24

Skunk On Wheels

New member
24

בגלל אילוצים יכולתי לראות רק כמה דקות ראשונות מהסדרה (שלפי מה שהבנתי לג'וס יש חלק ביצירתה לא?) ששודר היום בערוץ 10. מישהו יודע אם הסדרה שווה? הרעיון נשמע טוב אבל אני בגמילה מטלוויזיה ככה שיאלץ להוריד פרקים (מה ההבדל? אם רואה טלוויזיה אז כשייגמר אני ימצא את עצמי משוטט בין הערוצים עד שמוצא משהו לראות, שזה יכול לקחת שעות).... ואם לא סדרה טובה אז לא שווה את הזמן שלי.. ואם אני מתבלבל ואין לג'וס חלק ביצירה של הסדרה הזאתי אז למחוק ולהשמיד את ההודעה הזאתי בבקשה.

קלואי1

New member
אם כבר פתחת טופיק...

ככה, עכשיו בדיוק יש הפסקת פרסומות אז יש לי זמן לכתוב... שמתם לב שזאת שמתנקשת בהוא ממש הייתה דומה לפיית' במטוס??? ועוד משהו, לאחד השחקנים האורחים בפרק הראשון קוראים זאנדר ברקלי.. כאילו זאנדר, לא אלכסנדר או אלכס... ודבר אחרון- בהתחלה אז ההוא שמנסים להתנקש בו קרא לאישתו אנג'ל! הוא רוצה בכוונה לעצבן אותי?? מה הוא משוויץ שהוא משודר ואנג'ל לא?!?! טוב נגמרו הפרסומות אני חוזרת לראות...

matara

New member
דראקולה בהופעת אורח...

הוא נראה הרבה יותר טוב
בלי פאה וכשהוא לא מאופר בכבדות. או שזה רק הטעם המעוות שלי
ספוילר למה ששודר: חבל שלא נראה אותו שוב... על הפרק הראשון פוצצו אותו
, אבל מי יודע... דראקולה תמיד חוזר

Schnickelfritz

New member
מה, זה כבר התחיל?

אוף, רציתי לראות!
כן, שמעתי שזה ממש טוב, אבל אין לי מושג אם ג'וס קשור לזה...

smgfan

New member
ראיתי. סדרה נחמדה.

ההתחלה שלה די מסורבלת ומסובכת, אבל לקראת הסוף כבר מבינים בערך מה הולך. אחרי שראיתי את הסוף אני פוחדת לעלות על מטוסים...
אני נשארת על הקרקע הבטוחה! באמת, העניין של כל ה-24 שעות נראה לי ממש גימיק מושלם, והם כאילו בכוח מנסים לדחוף בכל כמה זמן את השעה כדי שנשים לב שכל פרק בסדרה אורך כשעה שלמה גם בסדרה עצמה, כאילו על זמן אמת. לסיכום, ממה שראיתי סדרה די טובה.

מינצו

New member
סדרה מעולה! אני בעונה שנייה...

לא שמעתי על שום קשר של ג'וס לסדרה, אבל בערך בפרק 5 מצטרף השחקן ששיחק את ג'סי חבר של זאנדר וווילו שמת בפרק הראשון של באפי- למי שלא יזהה- הוא משחק את מיילו, בכל מקרה הסדרה מומלצת, ויש שידור חוזר ביום שישי למי שמפספס!

smgfan

New member
ד"א, השחקנית הזאת שדיברת עליה, זו

מיה קירשנר, היא מאוד הזכירה לי דווקא את אדריאן ווילקינסון (איב-ליביה מ"זינה"). ועוד דבר, בסרט פארודיה על סרטי נעורים (not another teen movie) כמו: אמריקן פאי, שולחן לחמישה, מעודדות צמודות או משחקי פיתוי, השחקנית הזו שיחקה את הדמות המקבילה של שרה מישל גלר במשחקי פיתוי! לשניהן קראו קתרין.

קלואי1

New member
כן אבל...

אם לא ראית את השעתיים הראשונות יהיה לך ממש ממש קשה לראות את השאר

bs315

New member
יש שידורים חוזרים...

במוצאי שבת. אתם מוזמנים להשלים. (ודרך אגב, לטובת אלה מאתנו שרק הקליטו את הפרקים שהיו היום ועוד לא ראו אותם, אפשר להרגע עם הספוילרים?

Wicked Wicca

New member
כן, חשבתי על זה

בטח יהיה לי קשה להבין מה הולך שם... אני אראה את השידור החוזר... *הולכת לשים תזכורת בפלאפון*

B a n j o

New member
עוד מישהו שם לב

שהסט של המיפקדה שם זה כמו הסט של המדור ב"ניקיטה" ?

idanyd

New member
וואי, איזו סדרה.

אני עדיין בשוק ממנה. לדעתי, פשוט סדרה מצויינת, וחבר שלי שרואה אותה ב-DVD אומר שהיא רק משתפרת מפרק לפרק. תגידו, רק לי מנדי (המתנקשת) הכירה את ג'ניפר קונלי? אישית, כל עוד אין לי את המקור, כל דבר שמזכיר אותה מתקבל באהבה.
לפרקים ששודרו (לטובת מי שעוד לא ראה. Wink wink). אני לא יודע אם זה בגלל שצברתי כ"כ הרבה שעות טלוויזיה וסרטים, או בגלל רמזים שנשתלו שם, אבל היה לי ברור מהתחלה שמנדי היא המתנקשת, בעוד הגרמני הוא סתם צלם פוזאיסט. זה טוויסט שמאוד מתאים ל"באפי". סוף
. סיכום: לראות, ויפה שעה אחת קודם. תאמינו לי, לא תתאכזבו.

למעלה