... ... ...

Rizla1

New member
... ... ...

האמת, שזו בערך הפעם השלישית היום שהתחלתי לכתוב ומחקתי. הגרון כואב לי נורא, יותר מידי ימי עישון אובססיביים, זה אף פעם לא טוב להכפיל את כמותה סיגריות שרגילים אליהם ביום. אני לא ממש יודע מה אני חושב, אני יודע שאני לא יודע לתפקד בלבד, זה לא שאני רגיל תמיד להיות ביחד, ממש לא, אבל תמיד בתקופות שאני ב"לבד", שאין לי את הקשר הזה, עם המישהי הזו... אני בקושי עושה משהו, אני חסר כל מוטיבציה להזיז את עצמי בכל צורה שבעולם, אני לא יודע אם זה קשור לתלות באדם אחר או באיזושהי מוטיבציה שאותו בן אדם נותן או שזה בכלל לא סותר אחד את השני ?!? וגם אם כן וגם אם לא, זה לא ממש מעניין אותי כרגע, מה שאני מרגיש שאני צריך עכשיו זה את אותה - "so called "missing love. אז מה בעצם אני אומר ?. בקושי 2 אחוז מהדברים שרציתי. lyrics by: John Frusciante You don't throw your life away Going inside You get to know who's watching you And who besides you resides In your body Where youre slow Where you go doesnt matter Cuz there will come a time When time goes out the window And you'll learn to drive out of focus I'm you and if anything unfolds its supposed to You don't throw your time away sitting still I'm in a chain of memories Its my will And I had to consult some figures of my past And I know someone after me Will go right back Im not telling a view Ive got this night to unglue I moved this fight away By doing things theres no reason to do מקווה שאין טעות באנגלית, כתבתי מזיכרון...

תתפלא....

אבל כתבת המון בימיוחד במילים שלך בעיברית ... האהבה היא משהו עילאי , היא משהו שממלאת את כולך . היא זו שמביאה מוטיבציה היא זו שמעלה לך חיוך לפני השינה ובקימה היא זו שגורמת למצב רוח הכי טוב בעולם היא זו שיש לך למה לקום בבוקר היא זו שממלאת אותך באמת מבפנים .. אז כרגע אתה מרגיש שאתה לבד , ואתה לא יודע לתפקד... אז יש רגעים בחיים שבאמת אתה לבד , ואולי זו לטובה? אולי זה הזמן שלך לשם שינוי להבין את האני הפנימי שלך , להיות עם עצמך לדעת באמת מה אתה רוצה ... קח את הזמן הזה של הלבד.. תבין אותו .. ורק אז , רק אז תבין למעשה , שאתה לא לבד... יש לך הרבה ומעבר .. >ותעשה לאור הירח טובה קטנה , אם אתה לא רוצה להפסיק לעשן בזמן הקרוב אז לפחות תפחית את הכמות ממה שהעלת
< שיהיה לך אחלה תקופה של לבד.. ותפיק ממנה את המירב ורק לטובה ...

ה מוזה

New member
missing love

"..כולנו זקוקים לחסד, כולנו זקוקים למגע. לרכוש חום לא בכסף, לרכוש מתוך מגע. לתת בלי לרצות לקחת ולא מתוך הרגל.... כולנו רוצים לאהוב. כולנו רוצים לשמוח. כדי שיהיה לנו טוב, כדי שיהיה לנו כח..." ~ ~ ~
~ ~ ~ אהבה היא אנרגיה טהורה אהבה של שניים היא כפליים אני לא אכתוב לך את כל המשפטים שבטח שמעת כבר ,אני בכל אופן שמעתי אותם הרבה " תאהבי את עצמך , תעשי טוב לעצמך , תמצאי חיובי בלבד .." אני יכולה להבין אותך , וזה בסדר להרגיש מרוקן מאנרגיות חסר אדרנלין ..כשאין אהבה שתמלא את הלב שלך רק , אל תשכח מדי פעם לתת לעצמך גם קצת אהבה אהבה מושכת אהבה .. אנרגיה ממגנטת יש בה ככל שתהיה בך יותר אהבה פנימית כך אותה missing love תמצא את דרכה אליך ביתר קלות מקווה שימי הלבד יגיעו לקיצם ועד אז .. שתמצא את הכוח הפנימי לתפקד עבורך ..

Rizla1

New member
...

מוזר, כל התדמית הטיפשית הזו שלי שאני לא שווה כלום אפילו אני כבר לא מאמין בה אבל עדין מתעקש להאחז בה. דיברתי עם ידידה שלי מקודם, על איזו חברה שלה שהייתה אצלה שגם אני הייתי, אני הייתי משוכנע שהיא חשבה שאני מכוער וכו'. (דימוי עצמי?) ואחרי איזה שבוע ומשהו שעבר מאז הגענו לנושא הזה היא אמרה לי שהחברה שלה אמרה עלי שאני מתוק בטירוף ויפה. אז מה בעצם אני רוצה מעצמי ?. למה אני לא יכול להחליט שאני קם ועושה משהו ? למה אני לא יכול לתפקד בלי המצבר הזה של האהבה ? ולמה המצבר הזה מעיד רק על המינוסים שאנחנו לבד ושהביחד הזה צץ לו את הפלוסים והמינוסים יודעים להשתלב כ"כ טוב ולעבוד מצויין יחד ולחוד ?. אני לא יודע מה לעשות עכשיו, באמת שלא. זה מכביד עלי בצורה מטורפת, אפילו לחשוב עם עצמי מה אני רוצה ללמוד באוניברסיטה או במכללה אני לא מצליח. אז אני יודע שהביחד של האהבה נותן את האנרגיה ואת הדרייב קדימה, זה לא משהו שחדש לי, הרי זה ידוע לכולנו, לא ?. ואני גם יודע שאני צריך לדעת להנות מדברים מסוימים גם ב"לבד" ואני עושה את זה. בערך. אבל חסר לי הצורך הקיומי הזה בביחד, באהבה. ואני חושב שזה הרבה יותר גרוע לרצות באהבה מסוימת אחרי שיודעים מהי תחושת האהבה לבין אם לא חשת אהבה בכלל. כי ברגע שחשים את אותה אהבה יודעים באמת מהן כל התחושות והרעידות הכי קטנות האלה שעוברות בך, בכל רגע ושניה. ואולי גם זה מקשה, אבל גם זכיתי לדעת להכיר ולחוש אהבה אמיתית, יותר מפעם אחת. ואני מתגעגע לתחושת האהבה הזו שוב.

למעלה