23 טון !!

oshiko

New member
23 טון !! ../images/Emo67.gif

על בונקר אחד במחנה הפליטים בורג' אל ברג'נה ששם כנראה היו מנהיגי הכי זבאללה. אם נסראללה היה שם הוא ממש עלול היה לחטוף מזה שיעול קשה. נקווה ונחכה להתפתחויות. מכירים את השיר "12 טון, כן 12 טון, זה חזון כל משק ושיא החזון ..." 23 טון ! ...

כל הכבוד לטייסנו נווטינו וצה"ל שלנו

על האומץ התעוזה הנחישות המסירות ועל שבזכותם אנחנו כאן לבטח שאלוהים ישמור את חיילינו באויר בים וביבשה.

Y a k o v1

New member
הלוואי שקיבלנו מידע מודיעיני נכון

ושנסראללה מת וכל מנהיגי החיזבלאה נחכה לחדשות של הערב...

סמדר בנ

New member
לפי מה שהודיעו

החיזבאללה איש מהמנהיגים לא נפגע
אם אכן הם היו שם, קצת קשה להאמין שעם כזו הפגזה איש לא נפגע. נחכה להתפתחויות במהלך היום.

מנהיגי הכי זבלה תמיד משקרים

גם אתמול פתאום הופיע בשידורים שלהם איזה אחד שדיבר בגימגום וניסה להגיד שהם עשו טעויות וכו'.. אני מקווה מאוד שהם יבינו סוף סוף שאיתנו לא כדאי להם להתעסק. שיהיו רק בשורות טובות. אמן.

סמדר בנ

New member
שמעתי עכשיו בדרך

שזה שלא שמעו מנסראללה כמה ימים זה יוצא דופן כי באופיו הוא אדם תקשורתי (אם ניתן לנסח זאת כך...) ומנצל עד תום את התקשורת. אז הספקולציות הן שהוא לחוץ ומסתתר מחשש שכל שידור יגלה היכן הוא נמצא. ישנה גם התקווה שאולי קרה לו משהו....

סמדר, צ'מעי אני כל הזמן חשבתי

שאני בפורום הורים לחיילים, פתאום מה אני רואה? אני בפורום הורום לחיילים. מה זה זה? פרטי נמקי הסבירי ואם אפשר גם הדגימי. לתשובתך המהירה אודה. יאללה ביי

oshiko

New member
לא פורום הורום ולא פורים הורים

הורום פורים לחיילים אה..המממ..

סמדר בנ

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

אמרתי לכם שיש לי דיסגרפיה. חייבת לציין שהחתימה הזו באותו מצב מאז שהתחלתי לנהל את הפורום. (פורום הורום... אולי בגלל הזדהות עם איראו?....). רצה לישיבה, מבטיחה לתקן את המעוות כשאשוב.

יותר טוב מפורום עורים לחיילים

או כמו שההונגרים אומרים פורום חורים לחיילים

נראה לי הנסיעות האלו מייבשות לך

את המוווח. את שוחתה מספיק, מותק? יש עוד סינפטונים שאנחנו לא שמנו לב אליהם? איפה הרופאה כשצריך אותה?????????

רגע כפרה. החייל שלי חזר!!!!

ותנחשי מה היו המילים הראשונות שלו? נכון.... אמא אני רעב....

סמדר בנ

New member
מייבשות לחלוטין

סמדר הזועמת בדרכים....... בקשר לסימטומים - לא מגלה

למעלה