2x05.

shira245

New member
לילי זה קטע של העונה ראשונהP:

היא כבר לא רלוונטית לעלילה או לסדרה.

זה כלום....

לא שקראתי מה שכתבת, כי ראיתי בנתיים רק את הפרק הראשון מהעונה השניה, ואני לא קוראת ספוילרים, אבל אמרת שזה מגילה, אז זה כלום למה שאני כתבתי על הפרק הראשון, שזה היה בערך פי 3 יותר ממך....

dalida1988

New member
פרקקק../images/Emo58.gif

ענקקק
ממש אהבתי את זה שהם התעסקו בוולס חמודדד סוף סוף מפתחים את הסיפור שלווו בקשר לג'קי היא כזאת ביץ'! לא יפה בכלל מה שהיא עשתהההה וררגע מה נסגר עכשיו דאנקן ולוגן חברים עוד פעם?

tool2

New member
אין לי מושג ../images/Emo58.gif

מצד אחד אני לא רוצה שהם יחזרו להיות אולד באדיס כי אני אוהבת את הריבים שלהם על ורוניקה
אבל מצד שני הם חמודים יחד ועוד עם ורוניקה זה יהיה ענק כי אז לוגן יצטרך לבלות יותר זמן עם ורוניקה

dalida1988

New member
חחח

הוא באמת מזכיר אותו אני תמיד אמרתייי הוא גם כאילו שם המצחיק כזה והחבר הטוב של... נכון זאתי שמשחקת את ג'קי באמת מעצבנת...

Ch3nf3l

New member
פרק טוב ../images/Emo58.gif205

אני אמנם עדיין לא מרגיש במתח כמו הפרקים הראשונים, אבל זה שיפור מהפרק הקודם. א. ג'קי קרציה וכלבה. אני אוהב דמויות רעות, לא כלבות. היא כלבה. איך זה שתמיד דמויות בשם ג'קי קרציות וכלבות? (שנות ה70) ב. וואלס מקבל אישיות! מזל טוב! ג. הקטע עם המדיום הזאתי כשהיא דיברה על לילי היה מפחיד. לרגע חשבתי שהיא מדברת על דאנקן, אבל זה לא היה הגיוני כי דאנקן היה אח שלה.. חח.. ד. הסוף היה טיפה מפתיע. כשראיתי אותו באוטו לא ממש חשבתי על משהו ספיציפי, ואז כשהמצלמה התחילה להסתובב הם הביאו רמז די ענק...

snoop cat

New member
מה? זה היה די ברור.. ../images/Emo58.gif

ברגע שהראו אותו במושב הנוסע באוטו, היה די ברור שהבן אדם היחיד שהוא יצר איתו קשר הוא אבא שלו. גם אני חטפתי צמרמורת כשהסייקיק דיברה על לילי.. קריפי...

Mahou

New member
ממש אהבתי את הפרק

אני אישית ממש אהבתי תפרק. דאנקן עיצבן אותי שוב, הוא כזה אידיוט, לפחות ורוניקה מנצלת אותו כמו שצריך ומשיגה דברים מהחברה של אבא שלו... אהבתי מאד שוולס נכנס ממש חזק לדמות חשובה עם עניין בסידרה או כמו שהוא אומר לורוניקה : עד עכשיו תמיד הכל סביבך לפעמים תסתכלי גם עלי. וקצת התבאסתי מזה שקית' הביא את הקלטת לשריף הדפוק ולא הלך עם זה לבד. אני שונא לחלוטין את ג'קי , כי היא גם מטומטמת וגם שחורה :p וממש עיצבן אותי שהיא ביישה את ורוניקה בטלויזיה ואז היא התנשקה עם לוגן :\

tool2

New member
מה?!!?!?!? ../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gif

היא התנשקה איתו??? לא נראה... הם לא סתם רקדו?

