.

dana810

New member
../images/Emo124.gifאנשים בואו נקשקש קצת../images/Emo124.gif

קראתי עכשיו את הקדימון של ילד חורף.. כן.. משום מה רק עכשיו.. אז יאללה בואו נקשקש.. הצעות לקישקושים: החלק שאני הכי אוהב/ת בפסיכומטרי סיבה אחת טובה למה כדאי לעשות את הקורס שאני עושה/ לעשות לבד.. אולי זה יעודד קצת את המוטרדים..

סיבה טובה למה לעשות לבד:

לא נותנים לך שיעורי בית מלחיצים לא לומדים עם גאונים שגורמים לך להרגיש טיפש לא מעתיקים דברים מהלוח לא צריך לסבול 5 שעות בכיתה לא צרייך לשלם אלפי שקלים למישהו יש עוד?

Nman20

New member
-{למה לבד? סיבות למה לעשות עם חבר

1. אפשר לבעוט בחבר כשאתה רואה שהוא מתעפץ 2. יש מי שיבעט בך כשאתה זורק זין 3. תמיכה טכנית \ נפשית :) 4. הרבה הרבה יותר כייף .... הקיצר, אם יש פה איזה מישהו רציני\ת שרוצה לעשות חרישות ליליות (כולל נס\שוקו חם + עוגת שוקולד
) ולעבור את ה700 בגדול והוא\י במיקרה גר סביבת עפולה , שיצור קשר...

§Betty BooP§

New member
סיבה אחת טובה ללמוד בקורס ../images/Emo26.gif

אם לא ילחיצו אותי ללמוד- אני לא אלמד...
אז אני צריכה משהו (מעבר לרצון שלי) שיגרום לי לשבת ולחרוש.

dana810

New member
אוף.. זאת גם הבעיה שלי..

אבל בשביל זה יש קורסים.. ומדריכים קרציות ששונאים במהלך הקורס ומתקשרים להודות להם אח"כ אני מקווה!! בהצלחה שיהיה לך

SHTRUDIDI

New member
אני צריכה את הקורס

כי זה עושה את הסדר בראש וגם כי זה די נוח שהכל מרוכז עם תרגילים,למרות שלפעמים הגאונים האלה שמבינים מה המדריך אמר על המשולש מה זה מעצבנים אבל בסה"כ גם המדריך הכמותי שלי מצויין,קטעים איתו. לגביי אנגלית אני עוד לא בטוחה,עוד לא גיבשתי דעה על המדריך... בסה"כ לדעתי קורס זה טוב לאלה שאין להם מספיק מוטיבציה וכוח ללמוד לבד ולתת לעצמם תרגולים. אבל קראתי על רעיון השותף ללמידה וזה נשמע מעולה. אני מקווה שכולנו נמצא מקום טוב ללמוד בו...(או שותף טוב)

למעלה