24.7

יותר מידיי =\

יש לי נכשל במת' 5 יחידות, אז אני ארד ל4. צריך להשלים שני שאלונים בחורף. צריך להרחיב לפחות 2 מקצועות ל5 יחידות, כדי להעלות את הממוצע. כנראה שאצטרך לשפר שאלון אחד בכימיה ]: אני לא יודעת איך הכל יסתדר עם הצבא =\

לא,לא. ברור שלא במכה.

גם אם הייתי רוצה, אני לא יכולה. מת' - בחורף. אזרחות וספרות<שאני רוצה להרחיב לחמש> וכימיה<לשפר> - הן בקיץ. הצבא מאפשר רק בחינה אחת בסמסטר, אז יוצא שזה מתפרס לאורך השירות.

Marble Arch

New member
אם את רוצה להעלות את הממוצע,

למה להרחיב בגרויות? הדבר החכם לעשות יהיה לשפר בגרויות קיימות..

דווקא לא.

הבגרויות שהורסות לי, הם אלו של ה2 יחידות. שיפור שלהם יביא אולי עלייה ב2 נקודות. לעומת זאת, ההרחבה שלהם מביאה בונוסים. זה יותר משתלם כך.

לומינגו

New member
../images/Emo12.gif

אממממ....טפסים ירוקים זה לא ברגיל בחינם?! ולא הפסדת את אורלנדובלום. הפסדת את ג'וני *מאוהבת*

אורלנדובלומי../images/Emo99.gif

בעיקרון, זה אמור להיות בחינם. אבל כשמוציאים את זה בחנות צילום או באופטיקה, הם בוזזים אותך. אני הוצאתי בחנות אופטיקה, וזה עלה 40 שקלים כולל הבדיקה. כך בעיקרון זה אמור להעלות, אם כבר לוקחים ממך כסף.

jenngirl

New member
עזבי אותך.../images/Emo82.gif

הם לא יפים בכלל. ג'וליאן מקמהון
בהצלחה עם הבגרויות והנהיגה וכו'.

תודה רבה :]

והממ..מי זה ג'וליאן מקמהון ? D: מוכר לי, אבל אני לא מצליחה לראות פרצוף.

EcstaZ

New member
את מדברת על רמלה?

תמיד טפסים ירוקים הם בחינם לא? [או שזה היה בציניות ולא הבנתי
] בכל מקרה הוצאתי ברמלה לפני שנה וזה היה כבר אז חינם [שוב, אם זה היה בציניות לא לסכול אותי
]

jenngirl

New member
אני לומדת עם מורה ממודיעין../images/Emo82.gif

ולפעמים אני עושה שיעורים במודיעין[נו כי הטסטים שם יותר קלים וגם יותר נוח לעשות שם שיעורים]. לתת לך את המספר?

קל? פה? במודיעין ?

העיר כולה קלוקלת לגמריי ! צמתים לא צמתים. עליות וירידות בלי סוף. אין ראות טובה בכלל. בשום מקום. הכל דפוק כאן מבחינת תעבורתית. וחשבתי ללמוד עם חנה, מכירה? היא גם המנהלת של בית הספר לנהיגה כאן.

jenngirl

New member
לא מכירה../images/Emo82.gif

הממ...אפשר לקבל את האייסי שלך או משהו? אני דווקא אוהבת לנסוע שם.למרות שיש איזה כביש ממש מסוכן ליד ביצפר של ילדים.פעם מישהי חצתה בפתאומיות את מעבר החציה.היא פשוט הלכה רגיל ופתאום חצתה.שמתי מה זה ברקס יחד עם המורה שלי.

צליל88

New member
אז תארי מה זה בשכונה של חרדים../images/Emo179.gif

הם תמיד על הכביש
. [ועד עכשיו, כל שיעור אני מראה נוכחות שם
]

EcstaZ

New member
מממ...

יש לי אחלה מורה והוא מלוד, נראה לי שהוא מלמד גם באזור מודיעין רוצה את המספר?

למעלה