24 ו-17?

oferyosi

New member
בסופו של דבר כן צריך להיות גבול

ואני אומר את זה למרות שבקשר האחרון שלי היה בינינו הפרש של 15 שנה.... ואני מחלק את זה לשניים- - קודם כל אם בין שני בני הזוג יש התאמה (גם פנימית אבל לא פחות חשוב זה חיצונית....לא הייתי רוצה לצאת עם מישהי שאני אראה כמו אבא שלה
למזלי אני עדיין לא נראה כזה זקן
) אז באמת שאר הפערים לא כל כך חשובים.....הם ישנם , אבל אפשר בשקט לחיות איתם בשלום - מצד שני גם צריך להיות קו מסויים - וקשה להגדיר אותו - כי אם פעם אמרתי לעצמי ש 10 שנים זה המקסימום שהייתי מסכים להיות איתו , הרי שבעצמי שברתי אותו
אבל ברגע שההפרש הופך לכל כך גדול שהגבר נראה כמו האבא שלה (ואני מכיר גם מקרים של אנשים שיוצאים עם מישהי ונראים כמו הסבא שלה
) אז כן - צריך להיות גבול אני כגבר הייתי מרגיש מושפל אם הייתי יוצא עם מישהי ואנשים היו חושבים שאני אבא שלה - וזאת בניגוד אולי לתדמית הגברית שהייתה אומרת שמישהו מבוגר צריך לשמוח שהוא מצא מישהי צעירה שמוכנה להסתכל עליו....אולי זה רק אני - אבל ככה אני

shirlove

New member
אז בעצם אתה אומר שהגבול הוא אינדבידואלי

בהתאם לזוג,למראה,לאופי.....

oferyosi

New member
כן...בסופו של דבר.

כי להגיע לקיצוניות יתר זה לא נראה טוב (כמו אנה ניקול שהתחתנה עם גופה....אשכרה הוא כבר היה נראה גופה עוד בחיים - לא חשוב שהיא עשתה את זה רק בשביל הכסף שלו
)

כשאני הייתי בת 19 יצאתי עם בעלי שאז היה בן

25 ולא הייתה לנו שום בעייה מבחינת גיל, יש בנינו הבדל של 6 שנים, ואין כזה הבדל.

shirlove

New member
תודי באמת ש...

19 ו-25 ,שונה מ-17 ו-24...את כבר היית שנה לפני סיום צבא-יותר בשלה והכל....ובשלב הזה אתם יותר קרובים מבחינת התעסוקה שלכם ,החיים,לעומת זאת 17-עוד לא סיימתי תיכון,צודקת או לא?! אבל עזבי את הגיל עכשיו,הכל בתאכלס פסיידר....אני פשוט נערה חשדנית-לא משנה מי זה-לא משנה באיזה גיל-צריך לרכוש את האמון שלי-אז על אחת כמה וכמה בהפרשי גילאים כאלה,טוף נו-רק שיהיה בהצלחה-כן מותר לאחל הצלחה לעצמי לפעמים חחחח

אני רק התחלתי את הצבא, הייתי סך הכל כמה

חודשים, וחוץ מזה כל מקרה לגופו, יתכן שהבחורה שהיא נגיד בת 17 תהיה הרבה יותר בוגרת מהבחור בן 24, גיל לא מחייב שהאחד יותר בוגר מהשני רק בגלל הגיל, זה גם תלוי באופי.

אני בת 18 ויוצאת עם מישו בן 28....

פער הגילאים כל כך לא מפריע וזה סתם שטויות לאהבה אין גיל תבינו זאת

shirlove

New member
בטוחה?!

לא יודעת כשהוא מחזיק לי את היד אני מרגישה כמו אחותו הקטנה או משהו,מוזר....

dudusch

New member
תרשי לי להיות סקפטי?

אני מתאר לעצמי שלא קוראים לו צביקה... עם כל הכבוד לידע, לבשלות ולניסיון החיים של בת 18, היא (ברוב המקרים) לא יכולה להתמודד בפרמטרים אלו עם בחורה בת 25. היא עוד לא חוותה חוויות שעברו על בחורה מבוגרת יותר, לא עשתה, לא הגשימה וכו'. אני לא חושב שהגיל, כמספר מהווה פרמטר, אלא יותר השלב בחיים בו נמצאים בני הזוג. למשל, תחזרי הביתה מהטירונות, תספרי לו על החוויות והוא יהיה טרוד במחשבות על מה יש לו לעשות מחר בעבודה ואיך הוא עושה דבר זה או אחר. עדיין, יכולים מן הסתם להיות יוצאי דופן...

למעלה