Mahou

New member
../images/Emo58.gif אממ לא סגור על זה :

האמת שנראה לי שהם מתנשקים כאן אבל אני לא סגור על זה,

Elijah Wood

New member
../images/Emo58.gif 205

אחלה פרק.. דאנקן וורוניקה נהיים חמודים יותר מפרק לפרק וכל הקטע של ה"אה, לא הזמנתי אותך עדיין" היה פשוט מקסים
מה דה פאק לוגן ודאנקן עושים? מנסים לשקם את החברות ההרוסה שלהם? אני ממש לא רואה את זה עובד=/ וואלס חמוד. קצת היה עצוב הריב שלו עם ורוניקה אבל ככה זה כשיש חברה סכסכנית בדרך. ובכלל כשהיא כמעט בכתה לו בהודעה קולית.. אווצ'. מצד שני הוא צודק.. היא הייתה קצת אדישה.. אבל איך יחזירו אותו מאילנוי לקליפורניה? DUNNO. אה ובקשר למי ששאלו על הכרטיס אשראי.. נראה לי שג'קי החביבה גנבה אותו מקורה ולא להפך.. בגלל זה באמת היו לקורה הג'קט וכל הוואטאבר שהיא קנתה כי זה היה הכרטיס שלה.. רק מנחשת. לסיכום פרק חביב ביותר קצת תקוע כולנו מקווים שקית' יהיה שריף כי לאמב מתחיל להציק לי:|

only veronica

New member
..פרק נחמד.. 205 ספויילר

אוו קי ,אז ראיתי את הפרק.. היה נחמד,ג'קי כלבה,אבל מה,מסתבר שהיא גם מתוחכמת ,הדרך שבה היא עשתה את זה לורוניקה,די מתוחכם מצידה.. אבל לא הבנתי איך ורוניקה רצתה לנקום בה חזרה,מה היה על הדיסק הזה.. איזה קטעים כשג'קי נמרחה על לוגן והוא כזה עם הבעה מוזרה על הפנים,הוא לא יודע מה לעשות איתה,כי הוא לא רוצה אותה שם איתו.. לא הבנתי מה היה הקש ששבר את גב הגמל וגרם לוואלס לנסוע עם אבא שלו,כאילו ורוניקה באמת סך הכל דאגה שג'קי לא תבגוד בו,זה שהיא הסתכסכה תוך כדי זה איתה,לא אומר כלום.

Mahou

New member
לגבי מה שורוניקה רצתה לעשות לג'קי

יש לי 2 השערות אני לא סגור, היה לה את ההקלטה של אבא שלה מוכח על ידי השריף שנמצא כי הוא מהמר לא חוקי במשחקים או משהו כזה לפי מה שהבבנתי אז חשבתי שהיא הולכת לשים את הדיסק הזה במסיבה ולהשפיל את ג'קי. אבל אממ השערה השניה, וזה יותר נראה לי למרות שלא הבנתי את זה ממש, ורוניקה ערכה את ההקלטה הזאת כדי שזה ישמע כאילו מזמינים מישהו לצאת כי הציעו 2 כרטיסים עד לפה הגעתי עם המחשבה לא הצלחתי למצוא באמת מה יפגע בג'קי.

only veronica

New member
טוב,גם אני חשבתי שזה השערה מספר 1

שלך. אבל,אם זה נכון,אז זה ממש מגעיל מצד ורוניקה,כאילו אם את רוצה לפגוע בג'קי תפגעי בה,אל תלכלכי על אבא שלה,כי היא לא אשמה בזה שהוא מהמר,זה כמו שג'קי פגעה בה ולא נגיד בעבדה שאמא של ורוניקה היא אלכוהוליסטית וכל זה. אבל היא לא עשתה את זה,אז זה לא כל כך רלוונטי...

