא תכשל על זה. לעומת זאת, אסור לשלב להילוך סרק כאשר הרכב אינו בעצירה מלאה. כלומר ברמזור, רק לאחר שהרכב עצר עצירה מלאה תוכל לשלב בהילוך הסרק.

ארז דלל

New member
אוקי אבל..

האם אתה בתור טסטר, חושב שלנבחן יש בטחון מעצם הפעולה? ולגבי הפעלת רכב, איך "אתם" רוצים שזה יקרה?

Miss Tomato

New member
נראה לי,

שהוא היה רוצה שתדע לתפעל את האוטו בלי לשאול יותר מדי שאלות. :-\ |מדוזה|

ארז דלל

New member
תשמע ושמע טוב

התפעול זה שטויות, תאמין לי שאני יודע לתפעל אותו ולא רק מהשעיורים שאני עושה. אולי יש דרך שהטסטרים אוהבים, וזה השאלה פה אז פעם הבאה אם אין לך מה משהו להגיד, עדיף שתשתוק

למעלה