25 דברים עלי....

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif900?!?!?! :|

השיא שלי היה 21 ש"ח XD (הדולרים מדודה לא נחשבים XD כי הם אצל אמא אבל הדולרים זה 220 דולר D: )

O

omerdav

Guest
כן 900

ואין לי דברים להגיד עוד XD סתם אמרתי

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo45.gifאחרי שאני אפקיד את הצ'ק שלי

יהיו לי 3200 ש"ח. D:

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחחח לא, אין לי ../images/Emo10.gif.

אמא שלי תסדר את זה.

O

omerdav

Guest
דווקא התחלתי לעבוד

אבל בינתיים קיבלתי רק 75 ש"ח ל-3 ימי עבודה (שמרתי על הכלבה של השכנים). לא משנה,בקרוב הם נוסעים לחודש (50 ש"ח ליום). זה אומר שאני אהיה עשיר כקורח ואוכל לקנות אקדח לייזר שבאמצעותו אשתלט על העולם...!! מוהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא! הא! מיאו אני לייזר

O

omerdav

Guest
עוד קצת עליי

26. למחנכת שלי קוראים רינה 27. הפלאפון שלי דפוק יותר מהפלאפון של רוב האנשים 28. את הרכיבים של המחשב שלי כבר לא מוכרים בחנויות XD 29. אני נוטה לדפוק את הראש (לא,לא עם סמים! עם ארונות וקירות ועמודים וכאלה) 30. אני חבר באגודת מסניפי הלורדים 31. המודל לחיקוי שלי הוא ג'יימי היינמן 32. נמאס לי כבר מחדשות (השגרה אותה שגרה,תאונה,פיגוע,קצת חמאס,קצת שריפות..) 33. אני אוהב לפתור תשחצים 34. אני שוקל 51-52 קילו 35. הגובה שלי בערך 1.58 36. כשהייתי קטן פחדתי משעון שהיה לי על הקיר בחדר (שעון אנלוגי עם פרצוף של מיקי מאוס) וכשהתעוררתי בלילה זה היה נורא מפחיד (השעון היה בקו ראייה ישיר שלי ברגע שאני פותח את העיניים) 37. אני לומד בכיתה מדעית 38. אני נוטה לבחור תחפושות גרועות לפורים (דילר,המצב הכלכלי,גנגסטר) עד שהפסקתי השנה להתחפש בפורים. 39. אם הייתי אסיר בבית כלא שנשפט לעונש מוות הייתי בוחר לארוחה האחרונה ארוחה של מרק עוף חם טוב תוצרת בית,נתח בקר במרינדה עם תפוחי אדמה מאודים ועוגת פרג לקינוח 40. המוטו שלי "אם אתה כבר חושב,חשוב בגדול" 41. אני מתעניין באיך דברים עובדים ואיך מייצרים דברים. 42. כמו שראיתם ב-40 ולמדתם בעובדה 12,אני נוטה להפוך קנייה של דבר כמו מכונת כביסה לפרויקט (אני אשכרה עושה טבלת השוואה עם כל המאפיינים שיכולים להיות למכונה) 43. אני חושב (חושב,כן?) שיש לי יכולות נבואיות מסוג כלשהוא (אני רציני):לדוגמה,באמצע היום סתם ככה יש לי מין מראה במוח שמראה אירוע מסוים לכמה שניות. נגיד שאמא שלי שואלת אותי מה השעה ואני עומד במטבח בתנוחה מסוימת ומסתכל על דבר מסוים. ואז אני שוכח מזה,וזה קורה באמת ואז יש לי דה ז'ה וו למראה הזה במוח שלי. זה לא יכול להיות דה ז'ה וו כי אני לא חושב שיכולים להיות שני אירועים זהים במדויק (תנוחה,מבט..). 44. חם לי XD 45. בדיחה מתמטית שמצאתי ואימצתי:*ציור של משולש,על אחת הצלעות יש X של משתנה* ההוראה:מצא את X. הפתרון:"הנה X *מקיף את X בעיגול*" וואו,אני לא חושב שיש יותר XD.

