23.1.2012

מ י ל ר

New member
חח קיבלתי את הכובע תמנון D:

משעשע אותי מאוד, בטח ימאס לי עוד מעט ממני, אבל לשם התמונה..

btekx

New member
מתאים כובע תמנון עם זאקום!

לשינהם יש 8 זרועות... יהיה לך 18 ידיים (כולל 2 ידיים של שחקן) אם יוסיף גלימה זאקום מNX אז זה ממש שיא כמו אלת של הודו אלת עם 1000 ידיים...

מ י ל ר

New member
1000 ידיים זה לחלשים

לי יהיה 1002!! אלעד את תביא לי את הידיים של השחקן שלך! אתה יודע מה? ת׳ביא גם את של המכונה שלך! (אתה לא צריך ידיים תשתנה למצב טנק)

חבל לי על הכסף בשביל זה

זה לא עד כדי כך יפה בעיני כדי לבזבז על זה 100 מיל..... אני חוסכת לכיסא של הדימון סלייר....

צ ל י ל 8

New member
מה הבעיה להשיג את הכסא הורוד??

יש לי כבר 2. אני כל בוקר קמה ממילא לעבודה בשש וחצי, נכנסת רגע לאיוונט וזהו. שש וחצי זה לא לפנות בוקר
אני מתפלאת עליך סמדר.... עם כל השעות שטחנת בלילות על ה-DS, אני בטוחה שאת קמה לא הרבה מאוחר יותר משש וחצי כדי לטפל בילדים..

אני עירה ב 6 וחצי

ברור. האמת היא.... שהכיסא הזה די מכוער בעיניי ולא ממש חשוב לי לקבל אותו.... כשמשהו ממש חשוב לי אני מוצאת דרך להשיג אותו....
זה ממש בעיה לטחון שעות בלילה ולקום ב 6 וחצי.... איזה כייף שזה נגמר ואפשר ללכת לישון ב 11 בלי לחשב מתי הניסיון הכפול התורן.....

צ ל י ל 8

New member
האמת, לטעמי הכסא של זאקום הוא הכי מכוער שקיים

אני שומרת אחד לעצמי סתם בשביל הקטע, והשני כנראה יימכר או שאני אעביר לדמות אחרת שירדן ירצה. ראיתי כאלה שמנסים למכור את הכסא ב-45-50 מיל. מה רע?

btekx

New member
זה מזל, נכנסתי 3 פעמים לזאקום ולא קיבלתי

רק אבן פורטל, שיקוי מעלה תכונות... את דמות אחר שלי קיבלתי קסדה זאקום ורוד...

פאק T____T

לא ידעתי שלSB של ANCIENT WARDING שקיבלתי באיוונט יש תאריך תפוגה ובאלוהים, שבדקתי את זה מלא פעמים ולא היה רשום שום תאריך
מה הייתי אמורה לעלות ל120 בחודש? בקושי עליתי ל91 אחרי חודש

עוד חבר מהגילד נפרץ...

ואיתו עוד מישהו, שהיה חבר טוב, החליט לפרוש...
זה שנפרץ היה אחד החברים הכי טובים שלי בגילד, ממש חבל לי שהוא פרש אבל אני מבינה לגמרי את הסיבה. היה לו ציוד מדהים, ותראו מה כתוב בBBS עכשיו

והחלק הטוב של היום

שאלתי בגילד אם מישהו מוכר דיסנט סקילס, וחברה טובה [כולם חברים טובים...
] אמרה לי שיש לה מכנס HB לבנות ושהיא תעביר לי את הסקיל בחינם.
אז יש לי דיסנט סקיל ראשון, נשארו לי עוד כמה.....

למעלה