24

GreeCheeMan

New member
היה גם קטע שהיה לי די ברור שיקרה

שהוא רצה לדעת מאיזה מחשב שמו את הקבצים על הכרטיס מעבר, הייתי בטוח לגמרי שזה יהיה מהמחשב של נינה (העוזרת שלו), ו...(ניחוש מה יקרה בהמשך, כי עוד לא ראיתי, אבל אני כמעט בטוח שזה מה שיקרה, אז אם מישהו רוצה לסגור את ההודעה זה הזמן) למרות שמישהו אחר שם את הקבצים על הכרטיס מהמחשב שלה ולא היא.

idanyd

New member
טוב, אם אנחנו כבר מהמרים

אז נראה לי גם שיש איזה קשר בין נינה לעוזר השני (זה עם הזקנקן, לא זוכר איך קוראים לו). או שהם חברים, או שהם נשואים. הם היו קרובים מדי בשביל להיות רק ביחסי עבודה. חוצמזה, הוא גם הזכיר לה שאמנם בסוכנות היא בדרגה גבוהה יותר, אבל בחוץ היא שווה לו. או משהו דומה, לא ממש זוכר.

little girl

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!

פספסתי!!!!!! ואפילו לא ראיתי טלוויזיה!!!!! אווווווווווווווווווווווף!!!!

bs315

New member
תעיפי מבט בהודעות למעלה...

שידורים חוזרים. מוצ"ש. תהני.

מה מסופר שם בכלל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה מסופר שם בכלל
מה מסופר שם בכלל
מה מסופר שם בכלל
מה מסופר שם בכלל
מה מסופר שם בכלל

GreeCheeMan

New member
הסיפור בכלליות

ג'ק באואר עובד ביחידה ממשלתית ללוחמה בטרור. ביום הבחירות לנשיאות הם מגלים שמישהו ינסה להתנקש בחיי המועמד השחור הראשון בהיסטוריה של ארה"ב וכמובן מנסים למנוע את זה. בינתיים גם חוטפים את הבת שלו, ואם זה לא מספיק, יש גם חפרפרת בביחידה שלו, ורק הוא יודע על החפרפרת (אבל הוא לא יודע מי החפרפרת).

איך בכלל קוראים לסדרה הזו?!../images/Emo98.gif

ואגב, נחשו למי יש מחשב חדש?(עושה בעיות אמנם..)ואינטרנט מהיר?! באפי- HERE I COME!

symptoms

New member
רגע רגע

אסור לך להוריד באפי, את לא תשלטי בעצמך!!! באפי רואים אצל רעות!!!

symptoms

New member
אבל אסור לה!!!!!

היא מורידה= היא לא שולטת בעצמה= תוך שבוע מיה מגיעה לפרק 17 בעונה 7 והופ אין יותר באפי!! אז אני צריכה למנוע את זה בכל מחיר!

זה לא יפה...יש לי שליטה עצמית!

ורעות כבר הסכמנו שנגיע להסכם! חוצמזה שיש דברים אחרים להוריד שיעסיקו אותי!(בנות גילמור,דוסון קריק, רוזוול, חברים, מכושפות,סטארגייט, וסביר להניח שיש עוד עשר סדרות שאני אוהבת שאני רוצה להוריד ולא זוכרת כרגע:) אז בלי לחץ חברתי! אני רוצה לראות באפי, ובקצב איטי, כדי שיהיה הרבה באפי:) מקסימום אני אוריד את הפרקים בעונה השישית שכבר ראינו כמו המחזמר או משהו אחר כדי לנתח יותר טוב לבד:)

אההה...למה לא אמרת?

http://btvswritersguild.dymphna.net/characters/index.html אני נראית לך כמו מישהי שגם זוכרת דברים, באמת רעות!ציפיתי ממך ליותר!

למעלה