24 ו-17?

shirlove

New member
24 ו-17?

מה אתם חושבים...אני זוכרת כשהייתי בת 16 והיה לי חבר בן 20-ההפרש היה נראה לי גדול,ותאכלס היום כשאני מסתכלת על שנינו אני 17 הוא 21 ההפרש נראה מה זה מצומצם ומתאים. השאלה שלי היא,17 ו-24?זה מתאים? מה לבחור בן 24 ונערה בת 17?-זה לא מוזר...?ותאכלס מה לנערה בת 17 ולבחור בן 24? הוא חמוד סימפטי,אבל הגיל מפריע,זה מזכיר לי איך הגיל 16 ו-20 הפריע לי והיום במבט עכשווי ההפרש של 4 שנים נראים היום דווקא סבבה לגמרי,האם כשאני אהיה בת 18 והוא -הבחור הבן 24 יהיה 25 זה יראה ויהיה גם סבבה לגמרי?! מעניין מה אתם חושבים...

shirlove

New member
מה שגם למרות הגיל 16 ו-20

המשכתי בקשר,ולא מזמן נפרדנו ככה שזה דווקא היה נחמד למרות הגיל-כלומר שגדלתי איתו-גדלנו ביחד

זה לא הגיל, אלא התרגיל ../images/Emo8.gif

אם הגיל מפריע לך, זה לא יילך. אני מכירה מלא בני 24-25 שעדיין לא התאקלמו עם החיים ואפשר לומר שהם מתנהלים כמו חבר'ה בתיכון, כך שלא בטוח שאם תצאי עם מישהו שגדול ממך בכמה שנים יהיה את המרחק הזה שבינך לבינו מבחינה מנטלית.

shirlove

New member
לא כזה רציני?!

אממ 7 שנים...הכי אפסורד שפעם התייחסתי ל-4 שנים כהפרש רציני והיום זה ממש כלום....זה לא שאני לא אפגש איתו בגלל הגיל...הוא חמוד -פשוט זה לא שאני לא מאמינה בעצמי-אני מודעת ליתרונות שלי וליופי שלי-פשוט מה לבחור בן 24 ולנערה בת 17?זה כזה מוזר נראה מהצד,לא?!

זכוכיות

New member
מצטערת, אני מתוודה, בן 24 שיצא עם בת 17

מיד יתפרש אצלי כאחד מהשניים, אינפנטיל או סוג מסויים של סוטה... אין לי כוח להרחיב, אבל זה חזק ממני, וזה כבר גרם לי לשנות את דעתי (לכיוון השלילי) על אנשים מסויימים...

shirlove

New member
אההה מי אמר?!לא בטוח שהוא ילדותי,אמממ

זה כמו שתגידי לי שאם אני אצא עם מישהו קטם ממני זה כי אני ילדותית-אבל אם הוא פשוט בוגר נפשית?!אם הוא בן 15וחצי-אני בת 17,אבל הוא בוגר -אז אני ילדותית?!לא נראה לי....בנוגע לסוטה אמממ,מה אתם אומרים לשאול אותו מה לו ולנערה בת 17?!

זכוכיות

New member
אמרתי- זה חזק ממני..

ו"בוגרת לגילי" זה פיקציה, מעולם לא הכרתי אף אדם בוגר לגילו, אבל כל אדם אמר לי שהוא כזה בשלב כזה או אחר. יש מצב שגם אני חשבתי פעם שאני בוגרת לגילי, לפני שעליתי על זה שכולם חיים בסרט הזה...

oferyosi

New member
לא צריך לענין אותך מה נראה מהצד..

צריך לעניין אותך רק איך נראה לך. אם זה נראה לך טוב - מה אכפת לך מה יגידו אחרים???? (ותמיד יגידו משהו..אז מה???) אני יודע שיש פה כאלה שחושבים אחרת...זכותם. לכי עם מה שאת מרגישה..

shirlove

New member
זה נראה מוזר אבל....

בתאכלס יש אנשים בני 40+ שיוצאים עם צעירות בנות 20+-מה הם יגידו-מה הצעירות תגדנה?! לי כשאני מסתכלת על זה אני קולטת שכל פעם אני עולה עם השכבות גיל,בהתחלה 20,אחרי כן 22,אחרי זה 18+ ופתאום בני 24?!!!!! כאילו מה עוד מעט 30?!אין גבול באיזשהו מקום.....? לא צריך לעשות הגבלה מסויימת של גילאים עד גיל מסויים? חחחחחחח זה קצת מצחיק

יש לי חבר בן 24 אני בת 17 וקצת..ומה שיש לי

לומר זה שזה פשוט תלוי בבן אדם. יש הרבה דברים שעדיין מאפיינים את הגיל שלי מה לעשות, ובחלק מהדברים אני מאוד בוגרת לגילי. אם לחבר שלך יש סבלנות והוא אוהב אותך זה שווה את זה. אם אכפת לו ממך השטויות של הגיל לא יפריעו עד כדי כך.והקשר שלי (טפו טפו טפו)מדהים איתו. הוא לא אינפנטיל, סוטה, תינוק, לא בוגר וכאלה ההפך-הוא אדם בוגר שפשוט הולך אחרי הרגשות שלו. ואת זה לא תמיד יש גם בבני 17.

shirlove

New member
עודדת אותי

נחמד לדעת שיש כאלה...כן זה תלוי בבנאדם באמת!

אני מכיר גם פערים גדולים יותר.

כשהייתי בכיתה ט`, אחת הבנות בכיתה התחילה קשר עם בחור בן 24. לא יודע מה איתם כיום, אבל הם נשארו חברים לפחות 3 שנים. מה שמשנה זה עד כמה יש התאמה בין הזוג, לא הגיל.

לפי מה שאני יודע, עבר די הרבה זמן

עד שהם שכבו לראשונה, ונדמה לי שאז כבר מלאו לה 16.

shirlove

New member
כיתה ט'??????

וואו בת כמה היא הייתה,15? גדול ממנה ב-9 שנים ,והיא כזו ילדונת......איזה מוזר זה,אבל כן נכון-חשוב התאמה.

shirlove

New member
אכן כן

אממ אכן תלוי בבנאדם-מקווה שנפלתי על בנאדם טוב-או יותר נכון-שבנאדם טוב וסבלני נפל עליי.טוף נו תאחלו לי בהצלחה

למעלה