3 אוקטובר

Y M C A

New member
וואיייי

היום הייתי אמורה להתגייס לפי תאריך הגיוס הראשוני שלי
איזה מוזר... אני זוכרת שקיבלתי תצו גיוס הזה וזה היה נראה לי עוד כ"כ הרבה זמן.

הזמן עובר נורא נורא מהר

בגלל זה זה לא משנה, עוד חודשיים פחות חודשיים, [עד לגיוס] כי הזמן באמת עובר מהר ,כך שזה לא משנה כל כך, וגם לי זה היה התאריך גיוס הראשוני.. היום גם יומולדת 19 [
]לחברה שלי
עוד סימן שהזמן טס , טוב נו גיל זה רק מספר.. היום :שיעור נהיגה להיפגש עם חברות אולי לחפש שוב עבודה ועוד דברים לא מתוכננים.. שיהיה יום טוב!
וסתם בא לי לשים תמונה יפה .

shiran™

New member
שלישי או רביעי הבא יש לי חופש! אני

בנתניה! בע"ה. בלי נדר. עוד נדבר!

אני הולכת לישון עוד שתי דקות../images/Emo54.gif

מחר חוזרים לשירות הלאומי, אין לי כוח לזה...נמאס לי! בבוקר, ללכת לחברה לקחת ממנה דברים,אח"כ לשירות.. בערב אולי לצאת?

m i r u s h i

New member
../images/Emo108.gif

היום,כמו תמיד,הרבה כלום. אולי לעשות רשימה לקראת אילת.. והמורה נהיגה צריך להתקשר לקבוע שיעור ואחריו יהיה טסט פנימי :X ואתם יודעים שג'ים קארי הוא אליל?
לא.באמת. הוא כזה מוכשר! D: מסרט לסרט אני מעריצה אותו יותר
["it's good,it's good,it's gooooood"
ברוס הגדול מכולם. אה ו-"God is a mean child with magnifying glass,and i'm the ant!"] ושמעו לגארפילד,הוא יודע מה הוא אומר.
יום נפלא

בע.

שיעור נהיגה ב3 ומשהו, ועבודה מחמש עד אלוהים יודע מתי=\. שיהיה יום טוב.

EcstaZ

New member
חוזר לגטו

aka הטכני של חיפה חוזר ביום חמישי שבוע טוב לכולם [או מה שנשאר ממנו]

EcstaZ

New member
בואנה

"ישששששששש" אתה יכול להגיד למורה שלך למתמטיקה אחרי שליקקת לה כדי שהיא תעלה לך את הציון יא שמיניסט קטן

m i r u s h i

New member
כשזה נאמר בהומור../images/Emo108.gif

זה לא אותו דבר. ותאמיני לי שאני שוקלת מילים.

אז אולי את פשוט לא מבינה

את ההומור שלי?! כי בנינו, היחיד שנעלב מהתגובות <ואני חייבת לציין שהן לא שורשרו אלייך אבל בכל זאת,> היית את היחידה שנעלבה.. כי דיברתי עם האנשים שאליהם התגובה כוונה והם לא נעלבו, ובנינו, לא נראה לי שהם משחקים אותה, אז אולי א תמיד השקילת מילים משתלמת ועדיפה כבר הבנת ההומור
ות'כלס, גם את בעצמך צינית ואולי את לא יודעת שאת פוגעת באנשים... אבל כולנו פוגעים כך או כך, יש את אלו שמתחשבים ומבקשים סליחה שאולי פגעו בטעות ויש את אלו ששמו להם להיות שוטר/ת הפורום ולהעיר לאחרים, אז בבקשה כנסי לד' אמות שלך ואל תתערבי לי בתגובות.. תודה.

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifשאלה חשובה למי שהיה במפגש פסח../images/Emo41.gif

איך הולכים לגן המשולש מעזריאלי? אני ממש לא זוכרת איך הלכנו ואני אמורה להגיע לשם מחר
חחחח וסומכים עליי שאני אדע את הדרך מעזריאלי לשם אקיצר יאללה אני חייבת הסבר מפות תרשימים הכל
תודה ^_^

למעלה