256

לוניד

New member
256 ../images/Emo58.gif

קיסאמה, תעשה לי סושי!
אני לא מאמינה שגאי לא זוכר אותו... כאילו, כל כמה זמן פוגשים איש כריש גדול, מפחיד וכחול עם חרב ענקית שמדבר כל כך בנימוס? XD (מי שיודע קצת יפנית יבין...) והצוות של גאי (להוציא את גאי) מגניבים.
יאי, איטאצ'י! גם שמתי לב שמתי שמזכירים את הקיובי, נארוטו נהיה קצת אנגסטי... יש לי הרגשה שהוא מסתיר משהו... אולי משהו רע שקרא בזמן האימונים עם ג'יראיה?

לוניד

New member
אה כן: ../images/Emo58.gif

ועכשיו זה כמעט בטוח: הגיבורים שלנו הולכים לחפש את כל השדים עם הזנב או משהו כזה... ויש איזה 6-5. XP נראה שקשת הסיפור הזאת לא הולכת להיות קצרה במיוחד. XD

לוניד

New member
בערך

אני מבינה חלק, אבל לא את המשפטים המסובכים יותר. אבל יש תרגום. XD

Hikaru

New member
ענק!! ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

גדול גדול גדול גדול גדול!! XDDDDDD לא ציפיתי שאיטאצ'י יופיע שם פתאום @_@ ונג'י שולט =) וגם רוק לי וטנטן O_O מדהים ואני מסכים בהחלט, לגאי יש מוח של בוטן קלוי (XD?), אם הוא לא זוכר אדם-כריש מגודל בצבע כחול עם חרב ענקית עטופה בתחבושות. OMG, אולי סאסוקה יופיע בקרוב! ^____^ אני רוצה לראות איך הוא נראה עכשיו אחרי שנתיים וחצי עם אורוצ'ימארו...פריקי...

renegader

New member
אם אני זוכר נכון

בפעם האחרונה שגאי ניפגש איתם הוא לא הסתכל להם בעיניים -ביגלל איטאצ'י --תירוץ טוב כדי לא לזכור את קיסמה לגאי שי מוח של בוטן אבל עדין לא קלויי -יש עוד זמן לזה

Hikaru

New member
לפני כן

הוא בהחלט מסתכל עליהם, ברגע שהוא אומר להם מי הוא.

renegader

New member
לא, אני זוכר שהוא צעק את זה בדיוק

כשהוא נחת על המים ותפס את קורנאי ואזומה כדי להוציא אותם מכלל סכנה

Hikaru

New member
כדאי שתראה שוב

עכשיו ראיתי את פרק 82 עוד פעם, והוא לא אמר את זה כשהוא נחת על המים, הוא אמר את זה לאחר הנחיתה.

renegader

New member
וואלה רעיון טוב

בכל מיקרה הוא לא עמד שם יותר מידיי זמן כדי ליזכור אה והייה את הקטע הזה שבדיוק כשג'יראייה הופיע כדי להציל את נארוטו כשאיטצ'י וקיסמה תפסו אותו במלון הזה בסוף כשגאי התחבא מאחורי הפתח שאיטאצ'י יצר הוא ראה רק צלליות וזה הייה אחרי התאקל הראשון אני חושב

lgmtk

New member
OMFG!!!../images/Emo58.gif

איטאצ'ייייייייייייייייי
סופסוף ^_^ יאאאאאאאא *0* וקיסאמה מגניב ^O^ וטנטן חזקה דסו :] ונג'י ^^^^^^^^^______________^^^^^^^^^ יאאאאאאאאאאא מגניב *********________********** גאארה שלי :{ ארורים. הממממממממ הם בטוח יחפשו את השדים האלה...אמור להיות מגניב. ולדעתי אין קשר למשהו שקרה עם ג'יראיה...הוא פשוט ככה כל הזמן בקשר לקיובי. יאללה נו >_<

או אמ ג'י.....

כאילו אני צווח כמו פאנגירל מטורפת T_T כל מה שנאמר לפני
+++ פאק איזה פרק T_T

renegader

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

שנרו עומדים להוציא את הפרק היום -או ליקראת הצהריים או ליקראת הערב -מי שיוריד את הגירסא שלהם - עמודים 12 ן-15 שלי -ז"א נעשו על ידי
בכל מיקרה זה לא 5-6 שדים זה 9 שדים -איצ'יבי--שד עם זנב אחד-ברגעים אלה "שולפים" אותו מהגוף של גאארה -ניבי-שד עם שני זנבות -סנבי-שד עם שלושה זנבות -יובי-שד עם ארבע זנבות -גובי-שד עם חמש זנבות -רוקובי-(או רובי-תלויי באיזה ספירה הוא מישתמש ביפנית) שד עם שש זנבות -ננבי-(או שיצ'יבי-כנ"ל-) שד עם שבע זנבות -הצ'יבי-(או האבי-אותו עיקרון) שד עם שמונה זנבות -קיובי-שד עם תשע זנבות -כרגע כלוא בגוף של נארוטו שנים מהשדים האלה כבר ניתפסו אחד מהם כבר הכניסו לגוף של קיסאמה-

lgmtk

New member
../images/Emo58.gif

מה אחד מהם הכניסו לקיסאמה?? תודה על הספוילר העצום V_V וזה לא יובי, זה יונבי. כמו יונדאימה.

renegader

New member
מה ז"א שאלו איך אני יודע את זה

ואמרתי איך כי אני יודע ליקרוא קצת והבנתי מהטקסט מה הבעיה? עשיתי איזה 10 איקונים של ספוילר לא הייה ברור?

למעלה