25 דברים עלי....

noam270

New member
25 דברים עלי....

כל אחד כותב 25 דברים על עצמו, לא משנה מה! סתם כי משעמם

adidasabc

New member
25 דברים עליי:

1. אני בן 2. קוראים לי עדי 3. אני בן 15 עוד 5 ימים 4. תאריך הלידה שלי הוא: 18.9.1992 5. יש לי חתולה מדהימה!
6. יש לי שני אחים גדולים: אחד בן 21, ואחד בן 23 7. אני גר בצפון הארץ 8. אני גר בקיבוץ 9. אני קורא סמוי בהרבה פורומים התפוז ולא כותב אפילו מילה 10. יש לי בתפוז איזה 10 כינויים והכינוי המפורסם ביותר: difni
11. נורא משעמם לי עכשיו 12. לא נראה לי שאני אצליח להגיע ל-25 13. אני לומד בכיתה י' 14. למחנכת שלי קוראים מיכל 15. אני צמחוני ולא יכול לסבול דגים ובשר!!!!! 16. זאת העובדה ה-16
17. שנה טובה לכל הפורום!
18. אני מאוד מתקרב ל-25
19. אני שונא את המספר 19 כי הוא נורא תקוע
20. ההורים שלי מנויים ל"מעריב" 21. אנחנו מנויים ל-YES (מן הסתם
) 22. עוד 3!!!!!!! 23. אני מקווה שאני לא האידיוט היחידי שעושה את זה
24. יש לי עוד 1!!! ו------ 25. הנה לכם 25 עובדות משעממות ולא יעילות!

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifצר לי לאכזב אותך אבל את אכן

האידיוט היחיד שעשה את זה
.

noam270

New member
25 דברים עליי ../images/Emo13.gif

1. קוראים לי נועם 2. אני אובססיבית
3. יש לי כלב מתוק!!!!!! שהיום היה לו יומהולדת!
4. לחברים הקרובים שלי קשה מאוד לתאר את האישיות שלי, ואותי בכלל
הם ניסו לחשוב לאיזו קבוצה אני משתייכת מבחינה חברתית, והם הגיעו למסקנה שזה מסובך, מאוד מסובך. כי אני לא מהאנשים האלה שאתה מסתכל עליהם או מדבר איתם וישר יודע שהם ערסים, פקאצות, רוקיסטים חנונים וכ'ו...אצלי זה לא ככה... 5. סיימתי היום ספר של 400 ומשהו עמודים והתחלתי אותו אתמול
6. אני נרתעת מהרבה דברים שהאחרים סביבי עושים....
7. אני מרגישה מוזרה ושונה מהשאר....
8. אין לי מושג איך אני הולכת לכתוב 25 דברים עליי שיש לי בקושי 8.... 9. אני אוהבת לחלום בהקיץ ולהתנתק מהכל.... 10. אני בכיינית 11. אני לא אוהבת קרמבו 12. אני גם לא אוהבת אבטיח 13. אני חולמת להיות רופאה 14. ואוהבת מדעים וספרות 15. נשארו לי עוד 10 דברים לכתוב
16. אני חלק ממשפחת פלץפלץ 17. אני מכורה לפורום...
ואובססיבית אליו יותר מדי...
18. משעמם לי מאוד. 19. אני אוהבת לראות עדי אשכנזי, היא מצחיקה! 20. בכללי אני אוהבת קומדיות 21. אני צינית מדי ...
22. שונאת רוק 23. משתמשת רק במוצרים שלא נוסו על בע"ח. (שמפו, סבון, מרכך, קרם לשיער וכ'ו...) 24. מתה על לזניה
25. הגעתי לאחרון!!! אבל אם אתם ממש מתעקשים על עוד דבר....אמממ....אני אוהבת לעשות דווקא לאנשים

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gif25 דברים עליי:

