2x05.

Charmed Gal

New member
2x05.../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

עוד פרק טוב.
אני ממש אוהב את הפיתוח הזה בדמות של וולס. בעונה שעברה לא סבלתי אותו יותר מידי וחשבתי שהוא מיותר, עכשיו כשאשכרה נותנים לו סיפור ועניין, הוא מתחיל להתחבב עלי.
חוץ מזה, זה רק אני או שהוא מזכיר קצת, איכשהו גם מבחינת דמות, את גארי החבר הטוב של הולי מ"אחיות או לא להיות"?
מה נסגר עם לוגן ודאנקן? פתאום הם באדיס שוב? לא מוצא חן בעייני. הבחורה ההיא, החברה של ג'קי, הייתה חמודה! חבל שלא לקחו ת'שחקנית ההיא לשחק את ג'קי במקום השחקנית המעצבנת הזו.
אבא של וולס מעצבן אותי, בא לי לזרוק לו אבן על הראש. ו-וולס טיפש שהוא ככה עוזב... טוב, המתמטיקה קוראת לי, מחר מבחן, אם יהיה לי עוד משהו לומר על הפרק אז אחר כך.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאהההההההההה!! ../images/Emo58.gif

אומייגאדדדדדדדדדד... היא כזאת ביץ' הג'קי הזאת!!!!!!!! לא סתם שנאתי אותה!@ שתמות. הקטע עם לילי היה מזה מפחיד! חח אוך לאמב הזה מסריח! קית' רולז! הוא פשוט בנאדם כל כך טוב! איזה עצוב היה שורוניקה אמרה שהיא לא רוצה לאבד עוד חבר. אבל היא לא עשתה שומדבר רע! זאת ג'קי הזבל! היא אפילו לא התנקמה בה! אהבתי שדאנקן ולוגן חוזרים להיות חברים. אבל לוגן יותר מדי רשע כלפי ורוניקה. כאילו, אפילו אם הוא כועס עליה, הוא עדיין אוהב אותה...[לא?..] [כן!!!] הוא יכול להיות טיפה פחות מגעיל. אהבתי שהראו את ה2 תלמידים האלה מהעבר. הילדה שהיא הצילה לה את הכלב והוא שיש לו קראש עליה כבר מזמן חח אגב רונדה זו לא ההיא מהעונה הראשונה שרצתה להיות ראש מועצת תלמידים? איזה עצוב שהיא מתה.. ובכלל ההודעה הזאת סופר מצמררת. וואלס היה צריך לענות לורוניקה. גם כן בורח לו. ולאמב. אוי כמה שהוא מושחט. מושחטטטטטטטטט! שריף קית' לשלטון! הסצינת ורוניקה דאנקן הייתה שנויה במחלוקת אצלי. מצד אחד ורוניקה הייתה ממש חמודה... מצד שני כל הסצינה עשתה לי בחילה.. ואני כל כך לא רואה כימיה שם! זה משגע אותי!

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif 205

לא אוהבת את כל הקטע עם דאנקן. לא אוהבת שהוא התפרץ על ורוניקה, לא אוהבת שהוא עזב (כמה צפוי זה היה שהוא במכונית עם אבא שלו? לא, באמת) לא אוהבת את כל הטלנובלה אבא שלך הוא לא אבא שלך את מי קברתי?!?! האבא האמיתי שלך הוא זה שגידל אותך בלה בלה זה מתיש אותי מתחילה לאהוב את דאנקן/ורוניקה.. הייתה כימיה ביניהם סוף סוף, הם נראו והרגישו כמו זוג וזה היה ממש מתוק.. אצלו כשהיא ניסתה לגרום לו להזמין אותה להומקאמינג ואז בהומקאמינג עצמו.. זה היה נחמד אהבתי ולא אהבתי שורוניקה בסוף לא הייתה מועמדת לקווין... לא אהבתי כי מגיע לה להיות כי אני אוהבת אותה ואהבתי כי זה אמיתי וריאליסטי ואני תמיד בעד קצת מוזר שלוגן לא היה מועמד, ממש ציפיתי שיקריאו את השם שלו... זה איזשהו רמזון שמאז העונה הקודמת דברים השתנו במדדי הפופולריות בבית ספר? אהבתי שדאנקן ולוגן השלימו.. ושדאנקן יזם את זה, במיוחד אחרי השיחונת שהייתה להם אחרי המכות שלוגן "הודיע" לו שהם לו מסוכסכים בגלל ורוניקה אלא בגלל דברים אחרים ומאודדדדדדדדדד אהבתי את התגובה של ורוניקה לג'קי ולוגן.. כשהראו אותם אמרתי "הולי פאק!" ואז התגובה שלה הייתה very appropriate ומאוד מה שרציתי שיהיה, היא התחרפנה כמו שצריך ומה זה מוכיח???? (LoVe בנשמה
) וכמה CREEPYYYYY היה הקטע בתכנית טלוויזיה שהפסיכית ההיא אמרה מישהי עם פרח... לילי... היא אומרת.. לא היית צריכה להתקרב לחבר שלה... אמאאאא!!!! קיבלתי צמרמורות בכל הגוף. אפילו שרוב הסיכויים שזאת ג'קי. יש סיכויון שלא. וזה היה מפחיד.

shira245

New member
אני מניחה שהיא התכוונה לוואלס

או שסלסט התפרפרה לה ואנחנו עדיין לא יודעים על זה?

shira245

New member
זו כן ג'קי.היא "התוודה" אחר כך

בפני וואלס שזו הייתה בדיחה כביכול אבל שזה הרעיון של המדיום להוסיף את הקטע עם לילי.

