2x05.

SuperGirl82

New member
../images/Emo58.gif 205

ת'אמת חשבתי שהקטע שורוניקה מזהה שג'קי רוקדת עם לוגן יהיה קצת יותר מעניין... וזה שג'קי אמרה שורוניקה רוצה שכולם ירצו רק אותה... האם יש מאחורי זה משהו? שהיא רוצה שוואלס יהיה רק שלה (גם אם רק בתור החבר הטוב)? ג'קי אמורה להיות מעצבנת. זה התפקיד שלה. אני בטוחה שהיא לא שחקנית מעצבנת! לדעתי היא שחקנית דיי טובה אם היא גרמה לכולם להתנכר אליה. נחמד הפיתוח של וואלס, אבל כמה שזה נחמד זה בא על חשבון ורוניקה, לוגן וויבל. ובכלל לא מפתחים את הדמות של דנקן וזה באמת ממש משעמם. מעניין למה אין פרק בשבוע הבא. דווקא חבל, יכלו לנצל את ההזדמנות להעלות את הרייטינג כשאין "אבודים" ב- abc...

Charmed Gal

New member
אני מסכים..../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

בקשר לג'קי, זה ברור לי לחלוטין שזו הדמות ולאו דווקא השחקנית(למרות שלדעתי היא באמת גם מעצבנת במקצת, עם או בלי קשר לדמות) ושזה שהיא באמת גורמת לכולם לשנוא אותה ולהתנכר לה היא עושה עבודה טובה ומשחקת כמו שצריך, אבל... זה לא מפריע לשנוא אותה.

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gif205

אני שונאת את ג'קי!!!!! וואי איזה קרציה מעצבנת מה נסגר איתה?! מטומטמת!!! טוב אחרי שהוצאתי את זה אפשר לדבר על שאר הפרק אהבתי שלוגן ודאנקן מנסים לשקם את החברות שלהם במיוחד אחרי 203 והם לא שיחקו באיזה פלייסטיישן או משו? איך פתאום הם עברו למגדת עתידות הזאת?
טוב העבירו ערוץ לא קריטי... אני לא אוהבת את אבא של וולאס ועכשיו גם אלישיה מעצבנת אותי... מה הבעיות שלה? זה אבא שלו! שתחשוב קצת עליו ולא רק על עצמה היא חשבה לשניהי שאולי הוא צריך עכשיו אבא?! ואולי היא צריכה להניח קצת לעבר שלהם ולתת לבן שלה אבא? אוך היא כל כך מעצבנת! אולי טוב שהוא הלך עם אבא שלו... ואיך ריחמתי עליו בקטע עם ורוניקה מסכן האמת הוא די צודק... הקטע עם המגדת עתידות היה די דפוק אבל נגיד. וואי לאמב ממש חלאה, אם קית' לא זוכה בבחירות...
מצד שני חבל שיעיפו אותו... אבל זה עדיף על זה שהוא ישאר שריף...
למה אין שבוע הבא פרק? איך אני ישרוד יום שישי בלי ורוניקה
טוב לפחות זה יותר טוב מההפסקה שעשו לOC של איזה חודש...

tool2

New member
צודקת בהכל ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

באמת וואלאס צדק.. מתי בפעם האחרונה ורוניקה התייחסה אליו?
לא שאני נגד ורוניקה כי יש לה מספיק בעיות משלה אבל בכל זאת..

Lirchu

New member
../images/Emo58.gif 205 ../images/Emo2.gif פרק מ-ע-ו-ל-ה!

הפרק הזה ממש ממש ממש טוב!!! כמובן שחלק מאוד גדול בזה זה קטע של דנקן וורוניקה אבל הפרק עצמו ממש טוב! הוא הגיע היום בבוקר וכבר ראיתי אותו 3 פעמים...
וכמובן שאני אראה עוד שוב...אז באמת...מזה הדבר הזה עם הציצים של ורוניקה?
מה קורה פה?..ומה היא אמרה לדנקן בטלפון כשהוא צלצל אליה והיא אמרה לו משהו בקשר לזה...חחח די איזה מתוקה היא אני מתה

tool2

New member
חחח 3 פעמים?? איך הספקת??? ../images/Emo6.gif

אני ישר כשקמתי מהמיטה קפצתי לכיסא ליד המחשב ושראיתי אותו עוד לפני שצחצחתי שיניים!!! חח אבל אני רוצה לראות אותו היום בערב עוד פעם עם תרגום.. חבר'ה מה הולך עם התרגום??

tool2

New member
וואי איזה פרק ../images/Emo58.gif

אשכרה בכיתי!!!!
וואי מה זה צריך להיות שלוגן ודאנקן עוד פעם חברים? חח היה כיף לראות אותם רבים עוד פעם שקצת יזיעו בשביל ורוניקה
באמת בפרק הזה כשראיתי את ורוניקה ודאנקן זה מצא חן בעיניי למרות שרואים בבירור שהוא לא התגבר על מג והיא לא על לוגן (
) ג'קי הזונה הזאת!!! בא לי לרצוח אותה!! מה היא מנסה לעשות לורוניקה?? לשגע אותה?? וואי ונראה לי הקטעעם לילי היה אמיתי כי היא אמרה שהיא לא אמרה על זה שומדבר למגדת עתידות
איזה פחדדדד וואלאס חמוד שלי!! איזה מסכן הוא!! והוא באמת צדק בריב שלו עם ורוניקה... כל העונה הראשונה לא התייחסו אליו והוא היה כמו המשרת הקטן שלה ועכשיו כשהוא אומר לה שהאבא שהוא חשב ששלו כל החיים שלו מסתבר שיש לו אבא אחר היא כמעט ולא מתייחסת אליו... אוף וואלאס למה הלכת?!?!?!
ובנשף ממש בכיתי בגלל מה שאמרה הג'קי הזבל הזאת מסכנה ורוניקה!!! והשריף לאמב הזה בא לי לתת לו בעיטה כל כך חזקה בביצים!!!! חח סורי על המגילה אני פשוט ממש מתרגשת מהפרק!! מה עם תרגום!??!

