בסופו של דבר כן צריך להיות גבול
ואני אומר את זה למרות שבקשר האחרון שלי היה בינינו הפרש של 15 שנה.... ואני מחלק את זה לשניים- - קודם כל אם בין שני בני הזוג יש התאמה (גם פנימית אבל לא פחות חשוב זה חיצונית....לא הייתי רוצה לצאת עם מישהי שאני אראה כמו אבא שלה
למזלי אני עדיין לא נראה כזה זקן
) אז באמת שאר הפערים לא כל כך חשובים.....הם ישנם , אבל אפשר בשקט לחיות איתם בשלום - מצד שני גם צריך להיות קו מסויים - וקשה להגדיר אותו - כי אם פעם אמרתי לעצמי ש 10 שנים זה המקסימום שהייתי מסכים להיות איתו , הרי שבעצמי שברתי אותו
אבל ברגע שההפרש הופך לכל כך גדול שהגבר נראה כמו האבא שלה (ואני מכיר גם מקרים של אנשים שיוצאים עם מישהי ונראים כמו הסבא שלה
) אז כן - צריך להיות גבול אני כגבר הייתי מרגיש מושפל אם הייתי יוצא עם מישהי ואנשים היו חושבים שאני אבא שלה - וזאת בניגוד אולי לתדמית הגברית שהייתה אומרת שמישהו מבוגר צריך לשמוח שהוא מצא מישהי צעירה שמוכנה להסתכל עליו....אולי זה רק אני - אבל ככה אני
ואני אומר את זה למרות שבקשר האחרון שלי היה בינינו הפרש של 15 שנה.... ואני מחלק את זה לשניים- - קודם כל אם בין שני בני הזוג יש התאמה (גם פנימית אבל לא פחות חשוב זה חיצונית....לא הייתי רוצה לצאת עם מישהי שאני אראה כמו אבא שלה