LemonLimeLilach

New member
לא ../images/Emo58.gif

היא אמרה שהיא לא ידעה ולא אמרה כלום על הקטע עם לילי מה שאומר, אם כמובן מאמינים לה, שהקטע עם לילי אמיתי ולא קשור לג'קי.

shira245

New member
היא אמרה שהקטע עם לילי היה רעיון

של הסייקיק.ג'קי הביאה לסייקיק את הרעיון של המשחה הזאת או מה שזה לא יהיה והסייקיק הציעה להוסיף קטע עם לילי.

Nitzan122

New member
אבל תחשבו שאם ../images/Emo58.gif205

היא באמת אמורה להיות מדיום אמיתית למה היא צריכה את האישה הזאת שמנסה להתקרב למי שמגיע לתוכנית ולגלות עם מי הוא רוצה לתקשר ולמה והולכת בדיוק לאנשים האלה, אם היא אמיתית למה היא צריכה את זה?

LemonLimeLilach

New member
היא לא אמיתית...

אבל תמיד בסרטי אימה יש את האלה שהם לא אמיתיות ואז פתאום הן דופקות איזה נבואה אמיתית או משהו וזה מפחיד רצח... אפילו בהארי פוטר היה את זה. אז.. יכול להיות. לא יודעים.

Nitzan122

New member
../images/Emo6.gif פעם אחרונה שבדקתי...

הארי פוטר לא היה דוגמא טובה למציאות... וורוניקה מארס למרות שהיו בהם את הקטעים עם לילי (וזה סך הכל היה התת הכרה שלה או משו היא אף פעם לא חשבה שהרוח של לילי מנסה לתקשר איתה או משו...) היא לא סרט אימה... היא הייתה רמאית והראו את זה, היא סתם זייפה את הקטע עם לילי

shira245

New member
פרק מוזר.

אני גם אוהבת את העלילה המשנית שוואלס מקבל.סופסוף,הוא לא רק החבר של ורוניקה שבא לעזרתה אלא גם אצלו קורים דברים.ממש הסכמתי עם מה שהוא אמר לורוניקה,זה היה די אנוכי מצידה ובכלל,קיימת בורוניקה גישה של אדם לאדם זאב ואני מבינה מאיפה זה בא אבל המצב השתנה ולמרות שזה הגיע לג'קי,מה יותר חשוב לך-החבר הכי טוב שלך או נקמה? דאנקן ולוגאן שוב חברים וזה נוסטלגיה לראות אותם ביחדP:.בכלל,דאנקן גם צריך לקבל חיים משלו,משהו עם הדמות שלו לא מסתדר לי.עונה שעברה ,חלקים גדולים מהסדרה סבבו סביבה והעונה הזאת,חוץ מלהיות חבר של ורוניקה,הוא פשוט לא מביא שום תועלת. לסיכום,פרק מוזר-היו חסרים לי קטעי וויביל וקטעי השנינות של ורוניקה.בכלל,נראה שהעונה הזאת היא קצת כבדה יותר מהעונה שעברה. אה ולאמב מניאק ונראה לי,שהוא בובה של מישהו.הוא טיפש מדי בשביל לנהל קמפיין כזה. שבוע הבא אין פרק~לא ורוניקה ולא אבודים!מה עושים
?

Charmed Gal

New member
הסבר.../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

ואני מודיע מראש שיש אנשים שבטח יודעים להסביר את זה יותר טוב ממני ובטח את המניעים הכמוסים עוד יותר, אבל בגדול, הרשתות הגדולות בארה"ב פורסות את העונות שידור של הסדרות שלהן על פני משהו כו 7-8 חודשים. עכשיו, רוב הסדרות יש 22 פרקים בעונה, ויש לפעמים חריגות לקצת יותר או פחות, כמו באו.סי שהיה 27 בעונה ראשונה(אין לי מושג בקשר לשאר), במגרש ביתי יהיו השנה 26, במכושפות היו לפעמים 23 וכך גם בסמולוויל... אבל בסביבות ה-22-27, גג. עכשיו, אם ישדרו 4 פרקים כל חודש, בחישוב מהיר, יצא שיגמרו לשדר תוך איזה 5 וחצי חודשים. אבל אנחנו צריכים עוד 2 וחצי - 3. ובגלל זה בסביבות החגים, איזה פעמיים בשנה לכל סידרה יש הפסקה של איזה חודש, וחוץ מזה יש עוד איזה שתי הפסקות של שבוע-שבועיים וככה מותחים את העונות מספטמבר לקראת הסוף או אמצע כזה, ועד מאי, שזה *סופר* באמת 8 חודשים בממוצע לסידרה. וככה מחכים איזה 4 חודשים עד לעונה החדשה.
חוץ מזה, שקחו בחשבון שהשחקנים בסדרות מצלמים בערך כל הזמן, אז אם היו משדרים עונה על 6 חודשים ואז חצי שנה לא, אז מה? חצי שנה עובדים כמו משוגעים חצי שנה לא? פורסים את זה.
טוב, אני אשתוק עכשיו.

tool2

New member
../images/Emo10.gif

איך הם מצפים שאני אחיה חודש בלי ורוניקה מארס??? אני כבר חיכיתי לשבוע הבא להוריד את פרק 6!!! אוף...

shira245

New member
../images/Emo6.gif תודה על ההסבר.אז ההפסקה הנוכחית

היא של שבוע/שבועיים/חודש? לא אבודים ולא ורוניקה..קשה-קשה.

shira245

New member
שאלה טובה../images/Emo3.gif

באתר של UPN היה כתוב ששבוע הבא ישודר הפרק הראשון של העונה השנייה(בדרך כלל אפשר לצפות בסצינה הראשונה של הפרק הבא).בכל מקרה,שבוע הבא אין פרק ונקווה שזו תהיה הפסקה קצרה ביותר
.

למעלה