26.7

LuLiLoPiLaTo1

New member
חודש אב מבחינתי דווקא חודש טוב../images/Emo9.gif

בגלל היומולדת שלי
שיהיה לכם שקט בצפון כבר..

אולי פיצה?../images/Emo180.gif

כדאי לך
אני לא ניגשת לתיאוריה בסוף.. מה שאומר לקום מאוחר
בצהריים ללכת לקוסמטיקאית (
'אחותי') ואז לטחון שם ארוחת צהריים (ובוקר.. למקרה ששוב אשבות רעב) ובערב... בערב.. אממממממממ לא יודעת.. לקרוא קצת(הגיע הזמן) וללמוד עוד קצת...(הרבה) אה וכמובן, התחלתי לחזור לספורט.. ולמי שלא יודע.. כמה שזה לא נראה.. אבל השמנתי

m i r u s h i

New member
../images/Emo79.gif"תיזהר שלא ליפול../images/Emo108.gif

כי העין של האינטרפול מסתכלת, כל הזמן פקוחה ובבית, אמא שלך... אווווו או אווווו"
Well, כרגע חזרתי מבילוי. היה נורא נחמד,עד שהגיע רגע ששני רוסים [בני 16-19...משהו כזה.] באו לשאול אם "יש לנו סיגריה או אלכוהול". אמרנו שאין [כי אנחנו באמת סוג של חבורת 'ילדים טובים ירושלים'
] והם הלכו. אח"כ הם שוב חזרו,עם עוד חבר... התחלנו ללכת משם..והם בעקבותינו...מנסים לשאול שוב את אחד מהידידים אם יש לו אלכוהול או סיגריה. ברגע שהוא שוב ענה שאין,הם ביקשו "10 ש"ח ואז הם יבווא לשתות איתנו"...ההוא אמר שלא.. מפה לשם יצא שאחד מהרוסים [חלילה,בלי כוונה לפגוע בקהילה הרוסית פה או בכלל.] הרגיש ש'פגעו לו בכבוד' ולא היה מוכן לסיים את השיחה בזכות ה"מצטער" מהידיד. עוד שנייה העסק היה מדרדר אם חברה שלי לא הייתה מתערבת. [מיותר לציין שהם ניסו להתחיל איתה במשך חצי שעה ולא נתנו לנו ללכת?] בקיצור,פחד ה'[!] היום? ללמוד לתיאוריה [הרי אני ניגשת בשבוע הבא P:] ונראה לי שזהו
יום נפלא נטול אלימות כלשהיא.

s h u g i t

New member
יש טראנס ל"חושב עליה"../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

רציתי להשאר
אבל הטרמפ שלי רצה ללכת
עכשיו- אוכלת
, מתקלחת.. בלה בלה... מחר-- כלום! בערב דייט[?]..

s h u g i t

New member
קיטור:../images/Emo15.gif

אררג אני לא רוצה 3 שבועות וחצי טירונות!!! בשיא החום של אוגוסט אני אתעלף
אה שאלה
אם אני מתעלפת בטירונות, נותנים לי לנוח? ללכת הבייתה אולי? [איי וויש
]

s h u g i t

New member
ביטלתי.../images/Emo15.gif

[בפעם השלישית
] ממש אין לי מצב רוח לזה עכשיו.

Gal isr

New member
שמישהו יעיר אותי!

אני כ"כ עייף ברמות שלא הכרתי בחיים שלי, אבל לא נורא. אני בהרגשה שדווקא אלה שרוצים קידום ועושים הכל כדי לקבל אותו הם אלה שההנהלה מנצלת, דופקת ומסנג'רת להכל בבורגר הזה.

../images/Emo135.gifלשחר!!

טוב אז יש לי יום עמוס בסגנון אתמול לשכת עבודה הנה אני באה ועוד הרבה טובים ואחרים לאב יא!

לומינגו

New member
תנו לישון בשקט.

טוב אחרי היום הסופר מדהים שהיה אתמול (כן, ג'ן הייתי בג'רוזלם אבל לא הייתי באזור מלחה...) שהיה יכול להיגמר עוד יותר מדהים (אבל לא היה לי כח לנסוע לחור באמצע הלילה) הגיע היום. היום הזה ממש. לא הצלחתי לישון. עד 1 לא נרדמתי, מ-1 עד 5 סתם שכבתי במיטה, ועד שנרדמתי ב-7 כבר הייתי צריכה לקום. אבל למרות הבאסה- קיבלתי קידום: מיון קורות חיים של עובדים. כל מי שלמד בביצפר מעפן/עשה שירות צבאי מפגר/סתם יש לו שם מכוער עובר לערימה של הגריסה. וזה ממש מצחיק- למה אנשים חושבים שמעניין אותנו שבתיכון הם עבדו בעבודה זמנית כמוכרים בזארה, למה? ושיהיה לכווווולם יום מקסים לחלוטין.

למעלה