25 דברים עלי

1. קוראים לי ענת 2. אני בת 14 וחצי 3. נולדתי ב18.01.93 ב10:00-10:15 4.אני בלגניסתית 5.יש לי שני תוכונים ממש מתוקים 6. אני חולת נפש 7.הממוצע הכי גבוהה שהיה לי הוא 98 8.והכי נמוך הוא 94.6 9. אני לא חנונית 10.אין לי יותר מה לכתוב 11.יש לי אח גדול בן 19 12. קיבלתי 300 ש"ח לחג 13.למחנכת הראשונה שלי קראו ענת 14.אני לא משתיחת לשום קבוצה{פקצות ערסים וכו'} 15.אני יודעת רוסית 16. אני בכיתה ט' 17.אני מנתניה 18.אני רוקדת 19.יש לי מדליות על שחייה 20.יש לי עוד חמשה 21.השיער שלי חום ומתולת 22.העניים שלי חומות 23.אני משועממת נורע 24.יש לי רק עוד אחד 25.סימתי

supercoconut

New member
25 דברים עלי

1]אני כותבת עם סוגריים מרובעים.תמיד.גם בעבודות לביתספר. 2]יש לי כלב 3]קוראים לו דבש 4]הוא בצבע של דבש 5]יש לי חתול 6]קוראים לו מוסליק 7]הוא שחור 8]הלילה הוא ניסה לאכול לי את האוזן 9]זה לא רוצה ללחוץ לי אנטר 10]אני באותה כיתה עם נועם בכל המקצועות 11]אני יושבת לידה בכיתה כבר כמעט שנה. 12]היא מסוגלת לבלוע ספר מאוווודדד גדול ביום לימודים אחד 13]אני לא 14]אני אוהבת רוק[כל הסוגים,בעיקר קלאסי,אבל לא מטאל] 15]להודעה זאת אני עודפעם אצרף את נועם מאחלת לי כאב. 16]אני אוהבת סדרות פשע[כמו המפענחת,סדרה גאונית] 17]החלטתי שמשחקי טייקון שאין בהם צ'יטים זה אייככככככככככככככככככססססססססססס 18]עוגות גבינה גרמות לי לבחילה 19]גם סושי 20]אני מנסה לאלף את החתול שלי לפתוח דלתות שהוא לא יעיר אותי באמצע הלילה שנאי אפתח לו איזו דלת 21]המורה שלי ללשון משתמשת במילה "עברית" בשיער אחד יותר מביום מרוכז על אב"י 22]האנטר עובד לי שוב! 23]המחנכת שלי[ושל נועם]נראת כמו מרמיטה 24]המנהלת שלי ושל נועם נראת כמו לביאה[וגם מתנהגת כמו אחת] 25]אני התחלתי לאהוב רימונים.

supercoconut

New member
עוד משהו

אם אי פעם בחצי שנה האחרונה ביקרתם במאחורי הקולנוע בעזריאלי וראיתם ציורי קיר של אנשי קו,כדורים שאמורים להראות כמו חיות,ויצורים מוזרים,אז זהו,שאני וחברי שלי ענבר עשינו את זה,בעזרתו של הדוגמן שלנו תומר "אננס החתולים" קרבונקל. תנו כבוווווווודדדדדדדדד.

supercoconut

New member
אם תגיע

תבקר שם ותגיד לי אם זה עדיין שם =ם ואם אתה רואה על הקיר שכתוב שם "התות של דיאנה" עם חץ או שזה עיגול אל תגע שם,היה שם תות שמישהי שקוראים לה דיאנה ירקה על הקיר לפני שנה.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo45.gifמוזר, אבל גם אני לא הייתי בעזריאלי

כבר כמה שנים! אחרי שבנו לנו את הקניון בעיר כולם הולכים אליו. אני כבר בקושי זוכר את הקולנוע של עזריאלי, הייתי שם פעם אחרונה בכיתה ח' או ז'.

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני היחידה שלא הייתה בחיים בעזריאלי?!?!?

noam270

New member
ועוד ילד מהכיתה נראה כמו צ'ינצ'ילה

את יודעת מי.....

למעלה