*

*

ואתה לא יודע איך אני נשרפת. זה טוב, העיקר שלא תדע... להתחבא מאחורי שמות, מאחורי מסך, מאחורי כאב. הוא יכול לנחם אתה יודע? הכאב הזה שנוסך חמימות מזוייפת. מצאתי את השם הזה בעיתון, כותרת לאיזו כתבה שקראתי וחשבתי לעצמי כמה אירוני... אתה, שכל הזמן קראת לי נסיכה, הנסיכה שלך, עכשיו להשכרה. כמו בית שבעליו עזבוהו ועד שיכנסו אליו דיירים חדשים יישאר ריק מתוכן מלא בכל הדברים שנשארו בחלל בתוכו. אני חולמת עלייך תכופות בזמן האחרון וזה מתסיס את דמי כל פעם כאשר עיניי נפקחות לאורו של יום או לחשכת הליל. פעם מישהו אמר לי "אני אוכל להתגבר עלייך, אני אפילו לא חושב עלייך כל יום כל היום, אם רק היית יוצאת לי מהחלומות..." אתה יודע איך אני מרגישה את המשפט הזה עכשיו? זורם לי בדם ותוקע לי ת'חיים. ואני מפחדת...אויי....כמה שאני מפחדת... מפחדת שלא אוכל להמשיך קדימה, שלא אוכל להשתחרר ממך לגמרי, שלא אוכל... לא ולא ולא כ"כ הרבה שליליות... ואתה לא יודע איך אני נשרפת. וטוב שכך, שלא תדע.

והיא תמיד ידעה איך לעשות את זה...

אז התקשרת. בקשת, שאבוא. עד שתעזוב ריטה הלוואי יהיה בי כוח עוד מעט לא להישבר כאן למולך הלוואי יהיה בי כוח לא ליפול על ברכיי מכובד אהבה. הלוואי יהיו עיוורות עיניי כל זמן שתישאר שלא אראה את פניך שלא אושיט ידי ליותר הווו עוד מעט הווו עוד מעט. אפצע את ידיי עד ישותקו לא יתקרבו אל גופך המוכר האהוב שאפי לא ישאף את הריח אלוהים את הריח שלא ארד על ברכי שתישאר. הלוואי יהיה בי כוח עוד מעט לא להישבר כאן למולך הלוואי אהיה חזקה עד שתעזוב זו תהיה נקמתי היחידה. אפצע את ידיי עד ישותקו לא יתקרבו אל גופך המוכר האהוב שאפי לא ישאף את הריח אלוהים את הריח שלא ארד על ברכי שתישאר. אפצע את ידיי עד ישותקו לא יתקרבו אל גופך המוכר האהוב שאפי לא ישאף את הריח אלוהים את הריח שלא ארד על ברכי שתישאר. הלוואי... רק שיהייה טוב.

ה מוזה

New member
בועות של ...

יש בועות שהן מעטה רך ועוטף שנועדו להגן עלינו לתקופת מה כמו חממה שמזינה נבט עד שיהפוך לפרח בעל שורשים עמוקים ויוכל לפרוח גם המרחבים הפתוחים שמחוץ לחממה ..חזק דיו לא להשבר מרוח סערה , לא לקמול בשמש השורפת את עליו . "ואתה לא יודע איך אני נשרפת. זה טוב, העיקר שלא תדע... להתחבא מאחורי שמות, מאחורי מסך, מאחורי כאב. הוא יכול לנחם אתה יודע? הכאב הזה שנוסך חמימות מזוייפת" ויש בועות שחונקות את הנבט חממה של חמימות מזויפת בועה של פחד ושל כאב שם השמש לא מאירה והחשיכה מתחזה לשכבת הגנה לפעמים שם בחוץ.. הרבה יותר קל לנשום מאשר בתוך חממה שחנוקה מדמעות מאחלת לך .נסיכה לפרוח מעבר לבועה
ברוכה הבאה ..

למעלה