!
אוקי... אני לפעמים באה לפה ומסתכלת בהודעות שלכם אני לא ממש כותבת אבל היום אחרי שפגשתי את ריקי, ליה, וקובי אני חייבת לסקר לכם הם באו כמובן וריקי רק שתדעו פשוט פצצה מהממת אני עמדתי מולה ממש מולה כי תפסתי מקומות לפני שהם באו.. ואז אמרו לנו שהם חותמים רק לאלה שקונים ספרים. אז פשוט לקחתי ספר, הם חתמו לי וקרעתי את הדף (רעיון גאוני לא?!) הם חתמו לי ולא הפסקתי לצלם אותם!!!!! פיתחתי את התמונות אם אתם רוצים אני אשים לכם את זה היום אני סורקת אצל חברה.. ואז אני מסתכלת על ריקי כי הייתי מולה והיא מסתכלת עליי וקורצת לי ואני עושה לחברה שלי מולה שהיא מסתכלת "הנה ריקי הנה ריקי איזה יפה" והיא מסתכלת וצוחקת!!! וקובי כזה חתיייייךךך הוא ממש גבוהה ויש לו קעקוע על הכתף. והוא שרירי שווהההההה!!!!! ליה יש לי תמונה שלה ממש ממש קרובה שהיא מסתכלת למצלמה אני אשלח לכם שאני אסרוק!!! בקיצור אחרי שאני מסתכלת עליהם שעות אני רואה מישהו מצטלם עם ריקי מהר הלכתי לצד השני להצטלם איתהההההה והצטלמתייי והיא חיבקה אותי אני יישים לכם את זה פה גם!!! וצילמתי וצילמתי עד שהם קמו והלכו, אז אני וחברות שלי הלכנו אחריהם ואז קובי הלך והלכתי לידו כאילו כזה הסתכלתי עליו והוא עליי וחייך כזה אז אמרתי לו קובי תביא לי נשיקה וחיבוק אז הוא כזה צחק וחיבק אותי ועליתיי כמעט קפצתי להביא לו נשיקה כי הוא גבוהה לאללה.. ואז כולם צחקו אבל רק אני חברות שלי ועוד בערך 3 ילדים באו אחריהם וזה הסוף!!!! ורק תדעו שריקי היא האישה הכי שווההההה באררררץץץץץץ היא פשוט מדהימה וחמודהההה וכמה פוזות היא עשתה לי למצלמה והיא קרצה לי מלא ומחייכתתתתתתתתתתתתת והיא כזאתתתת מאמיייייייייי