Charmed Gal

New member
זו לא מגילה, זה בסדר../images/Emo13.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

לא שיש לנו משו נגד מגילות, הן גם יתקבלו בברכה.

shira245

New member
יש תרגום באנגלית../images/Emo13.gif

לאמב פשוט טיפש ומעצבן.אני אוהבת איך שורוניקה תמיד עונה לו בשנינות האופיינית לה ומשאירה אותו ספיצלס כזה. אני מסכימה עם מה שכתבת עם וולאס.לפעמים,ורוניקה באמת מרוכזת בעצמה יותר מדי. והקטע עם המגדת עתידות לא אמיתי.ג'קי התוודתה אחר כך בפני וואלס שהיא תכננה את זה עם המגדת עתידות(ג'קי סיפקה לה את המידע על הנוזל/משחה או מה שזה לא יהיה והמגדת עתידות הביאה את הקטע עם לילי).

tool2

New member
אז זה לא אומר שהיא ../images/Emo58.gif

הביאה את זה כי היא מגדת עתידות? איך היא הביאה את זה מעצמה? מה היא חשבה על זה לבד? היא בכלל לא מכירה את ורוניקה

../images/Emo58.gif

אני מזכיר לכם שקית' כתב ספר על כל הסיפור וורניקה וקית' בעצם אמורים להיות סוג של סלבריטיז בנפטון. זה חור די בעייתי בעלילה, שקית' וורניקה ממשיכים להתחזות לאנשים אנונימיים בחקירות שלהם ואף אחד לא מזהה אותם באמצע והורס להם הכל.. ביזארי. גם בעונה שעברה זה היה מוזר מבחינת זה שקית' היה השריף והיתה פרשיה שלמה והוא היה בטלויזיה והעיפו אותו וכו'.. אבל עכשיו זה כבר ממש חור. פרק טוב, סוף עצוב שאני מקווה שעוד ישתנה לטובה אבל בגדול היה קצת סתמי, לא יודע. ולא הבנתי לא מה נסגר עם הכרטיס אשראי של ג'קי ולא מה הסטיה הקטנה והסודית של ורוניקה.

tool2

New member
כן גם אני לא הבנתי ../images/Emo58.gif

מה הסטייה שלה
משו על זה שהיא מרפדת את הציצי שלה?חח אין לי מושג.. ואתה באמת צודק.. מי השתמש בכרטיס אשראי של ג'קי הכלבה? דווקא לי נראה שאפחד לא השתמש בו והיא עשתה את זה רק כדי שורוניקה תלך לתכנית ההיא או משו לא? וואי נזכרתי עכשיו בקטע מהפרק!!! וואי מישו שם לב ללוגן שאמר משו ציני מעליב על ורוניקה וג'קי באה והמשיכה אותו ואז הם הכירו?? חח שני רשעים קטנים
למרות שאני מעדיפה שג'קי תיפול מהאוורסט ולוגן לא

shira245

New member
../images/Emo45.gif גם לי זה לא הכי ברור:X

הקטע עם הכרטיס האשראי זה שבכלל לא גנבו לג'קי אותו ,אאל"ט.היא אמרה את זה לורוניקה בשביל שורוניקה "תגלה" שזו הייתה הסייקיק ואז היא תלך לחשוף אותה אבל בעצם,הסייקיק תשפיל אותה בטלויזיה.נראה לי לפחות
.

Nitzan122

New member
מה שהיא../images/Emo58.gif205

אמרה זה שהיא אמרה למגדת עתידות רק על המממקס אין מצב שכל השטויות האלה אמיתיות כי אם זה כן היה היא לא הייתה צריכה להתחזות למישי מאחורי הקלעים כדי שיספרו לה עם מי הם רוצים להיפגש... ואחרי מה שקרה בסוף עונה שעברה מי לא יודע על ורוניקה ולילי? היא בטח חפרה עוד קצת וגילתה גם על לוגן...

tool2

New member
כן אבל היו ../images/Emo58.gif

מקרים בסדרה שהיה דברים מהסוג הזה.. כמו למשל שלילי תמיד באה לורוניקה או בפרק הראשון של העונה ה2 שלפני שורוניקה עולה לאוטובוס לילי "קוראת" לה ו:מצילה" אותה מהתאונה ע"י כך שהיא עיכבה אותה אצל וויבל ככה שזה יכול להיות אפשרי לא?

Nitzan122

New member
לא../images/Emo58.gif205

כשמראים לך בפירוש שהיא רמאית ועושה את כל זה במרמה... וידעה על המממקס והיא 100% ידעה על לילי ו99% על לוגן בגלל הרצח שהאשימו אותו בו...

למעלה