../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif25 דברים עליי
1.קוראים לי לאה XD. 2.אני בת 13+ 3.גרה בעכו D: 4.לומדת בכיתת פרויקט מוסיקלי. 5.בגלל שאני בכיתת פרויקט מוסיקלי אני שרה במקהלה (יש קבוצת מקהלה וקבוצת כלי נשיפה) 6.בנוסף לזה מנגנת בפסנתר. 7.מעצבת בפוטושופ ועד פסח מתחילת שנה עיצבתי בפיינט שופ לא כ"כ טוב
. 8.אני מכורה לשוקולד קשות
. 9.יש לי חתול
!!!!!!!11 10.הממוצע הכי גבוהה שלי (נידמה לי עד עכשיו כי בכיתה א'-ב'-ג'-ד'-ה' לא ידעתי לעשות ממוצע
) היה 91. 11.וההממוצע הכי נמוך שלי בנתיים עד עכשיו (555) היה 86. 12.כל הזמן חברות שלי מכל מילה שנייה שאני מוציאה נקרעות מצחוק XD והם מכנות אותי "מטורפת"
13.יש לי פלאפון דקיק
אבל בלי מצלמה XD (גם ככה אני לא צריכה מצלמה XD ). 14.מקצוע שאני שונאת אני לא כ"כ לומדת אותו אבל הגיע הזמן להתחיל ללמוד הסטוריה וספרות XD. 15.עד עכשיו המקצוע החזק שלי היה אנגלית
16.אני אוהבת את קרן פלס , רוני , ליטל וסינרגיה D: 17.אני כותבת ביותר מידיי פורומים וקמונות
. 18.אני יודעת לספור עד 12 בערבית !
19.יש לי רגליים שונות אחת מהשנייה רק אם מסתכלים ממש טוב XD. 20.אני חולמת להיות מעצבת כלשהי או וטרינרית. 21.כמו נועם גם אני לא משתייכת לאחת הקבוצות של :ערסים , פאקצות , פרחות , רוקיסטים , חנונים ,פריקים וכו'.. 22.הצבעים האהובים עליי הם שחור , חום , חאקי , סגלגל , תכלת ו.....זהו XD. 23.חברות שלי המציאו עליי מלין כינויים כגון :מג'נונה , לולה , לולי , לולית , ללה , מג'נון
, מפגרת , סתומה , ועוד XD 24.אני מכורה לסופרת ליאת רוטנר קשות. 25.הצלחתי לכתוב 25 דברים ! D: