25 דברים עלי....

s t a v o s 2 2

New member
25 דברים עלי!!:]

1.קוראים לי סתיו
2.אני בת
3.יש לי כלבה קוראים לה גורית
|מאווווווווווווווהב| 4.משעמם לי 5.אני עצלנייייייייייית מאווווווווווווווווווד 6.אני אוהבת לישון 7.אני בערך 8 שעות על המחשב בלי להגזייייייייייייים! 8.בכיתה שלי יש 5 בנות [כולל אותי] ו15 בנים
9.ב-6.11 ישלי יומולדת 13
10.אני לא אוהבת:קולה,ספרייט,סודה,פאנטה וכול הדברים המוגזים!
11.אני לא אוהבת אבטיח:| 12.אני לא אוהבת תותים 13.אני לא אוהבת אגס 14.אני לא אוהבת בנננה בבבבבבבבבבבבבבבבבבע
15.עם תביאו קערה מלאה בדגנים של עוגי אני אוכל אותה תוך 5 דקות[יאאאאאאאאאאאאמי] 16.אני לא מאמינה בחיזרים
17.אני מאמינה בפיות 18.יש לי אוסף נרות 19.למורה שלי קוראים שוש 20.והיא מעצבננננננננננת! 21.אבא שלי נולד בצרפת ובגיל 7 הוא עלה לארץ!!! 23.הגעתי ל-23 24.שמתם
שאין 24 חחח 25.הגעעעעתי ל25 ועכשיו העובדה הכי עובדתית אני חוללללללללללללללללללללללללללללללללללע יובל המבולבל ועל דורה
סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם

Romibz

New member
25 דברים עלי!

1. קוראים לי רומי. 2. עוד 3 חודשים וחמישה ימים אני אהיה בת 15. 3.אני אוהבת הנפילים. 4.אני אוהבת ראש גדול. 5.אני בכיתה ט'. 6.אני התחלתי השנה תיכון. 7.אני לא לומדת השנה ספרות. 8.אני אוהבת לשחק ב SIMS 2. 9.התיק שלי יהיה מאוד כבד מחר. 10.אני עייפה. 11.אני שונאת ספורט. 12.אני לא אוכלת ירקות. 13.אני גם כמעט לא אוכלת פירות. 14.הדבר שאני לא אוכל לעולם זה בצל. 15.יש לי עוד 10 דברים לכתוב! 16.המחנכת שלי היא מורה לספורט. 17.ראיתי עכשיו חברות הכי טובות. 18.אני מכורה למסטיק מנטה. 19.יש לי בערך 20 ג'ינסים בארון. 20.היו לי הרבה שיעורי בית וסיימתי אותם. 21.מחר אני לומדת מתמיטיקה ואנגלית. 22.וגם כימיה ופיזיקה. 23.וגם ביולוגיה,חינוך ולשון. 24.הצבע האהוב עלי הוא סגול. 25.סיימתי.

Romibz

New member
מרוב שחשבתי מה להגיד שחכתי משהו חשוב מאוד.

אז.. 26.אני לומדת משחק. 27.אני כותבת שירים וסיפורים קצרים. 28.כשאני אהיה גדולה אני רוצה ליהיות שחקנית או כותבת (תסריטים\ספרים). יש לי עוד להמשיך? טוב אני אמשיך. 29.הפלאפון שלי ורוד. 30.אני לא פאקצה. 31.אחת הזמרות שאני אוהבת במיוחד זאת יהודית רביץ. 32.אני ילדה משועממת.

netapet2

New member
גם אני רוצה ../images/Emo13.gif

1. נעלמתי מפה ולא כי אני לא אוהבת את הפורום. 2. משעמם לי עכשיו מאוד 3. לאחותי הייתה יומולדת לפני יומיים ועשיתי לה היום מסיבת הפתעה 4. היה מוצלח. 5. אני נטע 6. בת 14 7. יש לי אחות בת 25 ויומיים ואח בן 21. 8. יש לי שני כלבים 9. בחיים שלי לא חשבתי שאמא שלי תיתן לזה. 10. אני רוכבת על סוסים. 11. התחרתי בתחרות אחת של קפיצות. 12. והתחרתי בשתי תחרויות פנימיות של דרסאז'. 13. כרגע אני הבנאדם הכי מאושר בעולם. 14. משעמם לי. 15. אני לומדת בכיתה ט'. 16. הבית ספר שלי ברחוב שלי. 17. אני בררנית כשמדובר בחברות שלי. 18. אני אוהבת לתת פקודות אבל בדר"כ נמנעת מזה כי אני לא אוהבת להיות כזאת. 19. אני אוהבת למהר אנשים כי אני שונאת שאנשים עושים דברים לאט. 20. אני בת XD 21. את הממתקים של המסיבת הפתעה של אחותי שמתי בתוך המיטה שלי [מתחת] 22. וואי הגעתי ל-22 מהר. 23. אני אשים תמונה של הכלבה של הבעלים של החווה. 24. והיא משהו משהו. 25. זהווו

netapet2

New member
נעלמתי כי

אני 99% מהיום שלי בחווה, ואין לי על מה להגיב פה כל כך. ואני רוצה לראות כבר את העונה השנייה
וכי, אין זמן, חיים קשה חיים

digikids

New member
או תורי!

1.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 2.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 3.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 4.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 5.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 6.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 7.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 8.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 9.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 10.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 11.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 12.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 13.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 14.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 15.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 16.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 17.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 18.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 19.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 20.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 21.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 22.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 23.אין לי מה לכתוב במס' הבא. 24.יש לי מה לכתוב במס' הבא!!! 25.אין לי מה לכתוב במס' הבא.
יומנעים לכולם, ותודה שקראתם!

למעלה