Mahou

New member
מה שקרה עם הכרטיס אשראי לפי דעתי

לפי דעתי, ג'קי סתם רצתה לעבוד ולעשות רע לורוניקה, אז היא עצמה קנתה את הדברים האילו בכרטיס אשראי, ונתנה אותם לחברה שלה, אני חושב שזה סתם כדי להתקרב יותר לורוניקה ועובדה שהיא קיבלה את הסוד שלה והשפילה את ורוניקה.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 2X05 גם לדעתי זה מה

שג'קי רצתה להשיג בזה, אבל יותר מזה - היא גם רצתה לה לגרום להגיע לתוכנית טלוויזיה של הסייקיק ולהשפיל אותה שם
כלבה

snoop cat

New member
אוקיי... ../images/Emo58.gif 2X05

אז ככה: השערה ראשונה.. עכשיו שהבנתי שאבא של ג'קי הוא שחקן הבייסבול הזה (איזה יופי שורוניקה שהיא המעריצה שלו רק ישבה לה רגועה כשהוא נכנס לחדר ולא צווחה משהו בסגנון "אוי מיי גאד ג'קי! למה לא אמרת לי שזה אבא שלך?!" אבל נגיד...), יש לי הרגשה שהוא איכשהו קשור לתאונה של האוטובוס.. הוא היה במגרש ממש לפני התאונה ודיבר עם הוודי הזה, שאגב יכול מאוד להיות שגם קשור לתאונה איכשהו. לגבי לוגן - דאנקן.. מה נסגר? פתאום אאוט אוף דה בלו (אשכרה דאנקן צץ פתאום מאחורי המכונית ומתחיל לדבר עם לוגן..) הם חוזרים להיות בסט באדיס? זה נראה מאולץ מדי ולא ממש הגיוני. ג'קי - טוב מה נשאר להגיד שעוד לא אמרו על הכלבת אדם הזאת? כלבההההה!!! ולמה לעזעזל ורוניקה הולכת ומספרת לה את הקטע עם המשחה?? שכחת עם מי יש לך עסק? מה פתאום החלטת לחלוק איתה את אחד הסודות הכמוסים שלך? ודאנקן.. התפקיד שלך להיות יפה ולתת לורוניקה לעשות את כל עניין החשיבה. רק מחזק את התאוריה שלי לגבי הדמות שלו. טוב, זהו בינתיים.. סליחה על המגילה

SuperGirl82

New member
../images/Emo58.gif 205

ורוניקה לא מעריצה של אבא של ג'קי. קית' מעריץ שלו. ואני חושבת שהיא רצתה להשמיע את הקטע במסיבה כדי להשפיל את ג'קי וגם ללכלך על לאמב... שהוא סוחט אנשים מפורסמים שגרים בנפטון וככה לעזור לאבא שלה בבחירות לשריף. ולגבי הקטע של המשחה, אני חושבת שורוניקה סתם צחקה עם ג'קי, נראה לי שהיא עשתה את זה פעם אחת כשהיא הייתה בכיתה י'.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 2X05

נכון אבל בכ"ז.. אבל האמת הרבה מפורסמים גרים בנפטון, אז אני מניחה שהיא לא תתלהב מכל בן אדם שני ברחוב (כמו אהרון אקולס - בזמנו- למשל..) לגבי הקטע עם המשחה - היא לקחה את זה די קשה ועוד צעקה על וואלס ואמרה שג'קי הייתה האדם היחיד בעולם שידע את זה.. (מה ולילי לא?
) אז לא נראה לי שהיא צחקה עם ג'קי. ועוד דבר שנראה לי מוזר בפרק.. מה פתאום ג'קי התחילה לצעוק עליה שתבחר כבר אחד מהבנים סוף סוף? כאילו היא כבר מכירה אותה שנים ו"נמאס" לה כבר מהמשולש הזה.. זה היה נראה כ"כ מאולץ ודוסוני (כשג'ן אמרה לג'ואי שתבחר, אבל היא גססה וגם באמת הכירה את המשולש שנים - אז לה מותר!
) ושאלה לגבי הפרק - למה כשקית' היה אצל לאמב במשרד הוא לקח את מכשיר הציתות איתו? למה הוא לא רוצה להמשיך לצותת לו??

למעלה