!

יובל

New member
!

אוקי... אני לפעמים באה לפה ומסתכלת בהודעות שלכם אני לא ממש כותבת אבל היום אחרי שפגשתי את ריקי, ליה, וקובי אני חייבת לסקר לכם הם באו כמובן וריקי רק שתדעו פשוט פצצה מהממת אני עמדתי מולה ממש מולה כי תפסתי מקומות לפני שהם באו.. ואז אמרו לנו שהם חותמים רק לאלה שקונים ספרים. אז פשוט לקחתי ספר, הם חתמו לי וקרעתי את הדף (רעיון גאוני לא?!) הם חתמו לי ולא הפסקתי לצלם אותם!!!!! פיתחתי את התמונות אם אתם רוצים אני אשים לכם את זה היום אני סורקת אצל חברה.. ואז אני מסתכלת על ריקי כי הייתי מולה והיא מסתכלת עליי וקורצת לי ואני עושה לחברה שלי מולה שהיא מסתכלת "הנה ריקי הנה ריקי איזה יפה" והיא מסתכלת וצוחקת!!! וקובי כזה חתיייייךךך הוא ממש גבוהה ויש לו קעקוע על הכתף. והוא שרירי שווהההההה!!!!! ליה יש לי תמונה שלה ממש ממש קרובה שהיא מסתכלת למצלמה אני אשלח לכם שאני אסרוק!!! בקיצור אחרי שאני מסתכלת עליהם שעות אני רואה מישהו מצטלם עם ריקי מהר הלכתי לצד השני להצטלם איתהההההה והצטלמתייי והיא חיבקה אותי אני יישים לכם את זה פה גם!!! וצילמתי וצילמתי עד שהם קמו והלכו, אז אני וחברות שלי הלכנו אחריהם ואז קובי הלך והלכתי לידו כאילו כזה הסתכלתי עליו והוא עליי וחייך כזה אז אמרתי לו קובי תביא לי נשיקה וחיבוק אז הוא כזה צחק וחיבק אותי ועליתיי כמעט קפצתי להביא לו נשיקה כי הוא גבוהה לאללה.. ואז כולם צחקו אבל רק אני חברות שלי ועוד בערך 3 ילדים באו אחריהם וזה הסוף!!!! ורק תדעו שריקי היא האישה הכי שווההההה באררררץץץץץץ היא פשוט מדהימה וחמודהההה וכמה פוזות היא עשתה לי למצלמה והיא קרצה לי מלא ומחייכתתתתתתתתתתתתת והיא כזאתתתת מאמיייייייייי

פששש חוויה אה../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

ואנחנו נשמח אם תעלי תמונות מה"מפגש" שלך איתם

טלוש13

New member
שיייוווואו - שווה!!!!

וואי איזה כיף לך!!! חחחח וקשה תעלי את התמונות - נראה לי ממש שווה!!!

Liloush

New member
באשדוד?!!?

אני גרה באשדוד ולא ידעתי על זה
אוףףףףףףףףףף איזה כיף לך!!!

מישהו יודע אם גיא אריאלי, אפרת בוימ

ולד וכל השאר באים לעוד מפגש במקום שקרוב למרכז?? תודה למי שיענה!

TATUGIRL

New member
אנשים כנסו לפה....:)

היום כוכבי משחק החיים... יאני ליה קובי וריקי... באו לרחובות.. הם היו בקניון החדש שנפתח... שהוא קרוב לבית שלי.. הם באו לחתום על ספרים וכל זה.. אז הלכתי... ואיזה צחוקים.. איזה חמודה הלירון הזאת... אני כזה באה .. עכשיו יש לי תתסרוקת הכי מוזרה שיש.. וליה כזה מסתכלת עליי ומחייכת.. אז ניגשתי אליה.. ואני נתתי לה פתק... עכשיו השם משפחה שלי ושל ליה ממש ממש דומה אז אמרתי לה ואיזה חמודה... היא.. היא באה אליי.. ונתנה לי כיףףףף ושוב חייכה.. איזה מותק היא.. רציתי לשאול גם " איפה אפי" אבל שכחתי:(

TATUGIRL

New member
באונה רק רציתי להוסיףףף

שעל הסט ריקי ניראת מה זה מהממת... אבל לפה הם באו לא מאופרים.. וליה בכל זאת הייתה פצצה.. קובי טיפשון קטן אבל חמודון.. וריקי ניראתה זוועה, היא הייתה ממש מכוערת.. חשבתי שהיא יפה במציאות... אבל מסתבר שזה לא כך.... איזה קעקוע פצצה יש לקובי על היד... והוא דווקא ניראה בסדר..:)

TATUGIRL

New member
כיין היה ממש נחמד

יווווא היא ממש חמודה.. ובמציאות היא ניראת יותר רזה ממה שהיא בסט... היא ממש מקלונה... אבל ככה היא נשמה... היא עוד החליטה לחתום לי פעמיים אבל שטויות.. חתימה אחת אני אביא לחברה שלי.. יאא הכי צחוקים רק ראיתי את קובי והתחלתי להשפך מצחוק.. הוא ניראה ממש טומטום.. חחח פשוט הוא קורע..

TATUGIRL

New member
לא- ברחובות

קניון חדש- "אמריקן סיטי" או ליתר דיוק הם היו ב- "מגה" שזה ממש קרוב לקניון

LuZ dE EsTrElLa

New member
אני ראיתי את ריקי במציאות והיא פצצה

היא ממש מהממת וללירון יש גוף מוזר אבל יעל היא פצצה

למעלה