3 אוקטובר

tuti100

New member
שלישי..

אממ.. עוד מעט הולכת עם חברה לרופא ואז סתם לטייל לנו.. וחוץ מזה כלום.. יום טוב..

yanivtr

New member
הולך לעבודה עכשיו

וממש לא בא לי עד 19:00 בלע. יום טוב לכולם

K e R e N18

New member
להלהללה../images/Emo204.gif

יותר מאוחר נוסעת לרחובות לחפש בגדים לבר מצווה של אחי..מקווה למצוא כבר!
ובערב נראה כבר...
אחלה יום לכם!

../images/Emo176.gifבתקווה שמשהו יזוז שם! ../images/Emo67.gif

דיברנו היום עם אחד האחראיים, והוא אמר שיהיה בסיידר.. |נשארת אופטימית, למרות הקושי|

אחד הימים היותר חארות.

אתם לא רוצים לדעת למה אני כ"כ עצבנית.. ואני מוותרת לכם על התענוג שתקראו פה..

AndreaCorr ©

New member
עבדתי כמו חיה

(פצועה) וואי, כמה זמן לא הייתי על המחשב כמו שצריך
. בכל מקרה, כפי שציינתי, עבדתי הרבה, והיום סופסוף לפגוש את החבר אחרי שנים שלא בגלל יום כיפור, עבודה, ועוד כלמיני כאלה.

yanivtr

New member
ההורים שלי מבאסים לי ת'צורה

מתווכחים איתי למה לא לקחתי מודיעין שדה. הרי אני בתותחנים- זה מה שבחרתי וזה מה שקיבלתי. והם עכשיו מבאסים אותי כל פעם מחדש בשיחות של "למה לעזאזל לא לקחתי מוד"ש" רק בגלל שקוראים לזה מודיעין הם חושבים שזה איכותי. וכמובן כל הסטיגמות הרעות על תותחנים. והאמת? הם הצליחו. כבר ירד לי טיפה החשק מתותחנים. חרא! אז אם מישהו בא לו לעודד אותי ולהגיד לי שהוא מכיר אנשים בתותחנים שהם ממש אחלה ונהנים זה ממש יעודד...

onix 88

New member
יניב תעזוב שטויות!

חבר שלי היה בדיוק כמוך, קיבל תותחנים ורצה מאוד מוד"ש, הוא אפילו ניסה לבקש העברה ולא נתנו לו. עכשיו הוא נהנה, הוא הגיע למקום נחמד עם אנשים נחמדים, ויכול להיות שיגיע לתפקיד בכלל נחמד עם יציאות מצויינות. הבנתי שביום הגיוס יש שיחה שנראית סתמית אבל כן קובעת דברים, תמיד תשקיע, תענה ברצינות, יהיו לך גם מבחנים בהמשך וגם בהם אל תזלזל. מכל דבר אפשר להוציא את הטוב. שיהיה בהצלחה! ד"א, מה עם הדחיה?

יהיה בסדר, יניב ../images/Emo24.gif

האמת שאני מכירה מישהו, שהלך לתותחנים, ודיי הצקתי לו עם זה וכאלה, והוא מספר לי שהוא ממש ממש נהנה - אחלה אנשים, בסיס יחסית טוב. והוא עובר עכשיו קורס כלשהו, ובסופו הוא יהיה או חובש של התותחנים או סמב"צ תותחנים. משהו כזה 0_O. בשורה התחתונה, הוא נהנה מאוד ! יהיה טוב, אל תדאג. אין לך מה לחשוב " למה לעזאזל לא בחרתי כך או כך ". מה שנעשה - נעשה. תחשוב חיובי :].

yanivtr

New member
תודה לכולם

עדיין בבאסה... אבל יעבור. כל דבר עובר. בסופו של דבר...

shiran™

New member
עבדתי ואח"כ ראשון בתקווה למצוא

נעליים\ג'קט עם אחי. אבל לאאאאאאאאאאאאאאאא. שאני אמצא משהו טוב?! לא ולא. אבל קנינו לאחי חולצה יפה
יאייייייי יש מקס ברנר בראשל"צ! ליד קניון הזהב!! קוקי שייק היר איי קאם!

Gal isr

New member
יש מקס ברנר ליד קניון הזהב?

ברצינות? יש לך מיקום יותר מדוייק בשבילי?
עכשיו יהיה שווה לנסוע לבקר את סבא וסבתא

למעלה