:))))))))))))))))))))))))))))))))))

:))))))))))))))))))))))))))))))))))

טוב, מה אני אגיד לכם.....הבעיה באאוטלוק שלי נפתרה. בהתחלה כאשר סיפרתי לאבא שלי על הבעיה, הוא אמר לי שיש וירוס ברשת, של פלשתינאים....נבהלתי, מחקתי את האאוטלוק, התקנתי מחדש, וזה לא עבד. אבא שלי נבהל....אני כבר הזמנתי ``טכנאים`` בצורה של חברים שלי... אבל אני אוותר עליהם מהסיבה הבאה: שיחקתי קצת עם הספריה של הדואר אלקטרוני פעם, והעברתי אותה למקום אחר (בצורה תקינה...) ורציתי לפחות לשמור את הדואר, אז החלפתי את שם הספריה, וראיתי אולי זה יפתור את הבעיה, והתברר שזה אכן פתר את הבעיה.... הצלחתי לשחזר חלק ניכר מהדוא``ל....ומספר הכתובות שלי. כאות שמחה, ובתור נשיקה לשווארמה שכל כך אוהב אותי, החלטתי לחזור. אני מברך את כלומניקית וההיא מהמשטרה....בברכת הצטרפות, ואני חוזר לפורום כמו גדול.........מווווווווואה (לא לשוטרת...כי היא חרדית...וזה אסור)

הייייייייייי :)))))))))))))))))

היי הולדן, או אפשר לקרוא לך בשם האמיתי שלך, תומר? בכל מקרה, שמחה לשמוע שהסתדר לך האוטלוק,,, האמת ודי בסוד, הרבה החלטתי לכתוב פה, בגללך! (ואל תפגעו שאר החברים בפורום,, כולכם ענקיים! ומקסימים!!!) שיהיה לך ערב טוב. הלא שווה!

בגללי?!

*מסמיק* אני בכלל אדם פשוט, שכותב מליון הודעות, שבמקרה יום אחרי יום, מתפקששות לו 2 הודעות טובות, והוא נכנס להודעות היום. סתם....תגל עושה לי פרוטקציה ודוחפת את זה לשם, אה תגל? בכל מקרה, אשמח בתור התחלה לדעת למה את כלומניקית....ובסוף אולי עוד יתברר שאת שווה קצת יותר מזה :) תומר כמובן שאת יכולה לקרוא לי תומר...:) זה אפילו עדיף

shanikoo

New member
תומר,חומד!

קודם כל,אני שמחה שהבעיה באאוטלוק נפתרה,שרוב הכתובות חזרו וכל זה. אתה יודע למה הכל חזר,כן? הכל בזכות הכוחות המיוחדים שלי ושל האיי סי שלי. כל הלילה ישבנו ביחד והתפללנו למען האאוט לוק שלך.באמת. טוב,לא באמת. אבל אני עדיין שמחה שהכל חזר. עוד יותר אני שמחה על זה שאתה חזרת.לא שהספקת ממש לעזוב או משהו כזה,אבל טוב שכך! והכי הכי טוב בכל העסק הזה,זה שאנחנו מקבלים ממך נשיקה... זה באמת הטופ...:) יאללה,משעמם לי..אני אסיים עכשיו. שיהיה לך ערב מצוין שני

למעלה