24.10

24.10 ../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif

תגידו אתם לא מרגישים טוב? אף אחד לא עלה 20 דרגות היום?
לא הרגתם את זאקום?
את GB ?
לא עשיתם PQ ?

לעגילים האילו היו רק 3 שורות אפיק

אחרי ששמתי עליהם סקרולים החלטתי לשים קוביה אחת וזה מה שיצא. זה לא שלקחתי עגילים עם 9 % INT ושמתי עליהם סקרולים ל STR...... אני לא עד כדי כך מפגרת. הפיגור היה בכלל לשים עליהם סקרולים.....

../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gifעוד יותר אאוטץ'

הכנתי עגילים 3 שורות יוניק בבוקר. במסגרת אימון התכונות היומי..... נשראו לי 3 סקרולים לאקססורי לאטק...... אחד עבד..... אבל הכאוס - העלים את האטק......
אוטוטו יגיע לנו סקרול שמנקה את כל הסטטים של חפץ...... עם הצלחה של 60 % ו 20 % לשבירה של החפץ עם לא מצליח.....

Guid

New member
שווה לשמור כמה,

זה שימושי רצח בבוסים רציניים! 50 מיל לאחד זה מעולה!

זה הסקרול של שרשרת HT - ככה זה נראה.

בסוף יצא שהתמונה שהגיעה לכאן בטעות יצאה הכי מעניינת.....

הפכתי מכורה לסקרולים..... ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo7.gif

יש לי דיליג'נס 81 ........ וכבר שברתי מלא דברים השבוע......
עם 30 % ...... אבל היום הכנתי את זה...... ל DS ..... כלשהו..... מבאס אותי שזה 2 שורות ופוטנציאל מאעפן....

מ י ל ר

New member
ואו לזה אני קורא אחלה גרזן

אז עשיתי בשכל ששמתי מלא גרזני מייפל של רמה 64? בטח יעלה להם הערך באיזה שהוא שלב..

שים מגוון.....

כי דרגה 64 עוברת מהר. מציעה לך לשים נשקים לדרגה 64 ביומיים הראשונים שה DS יוצאים ..... חפש נשקים לדרגה 77 (זה מה שאני עושה) או 90-100.....הם עדיין מאד זולים. אנשים יודעים ש DS משתמשים ב BW אבל לא יודעים שגם בגרזנים. הגרזנים בסקניה מאד זולים עדיין. אתמול פוצצתי גרזן לדרגה לדרגה 110...... סקרול ראשון של 30 % עבר ואז הייתי גרידי והשני פוצץ אותו. על גרזן הזה עבדו 3 סקרולים של 30 % ...........

למעלה