עשיתי בערך 25% מההתחלה של הקווסטים בניאו סיטי, כי היה לי משעמם. רציתי להתאמן בטירה קצת, אבל המחשב שלי מקרטע. המייפל היה קורס לי ישר. אז הלכתי ועשיתי פאפ אחד, שזה 9% בערך. אולי עוד מעט אני אכנס שוב.
מייפל בזמן האחרון לא כל כך מעניין. בכל זאת, ניכנסתי היום למשחק והחלטתי להשתמש בקוביות על ה HT Nackles שלי. מ-2 שורות Rare זה הפך ל-2 שורות Epic 3% דקס ו- 180% מקס אמפי. חחחח, ממש לאקי גאי XD
זאת לא השאיפה שלי במשחק, אין לי שאיפה במשחק, אני מעבירה את הזמן במשחק הזה, אין לי "מטרה מיוחדת". אולי לך יש, לי זה מעביר את הזמן וכרגע-אני מעדיפה לעשות דברים אחרים.
מייפל היה מעביר לי זמן מת שעכשיו בין עבודה ועוד ברים אין לי ממש.. מה גם המשחק ממש ניהיה משעמם אין משהו שייתן "מטרה" וכבר ממזמן הלכתי לאיבוד עם כל השינויים החדשים כך שבקושי משחקת:/
תמונות מכאוס זאקום ומ HT ? אנחנו רוצים כאן קצת גיוון בעיניים.....
אני הולכת הרבה לאריה ולכאוס זאקום.... אבל זה כבר לא מיוחד בשבילי.... אפילו לא טורחת לעשות SS.... בעיקר מנסה לחסוך כסף, איכשהו, כדי לממן את הספרי סקילים של ה DS ...... שבטח יהיו יקרים להחריד.... בנתיים רק מוציאה כסף ולא ממש חוסכת.... הדבר שמכרתי הכי הרבה ביומיים האחרונים היה סקרולים למגדל של לודי.....