אין לי בעיה פשוט לזרוק את הכל XD. 1. קוראים לי ניצן. 2. אני בן 16 וחצי. 3. אני גר בגבעתיים. 4. אני לומד בכיתה י"א בתיכון. 5. אני גובה 1.82 6. אני שוקל 65
7. יש לי שיער בלונדיני/שטני/חום (אני פשוט לא מבדיל
). 8. היום ואתמול ישנתי בקיבוץ. 9. אני אוהב את סינרגיה. 10. אני די מרוצה מהפלאפון שיש לי. 11. מתחיל להיות קשה כל העניין הזה. 12. אני מכור למיץ ענבים. 13. אני אוהב לאכול בעיקר שניצל ובורקס. 14. ובכלל כל השבוע אני אוכל רק ג'אנק פוד
. 15. הרגע מחקתי 9 מרגלים לא רצויים מהמחשב שלי
. 16. במחשב אני כל הזמן רק באינטרנט. 17. אתמול התחלתי לשחק ב"באבל טראבל 2" D: 18. אני אוהב לראות טלוויזיה. 20. יש לי מלא שיעורים לחופש הקצר הזה. 21. אני אוהב כימיה. 22. אני שונא ללמוד תנ"ך, היסטוריה, ספרות. 23. פתאום הצלחתי לעבור את הכל מהר, הזמן טס כשנהנים XD. 24. אחרי ההודעה הזאת אני הולך לישון כי אני גמור מעייפות. 25. גיליתי שיש לי הרבה פרטים שאני יכול לספר על עצמי (לעומת אחרים שסתם כתבו שטויותXD
). הייתי יכול להמשיך אפילו. D:

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifתקלוט!../images/Emo6.gif , אתה שטני XD

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחחחח את לא יכולה להיות בטוחה

אחרי שאני מסתפר חוזר לי השיער הבלונדיני
(כמו לפני יומיים).

netapet2

New member
ספרות?! אתה רציני?!

אני מבינה אותך בתנ"ך והיסטוריה, ובשאר תחומי החיים הלא רצויים, אבל ס-פ-ר-ו-ת זה אומנם לא הדבר הכי מעניין בעולם אבל פאק !!! אתה במקרה אוהב ביולוגיה ופיזיקה גם בנוסף ? אני צריכה מישהו שאוהב שיוכל לעזור לי בזה [למרות שבינתיים השיעור בפיזיקה זה "אתם תעברו למחברת שלכם קוראים הכל וחוזרים על זה בוחן בעל פה בשיעור הבא" [כן, במבטא רוסי כבד ועילגי, וכן הוא עושה לנו בוחן בעל פה ונותן על זה נקודות בתעודה ואני הולכת להשקיע ושיהיה לי 100 בתעודה אבל לא להשתתף בזבל המהלך הזה, חוץ מזה שהוא מסריח מסגריות וצריך לעמוד לידו] יש לך מסן? או אייסי?

ילד רע 16

New member
עליי:

1. אני בן 16 וחודשיים בערך. 2. בתעודת הזהות שלי רשום בסוגריים "עידן", עקב טעות של הפקידה. 3. נולדתי פג, בחודש השביעי שלי - ולכן לא היה לי סנדק וגם לא רב למילה, אלא ע"י רופא. 4. אני אוהב מאוד ספרות ומתמטיקה. 5. אני גולש בעוד פורומים כמו "כוכב נולד", "השיר שלנו", "מיכאלה"; 6. אני אוהב מאוד "הנפילים". 7. למחנכת שלי מכיתה א' קוראים מירה ירושלמי. 8. אין לי..

