3 שאלות חבר'ה :)

Simbbam

New member
מה אתה תוקף? היא צודקת לגמרי.

העניין הוא לא להפעיל 'טריקים' על הטסטר בשביל לקבל נקודות. אתה יודע לנהוג? סבבה. אז אין לך מה לחשוש מהטסט.

ארז דלל

New member
לא תוקף, אבל שוב גם אתה לא הבנת

עזוב רגע את הנהיגה בצד, לא מדבר על זה אני מדבר על שאתה נכנס לרכב, ומתכונן למצב נסיעה מה עליי לעשות- ע"פ הטסט.

Miss Tomato

New member
א) Miss באנגלית זה כינוי כבוד -

*לאישה* לא נשואה. ב) "עזוב לרגע את הנהיגה בצד, לא מדבר על זה" אז על מה אתה כן מדבר? אתה נכנס לאוטו של ההורים שלך. מכוון את הכיסא, המראות. שם על הילוך ראשון, מתחיל נסיעה, משלב להילוך שני. עד כאן, נשמע לי בדיוק כמו טסט. משמע, טסט = נהיגה. טסט מדמה נהיגה ללא מורה. הטסטר צריך להיות מרוחק ובלתי מתערב, כך שלא תרגיש שיש לך את רשת הביטחון של המורה. תאמין לי שהטסטר הוא נהג בעצמו. ושהוא ראה איך הרבה אנשים נהגו, ואפילו כאלה שהוא לא בחן. אם הוא יחשוב שעל הכביש אתה לא מסכן אותו, הוא יעביר אותך. איך לא תסכן אותו? על כך שהוא בודק שאתה יודע לנהוג. עוד לפני המלווה. עם המלווה תקבל עוד שעות על הכביש, אבל הבסיס של נהג טוב כבר נמצא שם. אתה כל הזמן אומר שתלמד לנהוג כשתעבור טסט. אני קוראת את ההודעות שלך, וכן שמחה שמישהו מעלה את השאלות של איך לנהוג בחורף, איך להתחיל נהיגה, מה לעשות עם זכות קדימה, פניות וכיכרות. אבל משהו בגישה שלך רקוב. בטסט אתה נוהג. בשיעור אתה נוהג. לפחות אז יש מישהו שיכול לבלום אותך, או לגרום לך להאיץ. על הכביש סתם ככה? לא סומכת עליך. |מדוזה|

C u b e

New member
יש משהו בדברייך

גם אני שמתי לב שברוב ההודעות שלך בפורום אתה רק רוצה לדעת איך לנהוג בטסט, איך לתפעל את האוטו בטסט, מה לעשות כדי להרשים את הטסטרים. העניין הוא שאתה לא לומד נהיגה כדי לעבור טסט. אתה לומד כדי לדעת, וברגע שאתה יודע לנסוע אתה תעבור טסט בקלות. בלי "להרשים" את הטסטרים. אז באמת אני מציעה לך לשנות גישה, ולהפסיק להיות במחשבה של "מה אני עושה כדי לעבור טסט". תנהג טוב, תלמד בשיעורים, ותאמין לי אתה תעבור במכה הראשונה.

אתה תחליט לו

בשביל מה הוא לומד?

B B A

New member
לא מדובר על זה

מדובר על גישה של "אני לומד נהיגה רק בשביל לעבור טסט". להרשים את הטסטר זה אולי 20 אחוז מהטסט. אתה לומד נהיגה כדי לדעת איך לנהוג ובטסט אתה אמור להראות שאתה יודע לנהוג ולא להרשים את הטסטר בזה שתעשה כאילו אתה זהיר או חכם. תחשוב על זה בצורה כזאת: דפקו לי שני ברקסים ונגיעה בהגה בטסט אבל הטסטר התרשם ממני פחות א יותר.... מה הסיכוי שלי לעבור? נהגתי מצוין ולא עשיתי כלום רק כדי להרשים את הטסטר..... מה הסיכוי שלי לעבור עכשיו?? ולארז, עצה מבנאדם שעבר בטסט ה-9: אל תחשוב רק איך להרשים את הטסטר ואיך לגרום לו לחבב אותך. פשוט כנס לאוטו ותנהג כמו שלמדת. זה הכל.

תפעול

אם התיפעול הוא שטויות, אז מה זה נהיגה? הרי התיפעול הוא יסוד הנהיגה!!!!!!!!

spider kisser

New member
נראה לי שבטסט אסור להיות על ניוטרל

בכלל עשיתי את זה באחד מהטסטים שלי ומממממ הבוחן לא ממש אהב את זה

למעלה