22/8 - פרק לאור

ובכל זאת, באותו הזמן

לא היה באולם אף אחד שייצג את פגועי הפרשה - הניומנז, במקרה ויקטור הגיע ואמר שתי מילים על הצער שבאבדן קאסי. אני ממש לא תומך בצעד הזה, הרי כל משפחה מושפעת באופן שונה. האם זה משנה את חומרת המעשה? הסכמתי עם השופט שיש ללמד למען יראו וייראו בעתיד, אבל אני לא מסכים עם קביעה שצריך להעניש במלוא החומרה אם נראה כי המשפחה מיוסרת במידה רבה. זה לא אמור להוות שיקול. המעשה האסור צריך להיות חמור באותה המידה גם אם לכאורה לא נראה על פני השטח שנעשה נזק רב לסובבים.

taish

New member
אני מסכימה ../images/Emo45.gif

גם אני לא מהתומכים בגישה הזו שיש להתחשב בנזק הנפשי של המשפחה. יש עם זה הרבה בעיות, ואת העיקריות שבהן מניתי בהודעה הקודמת. החוק צריך להיות מוחל בצורה שוויונית על כל מקרה ומקרה, ולדעתי הגישה הזו היא "פירצה" לא ממש בריאה בחוק. היא יכולה גם להביא לסכנה של "מדרון חלקלק" - ברגע שמחמירים את העונש במקרה אחד על סמך נזק נפשי עצום שנראה על פני השטח למשפחה מסויימת, אפשר להגיע למצב שתהיה החמרה מהסוג הזה עבור כל אחד, ואז כבר מיטשטשים הגבולות והקריטריונים לקביעת העונש נהיים יותר יותר מעורפלים. זה מערער את היציבות והוודאות של החוק, שהן אחת מאושיות החברה החשובות ביותר. אני מסכימה איתך בקשר לזה, אבל בארה"ב יש אנשים שחולקים עלינו...

25/8 - פרק לקווין שילה, אור ואומה

הפרק עצמו התנהל ברובו על מי מנוחות. היו רגעים של אווירה עצובה כזאת, ביחד עם מנגינת הרקע בין הקטעים. עצב, רגש, קצת פחד, ושוב עצב ורגש. פיליס כועסת על ניק ולא מרגישה צורך להודות לו, ואני יכול להבין אותה. שיחת טלפון מדני (שלא נשמעת) - אפילו בסוף לא יכלו לעשות הפתעה ולהביא אותו. לילי בדכדוך, עד שבסוף דניאל מפתיע אותה בפארק. בקיצור, לא מעניין במיוחד. מאק, ג'ייטי, בריטני, קווין - לא מרגיש צורך בכלל לדבר עליהם. כבר היינו בסרט הזה. ויקטור הפתיע את ניקי בערב רומנטי, רגע שאור תנצור בליבה. הזמין זמרים (הבנתי שהם מהתוכנית אמריקן איידול) ששרו לה בסגנון אופרה, למסכנה יש טראומה והוא מביא לה זמרים מחרישי אוזניים? לא ברור. בכל אופן היה דווקא מרגש כשניק ושרון יצאו ורקדו גם. שלושה חודשיים ויומיים ממותה של קאסי, ואולי עכשיו הם יוכלו איכשהו לשים את הפרשה מאחוריהם. לא ישכחו אף פעם, אבל אולי גם ניק יצליח להחלים. והקטעים המעניינים באמת היו עם "ברנדה" וסקוט (שהלמה אותו החליפה) והקטע הכי טוב היה לורן רואה במראה חד צדדית את פייק שילה (שלא ראתה אותה). זה היה כזה קריפי, לראות את שילה במצב הנוראי הזה במיטה. ואח"כ קיבלנו אישור שמישהו מבפנים עובד עם שילה, כשהתקשר אלייה וסיפר לה מי בא, ושילה שמחה שהניתוח הפלסטי הצליח. "אולי זה באמת הזמן לחזור לעיר הולדתי", תוהה הגברת, בעוד אנו תוהים מיהי גברת קרטר המזוייפת.

הפרק לאומה

כי היא אוהבת את דניאלילי, אם זה לא היה ברור
למרות שאם כבר האיחוד האמיתי והמלא יהיה בפרק הקנדי שנראה מחר. ו... תוכנית החלוקה הסתיימה, נראה לי שמיצינו

junny

New member
לא! עוד לא הוקדש לי פרק!

לא משנה למה רק תמצא סבה להקדיש לי פרק!

junny

New member
../images/Emo24.gif קנית אותי

אני בהחלט אחכה, בקוצר רוח.. אבל בהחלט יחכה!

queensheila

New member
../images/Emo58.gif ריב בין קמברלין בראון לג'ק

סמית'??????? משהו מביך מאוד קרה השבוע - קמברלין בראון אמרה בראיון ל SOD ש FAKE SHEILA היא לא אחותה התאומה וכמו כן נתנה ספויילר ענק וגילתה שזו דמות מהעבר שכולנו מכירים . קמברלין הייתה נדיבה מאוד במידע וגם אמרה שזו הדרך כנראה להשאיר אותה בסדרה זמן רב....בשלב מסויים יפטרו משילה וקמברלין תמשיך לשחק את הדמות שנראית כמוה - אני מאוד מקווה שזה לא מה שיקרה אני רוצה את קמברלין כשילה!!!!!!!!!!!!!!!! ג'ק סמית' הגיב במהירות וניסה לכבות את השריפה - "קמברלין לא הייתה צריכה לעשות את זה " הוא אמר והוסיף שהדברים לא מדוייקים . הוא אמר שיהיו טוויסטים רבים בסיפור של שילה והוא מצפה מהשחקנים לא לנדב מידע . חחחחחחחח בהחלט ריב קטן בין המפיק לשחקנית שלו - אני מקווה שזה לא אומר שפיטוריה מתקרבים . אגב בסופ"ש הקרוב נראה כנראה את שילה בג'נואה סיטי כאשר היא עוקבת בדריכות מקרוב אחר סקוטי ושאר "חבריה"... עוד ספויילר - טום ושילה יהרסו את החתונה של מייקל ולורן . עוד ספויילר - מייקל ואשלי(!!!) מתכננים סוף רצחני לאוייב משותף שלהם - טום?!? - האם אשלי תפגע ממנו גם?? וספויילר אחרון - טום חושב שהוא כבר ראה הכל ויודע הכל על הרשע אבל הוא עוד לא פגש את שילה קרטר ולא כדאי לו לחצות את דרכה - כך אומר אחד הפרומואים ב CBS . אני מריח רצח והפללה :)

