23.1.2012

btekx

New member
23.1.2012

עליתי רמה ל178!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד 22 רמות!!! אררררררררר!!!! תודה לאסף ולשרין ששיחקנו בPQ נגד בוס צב "אני" וPQ אקווה נגד סושי דיכאוני (על פי שהרגשתי כמו גלגל שלישי...
)

חבר ניצל טוב לב שלי ועשה לי תרגיל

יצא לי לקבל דגר לדרגה 140 מהקופסאות של הגאטץ'. מסתבר שיש רק 3 כאילו בכל סקניה..... מכרתי אותו לחבר מהאליאנס שלי שיש לו שדואר. הייתי בטוחה שהוא מאד רוצה אותו בשביל עצמו. מכרתי לו ממש בזול ! מחיר מציאה. עשה לי פרצופים של אחד ללא אמצעים ורציתי לשמח אותו. למה? סתם.... היום הסתבר לי שהוא עומד למכור את הדאגר הזה במחיר פי 7 !!!!! זה לא יפה לעשות מרצ'ינג על חברים ! ככה לא מתנהגים !
בנתיים הוא אמר שיתן לי חלק מהרווח. אבל כל עוד זה סתם דיבורים....

מ י ל ר

New member
הוו מצטער לשמוע את זה..

אני בכללי לא הייתי מוכר לחברים במשחק בגלל כאלה דברים, עם חברים לא עושים עסקים D: אבל לא נורא, את עשית את שלך.

miss_t

New member
אז עם מי עושים עסקים ?

אני דווקא כן עושה עסקים עם חברים אני אוהבת לקנות מחברים ולמכור לחברים... הם מתחזקים, נהנים ומתעשרים וגם אני....

מ י ל ר

New member
עסקים לדעתי עושים עם אנשים רנדומלים במשחק

אני לא עושה עסקים עם חברים, שלא יחשבו שאני מנסה להרווח עליהם. לפני הרבה זמן הבאתי לחברה מהבאדי 20 קריסטלים שחורים בשביל לייצר מגן, הקרסטלים השחורים פעם היו שווים דיי הרבה. נכון באותו הרגע הפסדתי, אבל אין ספק שזה היה שווה את זה.

הקריסטלים זו לא דוגמא טובה

אני נותנת למלא אנשים במשחק מלא דברים. ספרי סקילים, חומרים שונים ומשונים. זה לא אותו הדבר..... לפעמים אני גם מוכרת לחברים דברים שהם צריכים ובדיוק יש לי..... בקיצור. המממ. חושבת שהמקרה שלי קצת אחר. יכולתי למכור את הדגר לסתם אנשים אבל הבחור הזה היה נראה לי בחור נחמד וטוב שחולם על דגר כזה (כמו שאני חלמתי על גרזן). בקיצור, רציתי לעשות לו טוב על הלב והוא ניצל את זה....

מ י ל ר

New member
זה בדיוק למה שהתכוונתי

אני נותן דברים לחברים מהבאדי ולא עושה איתם עסקים. אני לא עושהמכירות גדולות איתם, ואפילו אם כן אני אומר להם את המחיר ולא נותן להם לתת לי מה המחיר, אני קודם מברר מה המחיר שלא יצא מצב שאני מפסיד פה על חפץ ששווה יותר.

Guid

New member
זה חכם,

לא מערבים ביזנס בפלז'ר, וחברים זה פלז'ר.

אני לא מסכימה איתכם

ויש לי המון דוגמאות לעיסקאות מעולות שעשיתי עם חברים שהיו טובות ל 2 הצדדים. את הגרזן שלי השגתי מחבר כי השגתי קרוסבואו וחבר סניפר השיג גרזן. עשינו עיסקת חליפין מוצלחת ושנינו מאד שמחים עכשיו. בכלל, אני חושבת שאפשר לעשות יופי של עסקאות עם חברים....

Guid

New member
לא אמרתי שאי אפשר לעשות עסקאות יפות,

אני מתכוון שנניח ועשית עסקה עם חבר והוא גילה שהמחיר שנתת לו הוא קצת יקר? וזה לא דברים שלא קורים. הרי את יכולה לברר את המחיר המדוייק של אותו הפריט, אבל החבר שקנה ממך יכול להסתובב אחרי כמה ימים ולמצוא מישהו שמוחר בפחות... דברים כאלו. זה פשוט יכול להוביל לסתם מצבים לא נעימים, לדעתי. אבל זה לא שאני נגד זה, כי בתכלס את עוזרת לחבר. פשוט לדעתי זה יכול להכניס למצבים לא נעימים כל כך, שיכולים לפרק חברויות. וקרו מקרים מעולם...

מ י ל ר

New member
צודק ב-100%

כמו הפעם ההיא שקניתי לך דברים ואז לא החזרת לי כסף אתה עדיין חייב לי 20₪ כמה אני עוד צריך לבקש אותם בחזרה? אני לא רוצה לעשות לך בושות אבל שמע שחרר את היד קצת שחרר המזומנים! כמה שאני חבר טוב ומבין ולא רוצה לדבר על זה בפומבי אבל שמע אתה סקאמר

Guid

New member

לא ידעתי שאם עושים סקאם לסקאמר, זה נחשב סקאם...

מ י ל ר

New member
הוו מזל טוב D:

צלמתי תמונה אבל אין לי כוח לצנזר את השם שלך.. אז אני לא מעלה
אבל מזל טוב
עלית איתי מלא רמות כבר

מ י ל ר

New member
חחחח אלעד הרגת אותי

אתה יודעיםש קוראים לה סיוון, ולא שרין, נכון?
[Hasselblad שעד אתמול ניהלה את הפורום - סיוון] למרות שלדעתי "שרין" זה גם שם חזק חחח

מ י ל ר

New member
זה בסדר תביא 10 מיל ונסלח לך.

2 לסיוון 8 לי על עוגמת נפש. (אני צוחק)

מצבניק

New member
זה בסדר אלעד..

תמיד עם הצמד הזה נרגיש גלגל שלישי F3 הם גודלי בטירוף!

למעלה