24.7

../images/Emo176.gifראית אותן כבר ../images/Emo10.gif

אני אוצה את השיער שלי בחזרה!! [בשנה הבאה הבן שלה יספר אותי
]

shiran™

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף ;-[

עבדתי כרגיל. אחרי זה רציתי לנסוע לאופטימטריסט בשביל הטופס הירוק. אז התקלחתי, התקשרתי לברר שהם באמת פתוחים "שלום, אתם פתוחים היום? כן עד איזה שעה? רבע לשמונה. אפשר לעשות אצלכם בדיקה לטופס הירוק? כן, אבל תביאי תעודת זהות. אחי אמר לי "תשאלי אם האופ' שם" אמרתי לו לא צריך, הם פתוחים הוא שם. נסענו. חחחח באוטובוס ראינו פרק של חברים בMP4 ! ענק!!! קורע! הגענו לשם. נכנסנו. ו.. מה מסתבר? שהאופ' עובד עד 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 זהו. הוצאתי עצבים. בעצם לא! עד 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא יכלה להגיד בטלפון?!?! מפגרת. לא נורא. הכל לטובה? ניסיתי למצוא דברים שבאמת יהפכו את הנסיעה הזאת ל"לא סתמית". ומצאתי
פיצה משפחתית של זוגלובק ב10 ש"ח , קנינו 2
אחי קנה נעליים ממש יפות!!! בזכותי! כי בזכותי הלכנו לשם! חחחח וזהו
אוף עכשיו לחכות עד יום רביעי..
זה נראה כמו נצח עד שאני אתחיל ללמוד ועד שאני אוציא רישיון בכלל..... בעע... לילה טוב לכולם

shiran™

New member
לא.. עדיין הטופס הירוק לא מלא

רק ברביעי הוא יהיה מלא בע"ה.

shiran™

New member
חחחחחחחחחחחח

אבל המורה אמר למלא קודם ואז להתקשר אליו חחח.. מה לעשות.. נחכה עוד קצת.. ודרך אגב - איך זה הגיוני? הרי הטופס בעצם מאשר את זה שאת יכולה לנהוג. איך אפשר לנהוג בלעדיו? זה ממש מוזר..

Marble Arch

New member
מעטים המורים שמקפידים על זה..

בעצם, את הראשונה שאני שומעת שהמורה שלך ממש מקפיד על זה.. בדר"כ מתחילים לפני..

roee15

New member
האמת שבאופן עקרוני

חוקי להתחיל ללמוד רק אחרי שעוברים את התיאוריה. כי רק אז אתה כאילו כשיר להתחיל ללמוד נהיגה כי אתה גם בריא וגם יודע תמרורים. ושוב, מאוד מעטים המורים שמקפידים על זה.

כלום, כרגיל.

גם היום לא נסעתי לראות את אורלנדובלומי בקולנוע. אני מתחילה לחשוב שיש קונספירציה כנגדי בקוסמוס. חמישה ימים מתבטלים בזה אחר זה ? כן, זו חייבת להיות קונספירציה. אני אמורה לבחור מורה לנהיגה, אבל אני דוחה את הקץ. אני כל כך לא רואה את עצמי נוהגת. אבל חייבים. אני אמורה להרשם לקורס למידה לבגרויות חורף, אבל אני דוחה את הקץ. אני לא מאמינה שאני צריכה להמשיך עם הבגרויות. אה, ואחריי שהוצאתי טופס ירוק סוףסוף, עם כל הבלאגן שהיה עם זה < נדחה אינספור פעמים, עד שגררתי את אמא לרמלה >, פתחו פה חנות אופטיקה חדשה, ונחשו מה ? לרגל הפתיחה הם מוציאים טפסים ירוקים ב-ח-י-נ-ם. אמרתי כבר קונספירציה ?

למעלה