25.7

25.7

1. סן דייגו (גרמנו) 2.20 - רוקיז (קוק) 1.80 2. נאשינלס (צ'יקו) 3.20 - פיליז (המלס) 1.40 3. מילווקי (סופאן) 1.80 - רדס (לוהש) 1.90 4. פייראטס (גורזילאני) 2.40 - מטס (גלווין) 1.70 5. דודג'רס (לואו) 1.70 - יוסטון (אלברס) 2.30 6. קאבס (לילי) 1.90 - קארדס (ווינרייט 1.80 7. פלורידה (אולסן) 2.50 - אריזונה (ווב) 1.60 8. אטלנטה (ג'יימס) 1.80 - ג'ייאנטס (לאורי) 1.90 9. טווינס (סילבה) 1.90 - טורונטו (ליטש) 1.80 10. אוקלנד (בלנטון) 2.50 - איינג'לס (לאקי) 1.60 11. בוסטון (בקט) 1.90 - קליבלנד (קרמונה) 1.80 12. טמפה (סונסטין) 2.70 - בולטימור (בדרד) 1.50 13. יאנקיז (מוסינה) 1.50 - קנזס (מש) 2.70 14. דטרויט (רוג'רס) 1.70 - וויט סוקס (קונטררס) 2.30 15. סיאטל (בטיסטה) 1.90 - טקסס (מקראת'י) 1.80 בונוס: בחרו משחק. 1. תוצאה 2. מנצחת 3. כמה HR 4. כמה אררורים 5. מעל/מתחת 3 שעות האם ה-י-ו-ם הוא היום של בונדס?
ומכיוון שיותר קשה לנחש שהוא כן יחבוט, אז זה 30 נק' אם הוא כן יחבוט HR ו10 אם לא.

שלי

קנזס, קאבס ובולטימור 7.7 20 נקודות בונוס: קאבס-רדס 5-2 לקאבס, 2 HR ואררור אחד. מעל ל3 שעות.

אכן...יאללה היום הוא חובט את 754

ואת 755
בגלל שאני מהמר שהוא שם את שניהם היום אז 60 נק' אם זה נכון, ורק 20 אם הוא חובט את 754 (כי זה לא בדיוק ההימור שלי...)

LADodger

New member
KEEP THE BALL

אני לא אוהד דודג'רס פנאטי. עוד יש לי הערכה לבונדס. אני לא שונא אותו כמוהם. וזה שווה הרבה כסף!!!!!!!!!!

LADodger

New member
היה סקר מקיף על בונדס וסמים ב-MLB ב-ESPN

אני פשוט לא מוצא אותו. מישהו מוכן לעזור לי למצוא? חיפשתי עד שבועיים אחורה ולא מצאתי. בקיצור הרבה מאוד (85% בערך) מאמינים שם שהוא השתמש בסמים, אבל הרוב גם חושב שהוא צריך להיות HOF.

LADodger

New member
לא זה... אבל גם דומה

זה היה ב-ESPN לפני שבוע, מקסימום שבועיים. זה כולל שאלות על באז זליג, כמה שחקנים השתמשו בסוף שנות ה-90 (הרוב בחרו ב: "קרוב ל-50% השתמשו בסמים") וכו', ובעיקר על בונדס מה חושבים עליו וכו'. אבל תודה על הניסיון!

ברור ששומר עליו...

ואז מוכר אותו, מרוויח מיליונים ותורם אותם לפורום (טוב, אולי חוץ מהמשפט האחרון פה)
ואני מצפה שאסף יעשה אותו דבר אם הוא תופס אותו בפיטסבורג

Just the same... even though I think...

that if I'm gonna catch it, some one will shoot me as I walk out of the stadium and steal it... I really hope to see one of Bonds' games over here... The Pirates has just won 1 game in the 2nd half. totally pathetic.

LADodger

New member
אם אתה כבר פה, אז תספר משהו מאיפה שאתה נמצא

כמו איפה אתה ומה עשית בינתיים? ומה עם בייסבול, אתה הולך לאחד המשחקים?

hmm...

I'm in Florida right now. I've been at Disney-World on Sunday and Monday. Yesterday I've been at the zoo and today I was at the beach. Tommorro we're going to a water-sliding park (like Memadion). On Friday I'm flying back to Pittsburgh. On sunday I'm going to the Niagra Falls. I'll probably go to about 3 Pirates games from the 31st of July 'till the 5th of August. I haven't been to a game yet but I've seen LOTS of baseball over here. this past 5 days I were in Florida I've seen: (everything is parts of the game... I haven't seen a complete game yet) RedSox Vs. White Sox , San Francisco VS. Atlanta , Marlins VS. Arizona, Tampa VS. Boltimore, some minorleague game, college game. When I was in NY I've seen on TV the extra-innings game of the Yanks- Toronto with Pettite and Halladay and 2 Mets- Padres games. Some things from disney world, that connect to Baseball..: - there are A LOT of Cardinals fans over there... lots of Cards shirts and hats. - the teams with the most hats seen is definitly the college teams.. unbelievable how many. - I've seen someone with a Jeff Cirillo Brewers Jersy... now... why would someone buy that?!?! Some thought from the Tampa - Boltimore game that I saw yesterday..: Tampa is gonna have a hell of an offense in 2 years. the top of the order includes: Japaneese reall good guy, Crawford, BJ Upton, Some Pena guy that has a HELL of a year and Delmon Young. they do have 2 awefull hitters in that lineup too. they just need to grow up a bit and be competitors. well I'm going to the pool so... see you guys later. bye guys :)

LADodger

New member
אחלה בחלה!