netapet2

New member
איזה יופי שכולם כתבו על ספרות, ורק אני לא ../images/Emo13.gif

[טוב, לא כולם...] עוד 10 שניות משנייייייייים

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif25 דברים עליי :p

1.קוראים לי לאה XD. 2.אני בת 13+ 3.גרה בעכו D: 4.לומדת בכיתת פרויקט מוסיקלי. 5.בגלל שאני בכיתת פרויקט מוסיקלי אני שרה במקהלה (יש קבוצת מקהלה וקבוצת כלי נשיפה) 6.בנוסף לזה מנגנת בפסנתר. 7.מעצבת בפוטושופ ועד פסח מתחילת שנה עיצבתי בפיינט שופ לא כ"כ טוב
. 8.אני מכורה לשוקולד קשות
. 9.יש לי חתול
!!!!!!!11 10.הממוצע הכי גבוהה שלי (נידמה לי עד עכשיו כי בכיתה א'-ב'-ג'-ד'-ה' לא ידעתי לעשות ממוצע
) היה 91. 11.וההממוצע הכי נמוך שלי בנתיים עד עכשיו (555) היה 86. 12.כל הזמן חברות שלי מכל מילה שנייה שאני מוציאה נקרעות מצחוק XD והם מכנות אותי "מטורפת"
13.יש לי פלאפון דקיק
אבל בלי מצלמה XD (גם ככה אני לא צריכה מצלמה XD ). 14.מקצוע שאני שונאת אני לא כ"כ לומדת אותו אבל הגיע הזמן להתחיל ללמוד הסטוריה וספרות XD. 15.עד עכשיו המקצוע החזק שלי היה אנגלית
16.אני אוהבת את קרן פלס , רוני , ליטל וסינרגיה D: 17.אני כותבת ביותר מידיי פורומים וקמונות
. 18.אני יודעת לספור עד 12 בערבית !
19.יש לי רגליים שונות אחת מהשנייה רק אם מסתכלים ממש טוב XD. 20.אני חולמת להיות מעצבת כלשהי או וטרינרית. 21.כמו נועם גם אני לא משתייכת לאחת הקבוצות של :ערסים , פאקצות , פרחות , רוקיסטים , חנונים ,פריקים וכו'.. 22.הצבעים האהובים עליי הם שחור , חום , חאקי , סגלגל , תכלת ו.....זהו XD. 23.חברות שלי המציאו עליי מלין כינויים כגון :מג'נונה , לולה , לולי , לולית , ללה , מג'נון
, מפגרת , סתומה , ועוד XD 24.אני מכורה לסופרת ליאת רוטנר קשות. 25.הצלחתי לכתוב 25 דברים ! D:

O

omerdav

Guest
25 דברים רק עליי

1. קוראים לי עומר. 2. אני גר בחולון. 3. היה לי פעם כלב לברדור שמת מסרטן. 4. היו לי פעם דגים שמתו מהרעלה. 5. התחלתי לראות "נמלטים" ב-20:40 כל ערב ביס סטארס 1. 6. אני מכור ל"איש משפחה","טופ גיר","חכם בלילה" ו"מכסחי המיתוסים". 7. נולדתי ב-9 למאי 1993 בשעה 13:00 בערך. 8. יש לי פוביה מכלבים קטנים. 9. אני מכור לטכנולוגיה ובמיוחד נגני MP3 (חפשו אותי בפורום נגני MP3). 10. פעם היה לי בלוג לפני שנתיים והוא זכה לתגובה אחת בפוסט הראשון ולא יותר מזה (היו שני פוסטים). 11. אני פלזמה. 12. כשאני משועמם אני חורש על זאפ. 13. פעם הייתי מתולתל והיום אני עם קוצים. 14.אני זקוק נואשות לטלוויזיה משלי. 15. מחנוכה 2006 התחלתי לחסוך כסף ויש לי עכשיו 900 שקל בחדר שלי. 16. אני חוסך אותם לקורס צלילה בגיל 15 (רק אז אפשר לעשות קורס 2 כוכבים שזו הרמה היותר מתקדמת). 17. אני מת על היסטוריה. 18. אני משתמש שכותב ערכים מזדמנים בויקי. 19. יש לי חבר שאני מתכתב איתו שנתיים באינטרנט והוא לא מסכים שניפגש (הוא לא פדופיל,הוא נער בן 15 שלומד בתיכון דתי ממלכתי). 20. הייתי בגיל 13 במחנה קיץ בארה"ב. 21. העליתי משהו כמו 21 רעיונות שונים לגבי מה אני אעשה כשאהיה גדול (היסטוריון,במאי קולנוע,מנקה רחובות,כבאי,עיתונאי...). 22. אני גרוע במתמטיקה. 23. יש לי שעון עם מד גאות ושפל,מצפן ומצב ירח XDXD. 24. אני אוהב לבשל (כשאני לא נכווה\נחתך\מפשל). 25. אני קם לרוב ב-6:30 בבוקר והרבה פעמים מתעורר בלילה (השכנים צועקים ב-4 בלילה\חם לי). מה,זהו? אפילו לא התחלתי....

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

אני צמאה XD

למעלה