24.10

מ י ל ר

New member
מתי בערך יגיע הקוביות לג'נד?

בטח קויה תעלה 6K אנקס או איזה חרטה שכזאת

קוביות שנותנות סטאטים יותר גבוהים מיוניק

אחרי שמגיעים עם קוביות רגילות ליוניק-אפשר להשתמש בקוביות לג'נד שיכולות להפוך את החפץ ללג'נדרי-יותר מיוניק, ולתת סטאטים של 9% וכאלה...

Gen3siS

New member
לא משהו מיוחד...

בעיקר עובד על הדמויות המשניות כדי להשיג GFA ולעשות קצת כסף
אבל רוב היום בכלל הייתי בתל אביב

Guid

New member
אין לי התקדמות מטורפת,

עשיתי בערך 25% מההתחלה של הקווסטים בניאו סיטי, כי היה לי משעמם. רציתי להתאמן בטירה קצת, אבל המחשב שלי מקרטע. המייפל היה קורס לי ישר. אז הלכתי ועשיתי פאפ אחד, שזה 9% בערך. אולי עוד מעט אני אכנס שוב.

TheParrot

New member
מתחבר ומתנתק

מייפל בזמן האחרון לא כל כך מעניין. בכל זאת, ניכנסתי היום למשחק והחלטתי להשתמש בקוביות על ה HT Nackles שלי. מ-2 שורות Rare זה הפך ל-2 שורות Epic 3% דקס ו- 180% מקס אמפי. חחחח, ממש לאקי גאי XD

../images/Emo2.gif באמת אין לך מה לעשות ?

כל התכונות שלך כבר דרגה 100 ?
את דרגה 200 ?
כל המיולים שלך כבר מלאים במקס מזוס?
הרגת כבר את כל הבוסים במשחק ?

|:

זאת לא השאיפה שלי במשחק, אין לי שאיפה במשחק, אני מעבירה את הזמן במשחק הזה, אין לי "מטרה מיוחדת". אולי לך יש, לי זה מעביר את הזמן וכרגע-אני מעדיפה לעשות דברים אחרים.

../images/Emo45.gif סבבה .....

יש לי מטרה מיוחדת במינה ............................ ................... להנות ולהעביר את הזמן בכייף.

באותו המצב....

מייפל היה מעביר לי זמן מת שעכשיו בין עבודה ועוד ברים אין לי ממש.. מה גם המשחק ממש ניהיה משעמם אין משהו שייתן "מטרה" וכבר ממזמן הלכתי לאיבוד עם כל השינויים החדשים כך שבקושי משחקת:/

מ י ל ר

New member
היום היה לי אחלה יום

לא יכול להיותש לא יהיה לי כיף בתקופה שכזאת :)

איפה

תמונות מכאוס זאקום ומ HT ? אנחנו רוצים כאן קצת גיוון בעיניים.....
אני הולכת הרבה לאריה ולכאוס זאקום.... אבל זה כבר לא מיוחד בשבילי.... אפילו לא טורחת לעשות SS.... בעיקר מנסה לחסוך כסף, איכשהו, כדי לממן את הספרי סקילים של ה DS ...... שבטח יהיו יקרים להחריד.... בנתיים רק מוציאה כסף ולא ממש חוסכת.... הדבר שמכרתי הכי הרבה ביומיים האחרונים היה סקרולים למגדל של לודי.....

מ י ל ר

New member
בשביל הדברים האלה אני צריך גם להתחזק

עכשיו שיש לי אשכרה סיבה להתחזק אז זה מה שאני עושה, לאט לאט..
פשוט ל-HT נראה שיהיה קשה ללכת רק עם צבא של איש אחד..

מ י ל ר

New member
אה יש טעות קטנה בניסוח

לא אני הצבא של איש אחד... אני רק איש אחד
דיבורים על גיוון כבר עלו על הפרק, יום יבוא ואת תראי גיוון

למעלה