25.7

והחלק של התרומה לפורום?../images/Emo8.gif

נדמה לי אבל אני לא בטוח שלוקחים אותך סדרנים וכאלה אחרי שתפסת כדור כזה חשוב...אולי אני חושב על משהו אחר אבל נדמה לי שעושים את זה. מגנים עלייך

השיא האמיתי הוא 800 בכל מקרה../images/Emo3.gif

אם מאמינים לאגדות... ג'וש גיבסון ששיחק בשנות ה30 וה40 בNegro Leagues היה חובט HR גדול. לא היו להם בוקס סקורס והם לא שמרו סטטיסטיקה באופן רשמי אבל אומרים שהוא חבט 800 HR (או יותר...לא זוכר). אומרים
הייתה לו גם איזו שנה של 70 נדמה לי לפי הסיפורים...אני זוכר שקראתי על זה לפני הרבה זמן.

clevelandrocks

New member
שלי

סן דייגו+דודג'רס על 30 נק' קנזס על 20 נק' בונוס: דטרויט-שיקאגו 6-3 דטרויט 3 HR 2 errors מתחת 3 שעות בונדס כן יחבוט את 754 היום!

LADodger

New member
טוב

פיליז + דודג'רס (לואו, תתעורר!) וגם יאנקיז = 3.57 על 50 נק'. דודג'רס @ יוסטון דודג'רס 4-2 1 הום-ראן (ג'ף קנט או מאט קמפ?
) 1 E מתחת ל-3 בארי ייתן אחד לקיר, אבל לא יעברהו. כלומר - אין HR. אם הוא נותן 2 הומרים? כמה יקבל מי שכתב שהוא כן יחבוט?

כן כמו שכתבתי למעלה צריך לכתוב

אם מישהו חושב שהוא יחבוט 2 HR. במקרה כזה אם הוא יחבוט 2 = 60 נק' ואם אחד רק 20 נק'.

7liel7

New member
שלי

בולטימור, איינג'לס, אריזונה ליין של 3.8 40 נק' בונוס: יאנקיז - קנזס 1)8-2 2)היאנקים שלי 3)2 4)1 5)מעל 5 שעות היום הוא אכן יומו של בונדס, בארי בונדס.

סטריפ

New member
שלי

קאבס + פיירטס - 40 נק בונוס: פיליז - נאשינלס 1. 7-1 2. פיליז 3. 3 4. 2 5. מתחת בונדס: היום הוא יביא לנו HR אחד. ג'ימס חוטף הרבה HR יחסית.

BarcaBoy2

New member
שלי

קליבלנד אריזונה וויט סוקס ב30 בונוס: אריזונה-פלורידה 1. תוצאה 8-4 2. מנצחת אריזונה 3. כמה HR 3 4. כמה אררורים 3 5. מעל/מתחת 3 שעות מתחת

BarcaBoy2

New member
דמאט קונטררס מה קורה לו השנה

איזה מאזן איום ונורא :( ושחכתי לרשום שבונדס לא יעשה הום ראן איזה באסה טוב לא נורא

למעלה