אני רואה שאתה ממש נהנה... ועדיין שומר על קשר לבייסבול.
והקבוצות נגדן תשחקו בין ה-31 ל-5 יהיו סט.לואיס וסינסינטי. אולי תצליח לתפוס איזה הום-ראן של קן גריפי ג'וניור?
ואתה אומר שבפלורידה יש יותר אוהדי קארדס מאשר מארלינס? איך זה?

No one likes the Marlins down there...

I have no idea why. Florida is a real big state though. I think that there's more Tampa fans over there than Marlins but I've been in Tampa side more so I'm not that objectiv. Most of the people I've seen in Florida were tourists... so that's why there's been a lot of Cards shirts. I've seen that Barry hit 754 today... fucking amazing. I hope he waits 'till he comes to Pittsburgh though

נשמע שאתה הולך לכל אטרקציה שיש באמריקה../images/Emo3.gif

דיסני וורלד, מפלי הניאגרה, פארקי מים, גן חיות וכמובן משחקי בייסבול. נשמע מדהים. אתה אומר את זה אחרי שראית את המשחק של טמפה-בולטימור אתמול...? תקן אותי אם אני טועה אבל זה לא המשחק שקבררה שיתק את הרייז ל2 היטס? (של בי ג'יי אפטון). בהחלט יש להתקפה של טמפה פוטנציאל גדול...וכבר יש להם התקפה טובה, בחצי הראשון של הליגה אם אני זוכר נכון. אבל לא יעזור להם כלום אם הם לא ישיגו פיצ'ינג. וזה כבר לא נהיה קטע של "הם ישיגו פיצ'ינג, עולים פיצ'רים מהמיינורס..." יש להם 6 ERA כקבוצה. 6! הבולפן שלהם זה הדבר הכי גרוע שיש במייג'ורס היום. יש להם פיצ'ר אחד שם שיורד מה5 ERA (אל רייס וגם הוא חוטף אחרי פתיחה מדהימה...והוא בן 37+). ברוטציה יש להם את קאזמיר ושילדס עם ERAים של 4-4.5 אבל אחרי זה יש 3 חבר'ה של 7 ERA. הפיצ'ינג שלהם זה פשוט ביזיון... אבל אם הם ישיגו פיצ'ינג אי פעם...מסכנות הקבוצות בדיווז'ן.

That was 2 hitter? DAMN...

I haven't watched the whole game... but I've seen the BA of the players and I know 4 of the first 5 in their order (except for that really good Pena guy...)..... However, I've seen another game yesterday and after the 5th batter (Delmon) they have no one else over there... unless you include Wigginton........ bagghghh They need to put in the upcoming offseason about 20-30 Million $ only on Pitching.

קרלוס פניה...בטוח שמעת עליו

תמיד היה לו פוטנציאל כשחקן עם המון פאוור שלוקח לא מעט ווק...הוא הגיע לדטרויט נדמה לי בטרייד של בונדרמן. והוא היה שם כמה שנים ופציעות הגבילו אותו לכמה התפרצויות כאלה של 12 HR בחודשיים וזה...היו לו כמה חודשים של 6-8 HR (שזה 36-48 HR, הפאוור שיש לו) אבל הוא אף פעם לא חיבר אותם יחד לתת עונה באמת גדולה...ואז הוא שוחרר הסתובב בין היאנקיז ובוסטון שנה שעברה (חבט ווק אוף HR בספטמבר
זה היה החלום שלו לשחק בבוסטון, הוא גדל כאוהד בוסטון...) אבל לא היה להם מקום בשבילו ובסוף הוא הלך לטמפה. השנה הוא נותן שנת ברייקאאוט סוף סוף בגיל 29. שנה של .279 .390 .592 .982 עם 24 HR, משהו רציני. כן כרגיל באלדלי בDL (זה נהיה צפוי כמו עם הארדן וכאלה) אז יש להם את קרופורד ויאנג בOF, יש להם את היפני ב3B וברנדון האריס שנותן אחלה שנה ומועמד לROY בSS (לא להזכיר את הפרוספקט שיש להם בAAA בSS, אחד הטובים), אפטון שיחק 2B אבל עכשיו עבר לCF קצת בזמן שוויגי משחק...בקאצ'ר יש להם נבארו, לא משהו. ובDH את ג'וני גומז עדיין יודע להפציץ למשך תקופה...ולא ברור לי מה נסגר עם דיוקס... לא חסר להם. אבל זה לא יעזור להם...אין להם פיצ'ינג בשיט. הבולפן שלהם מתחרה באחד הגרועים בהיסטוריה...ולכן הם הפסידו איזה 20 מה25 האחרונים שלהם... אם הם היו מחתימים את דוטל או גנייה כמו שרצו באוף סיזן ואת ריסקי או משהו ובונים משהו סביר בבולפן, יחד עם החתמה של מישהו סביר בסוף הרוטציה (ולא 3 חבר'ה עם 7 ERA)...אז הם יהיו מסוכנים. אבל זה לא קורה. וכשהGM שלהם מבקש שחקנים כמו מאט גרזה(!!!) בשביל וויגנטון מקבוצות...זה לא יילך.

BarcaBoy2

New member
וואו היית פעמיים בוורלדיסני זה לא שיעמם אותך?

היתי בפריז בוורלדיסני שלהם בעעע השתעממתי שם רצח יפה שאתה נהנה שם תמשיך להנות!!

clevelandrocks

New member
כובעים של הIBL לא ראית?

אתמול ראיתי מישהו בכותל עם כובע של רעננה. דרך אגב, אני מקווה שאתם הולכים לצד הקנדי של מפלי הניאגרה, כי הצד האמריקאי די מסכן.

למעלה