אחד הפרומואים?

זה הפרומו השבועי? אפשר לינק אליו? איזה קטע שהיא נידבה מידע מבלי לשאול אם בכלל אפשר... נכנסה ל"חוצפתיות" של הדמות שלה
אני הייתי רוצה ששילה תמשיך לעשות צרות אבל ככה קשה לשמור אותה הרבה זמן בסדרה. מצד שני, רצוי שפייק שילה לא תהיה חביבה ומשעממת, אלא גם כן פסיכוטית - כי זה מה שאנחנו אוהבים...

queensheila

New member
../images/Emo58.gif נוסף לסופ"ש....

ביום חמישי שילה מודדת פיאה בדרך לג'נואה סיטי...במקביל קווין מציע לסקוטי לעבור ללופט יחד איתו . ביום שישי זה קורה - שילה מורה לטום לטפל במייקל - זו הדרך היחידה היא תגיד לו . מכך אנו מבינים שכנראה שילה וטום כבר בקשר זמן רב . וצהובוני - הפרומו שודר בארה"ב וקראתי עליו בפורומים השונים .

רק שלא תהיה לה פיאה מעפנה

כמו לאופק מ'טלנובלה בע"מ'
נשמע מגניב שקווין יגור עם סקוטי ויצטרף למיקס, הרי גם הוא בעקיפין קשור לסיפור בגלל טום... סיפור עם כ"כ הרבה שחקנים איכותיים - לא יכול שלא להיות מרתק!

queensheila

New member
מה עוד ש...

לסקוטי בטח ישדכו משהי...בריטני או מאק או אחת הכונפות . וחכה חכה ששילה תשמע על זה - הרי זה ברור שהיא תהיה חייבת להתערב חחח כרגיל . מעניין אותי איך היא וטום מכירים? - טוב נו נחכה ליום שישי .

אם חושבים על זה

אין עוד אופציות לטינג'רית חוץ מבריטני ומאק. יש את לילי אבל היא עוזבת בתחילת ספטמבר, ו... זהו! לא נשארו בנות טיפש-עשרה. חבל שלג'יל אין איזו בת שהיתה מוציאה מהבוידם, נורא הייתי רוצה לראות את שילה בקרב עם ג'יל! תמיד אפשר לקוות שלסקוטי יהיה רומן עם ג'יל עצמה... גם ככה לא היה לה גבר המון זמן

26/8 - פרק לשרשור ../images/Emo8.gif

והפעם - הפרק מוקדש לשרשור שכבר לא קופץ. בשרשור אחד יש את כל פרקי אמריקה של השבוע, עכשיו נשאר לשחר רק לטגלן תחת הכותרת: "צהובון מחלק פרקים אמריקאיים במתנה"
דניאלילי חמודים ביחד, כשהם לא לחוד ומתבכיינים (הוא על מר גורלו, היא באובססביות על הפרידה מדניאל) הם בהחלט נסבלים. הפרק הם did the deed. דרו וניל צריכים להפסיק להתערב ולתת לילדים האלה להיות ביחד! לא ברור לי איך לילי תיתן להם להעביר אותה לפנימייה, אני במקומה הייתי נותן להם אולטימטום. לאהבה אין מחיר, ועד שמוצאים כזאת - כדאי לשמור עליה! איזה פאדיחה כשאבא שלה צועק עליה לקום מיד מהמיטה ולאסוף את הבגדים. בטח היא היתה רוצה לקבור את עצמה (למרות שניל צעק "now" בצורה מאוד יפה
). איזה פאדיחה כשאמא שלה היא דרוסילה. נקודה.
אגב צילום זווית יפה של לילי שוכבת ודניאל מוריד חולצה ורוכן מעליה. אפשר היה להזדהות עם פיליס כשניתחה את עצמה בפני ג'ק, והיא גם היתה אפילו יותר מדי נחמדה לניק פרצוף קשוח. גם את ניק בעיקרון אפשר להבין, זו סיטואציה מאוד לא נעימה ולא פשוטה. ג'וש חייב לקבל את האמי בשנה הבאה, הוא הרוויח אותו. גם לקריסטל היו הרבה סצינות טובות השנה, במיוחד בעלילת "מלקולם הוא האבא?", אבל עכשיו היא עוזבת והעיתוי לא הכי מוצלח, סביר להניח שהיא לא תזכה. מה גם שבשבועיים האחרונים לאשלי ג'ונס (ברידג'ט) היו סצינות מעולות ואני מהמר עליה. איזה מצחיק היה פתאום לראות באמצע הפרק 3 סוסים על הדשא הירוק הגדול שכביכול בחווה. אותי זה שיעשע
איזה תחמן טום כשראה את אש והתחנף לילדה. חבל, היה יותר נחמד אם היא היתה בוכה בגללו
ו... טום מזמין את עצמו לגור עם קווין
didn't see that coming! מעניין אם קווין ייכנע לו....

למעלה