לא הבנת, nevermind V_V
R renegader New member 16/4/05 #41 תקראי את הפרק שנארו שיחררו את הגירסא האיכותית הלינק בנארוטופאן -האמריקאי
R renegader New member 15/4/05 #12 ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif כן צודק -יובי -יוצר משהו אחר-התרגום של יובי זה "יום" ככה ש "יונבי" יהייה המילה הנכונה את זה הבנתי כי ...... נג'י אומר שהוא "רואה בתוך קיסמה צ'קרא ענקית ועצומה כמו אצל נארוטו" -וגם בתוך הפסל הענקי היו 9 עיניים שתיים מהם היו עם אישונים 1+1.......
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif כן צודק -יובי -יוצר משהו אחר-התרגום של יובי זה "יום" ככה ש "יונבי" יהייה המילה הנכונה את זה הבנתי כי ...... נג'י אומר שהוא "רואה בתוך קיסמה צ'קרא ענקית ועצומה כמו אצל נארוטו" -וגם בתוך הפסל הענקי היו 9 עיניים שתיים מהם היו עם אישונים 1+1.......
N Nostalgic Savage New member 15/4/05 #13 אפשר כאילו לתת לך מתנה? ברצינות...בחיים לא הייתי שם לב =\ אז אני רוצה לתת לך משהו...
H Hikaru New member 16/4/05 #15 נצל"ש - למי שקרא את המנגה ../images/Emo58.gif חח מישהו שם לב? בפתיחה החדשה בשניה 9-10 בערך, בקלוז אפ של סאסוקה רואים אותו עם שארינגאן מפותחת לחלוטין P= אם ציינו את זה כבר אז אני מצטער חחח סתם משהו שראיתי
נצל"ש - למי שקרא את המנגה ../images/Emo58.gif חח מישהו שם לב? בפתיחה החדשה בשניה 9-10 בערך, בקלוז אפ של סאסוקה רואים אותו עם שארינגאן מפותחת לחלוטין P= אם ציינו את זה כבר אז אני מצטער חחח סתם משהו שראיתי
ל לוניד New member 16/4/05 #23 !!!!!../images/Emo58.gif תגידו, שמתם לב לזה שלי הולך על המים? :-O נראה שהוא כבר התגבר על חוסר היכשרון שלו בנינג'וצו....
!!!!!../images/Emo58.gif תגידו, שמתם לב לזה שלי הולך על המים? :-O נראה שהוא כבר התגבר על חוסר היכשרון שלו בנינג'וצו....
R renegader New member 16/4/05 #32 אני כימעט בטוח../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif שזה ביכלל גאי אבל זה נתון לוויכוח -כי זה לא הייה כל כך ברור שניהם דומים עכשיו לגמריי יהייה קשה להבדיל בינהם
אני כימעט בטוח../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif שזה ביכלל גאי אבל זה נתון לוויכוח -כי זה לא הייה כל כך ברור שניהם דומים עכשיו לגמריי יהייה קשה להבדיל בינהם
K Kawaii Me New member 16/4/05 #28 ואווווווווווווו!!!!!!! ../images/Emo29.gif אמג איזה פרק! נג'י! רוק לי! טן-טן! נארוטו! קאקאשי! סאקורה! איטצ'י! קיסמה! זקנה משוגעת! ואוו....יש לי הרגה שהולכים לבוא פלאשבאקים..בקרוב..(על האימונים של נארוטו) מחכה לשבוע הבא!
ואווווווווווווו!!!!!!! ../images/Emo29.gif אמג איזה פרק! נג'י! רוק לי! טן-טן! נארוטו! קאקאשי! סאקורה! איטצ'י! קיסמה! זקנה משוגעת! ואוו....יש לי הרגה שהולכים לבוא פלאשבאקים..בקרוב..(על האימונים של נארוטו) מחכה לשבוע הבא!
K Kawaii Me New member 16/4/05 #36 חחח קורה, קורה ../images/Emo29.gif שלא יקרה שוב לעולם פרק מעולה! ווהבא יהיה טוב יותר