22/8 - פרק לאור

22/8 - פרק לאור ../images/Emo58.gif

סצינות מרתקות עם ניקי. בפרק שלפני, כשהיא הראתה סימני חלחלה אמרתי לעצמי 'או, עוד פעם ימחזרו ונקבל שבריריות ופחד כתוצאה מאפקט הטראומה כמו שקרה לויקי עם גארי'? אבל הפרק הזה הסצינות היו פשוט מצוינות ומעניינות. מלודי עשתה עבודה מצויינת, ומבחינתי העלילה הזאת יכולה להימשך - כל עוד היא משוחקת ומוצגת בצורה טובה
נחמד לראות בימים האחרונים פיליס תמימה כזאת שרואה רק ורוד, זה רק מקשה עוד יותר (אם ו)כאשר תבוא הנפילה. נתפסה חזק לקטע של ה"רוחניות" והיה מצחיק שהיא התאכזבה שקתרין ישבה שם עם ה'אנרגיות השליליות'
חוצמזה פרק די חלש... ג'קו/בראדסקי/ויקי בענייני הביזנס שלא היו מעניינים במיוחד הפעם, השיחה של ניק ושרון לא חידשה הרבה (איך גלן לא התקשר להודיע להם שיש פסק דין?) מאק וקווין בשיחה שבלונית - שתציע לו כבר לגור גם בטירה ואז יהיה שם אקשן עם כל הצעירים וג'יל...

23/8 - פרק לאדר ../images/Emo8.gif

כי היתה ג'יל!! בשנה האחרונה אנחנו לא מקבלים הרבה מנת ג'יל... וחבל. היא כ"כ דמות חיונית לתוכנית, דמות כיפית שאי אפשר לא לאהוב (או לאהוב לשנוא
). והפרק היה נורא מצחיק כשהיא חטפה את הקריזה על השוטר השומר שהציק לה, ואח"כ עוד לראות את בריט הפרינססה עושה לק ברגליים - מישהו יכול להאשים אותה שחטפה ת'ג'ננה
השרירים של ג'ייטי - אוי ויי זמיר...
דניאל נמצא אשם, מה שמזמין מסך מפוצל לסוף הפרק. לטעמי היתה מעט החמצה כי היו צריכים להתמקד בפיליס יותר. ראו בהתחלה את המבט ההמום שלה ואז עברו לשאר הנוכחים, כשהדגש היה על כריס שהתמוטטה (ודווקא עשתה את זה בצורה יפה מאוד, אני מוכרח לציין) אבל אחרי כל המציאות שרקמה לעצמה פיליס - היו צריכים להחזיר את המבט אלייה שוב. ויקי לא קיבלה שורות בכלל בניומן ראנץ'! היא היתה צריכה להזכיר לניקי שגם היא מנוסה בטראומות מהסוג הזה, ושבסוף תתגבר. מייקל סופסוף נותן עיצה נכונה לגלוריה - לספר את האמת כמה שיותר מהר. איפה הוא היה לפני חודש עם העיצה הזאת? ומה זה משנה, הרי היא נשארת מטומטמת... סצינת העימות של מייקל עם טום היתה נפלאה, כמו כן עושה רושם שטום באמת דלוק קשות על אשלי וזה מזמין לה צרות. (פול טו דה רסקיו? או ויקטור קשישא?)

junny

New member
שמעתי שאתה מחלק פרקי צח"מ

מתי יהיה פרק אחד גם בשבילי?

אכן אני אל תיזחן ../images/Emo3.gif

יש ניקי-אגוזים ב-3.90 יש ג'יל-שקדים ב-4.70 יש ג'ייטי-בננה ב-5.50 יש בריטני-פסיפלורה ב-2.10 (כי אין לזה הרבה ביקוש
) יש אוליביה-שוקולד בחינם (זה מגעיל, לא מומלץ!) ומנת היום: פול פיסטוק גדוש ברוטב כריס-וניל. בתיאבון

junny

New member
דווקא התחשק לי מלקו- שוקו

בפנים ובחוץ מלווה בחתיכות פיליס תפוז חצוף

junny

New member
אפשר גם.. line של צעירי צח"מ

במבה בילי מתוקה..
מק-רויאל: כפול על גחלים
בריטני בירה קרה
(ב) ריאנה בננה ספליט
ואין לי חרוז לראול.. חוץ מבהול ובאמת שניסתי לחשוב הרבה.. הויי.. אני יכולה להמשיך ככה שעות הם חייבים כבר להחזיר את צח"מ!! חייבים!! תראו מה קורה לי אחרי 3 (??) חודשים ללא צח"מ

אני אזרוק לויקי מילה טובה עלייך

אולי היא תכניס אותך לצוות האסטרטגי של NE
בכל מקרה - מלקו-שוקו כבר אזל מזמן, אבל אני מאוד ממליץ על ג'ייטי בננה
מה שבטוח זה שיש פופקורן-שטראובר להיום בערב למשחק ההדחה של מכבי ת"א מגביע אופ"א!

junny

New member
אז אנחנו ביחד?

נהנים לראות איך X למכבי ת"א את התחת!! קבוצת הגאלקטיקוס במיטב הדרה! חחחח..

dvd3434

New member
הממממ

נמני להיות איתך בכל דקה הו אבי נמני.....אומנם כבר לא מכור אני אחרי 13 עונות ברצף של מנוי למכבי אני כבר שנתיים בבית , ואפשר לומר שנגמלתי...אבל עדיין נרצה נצחון צהוב ואיזה צמד מבית היוצר של אבי :) ודי...זה פורום צח"מ ולא פורום כדורגל...עכשיו הזכרתם לי שיש משחק ואני עוד בטעות אראה חלקים ממנו :(

באמת רצוי שנפסיק כי לשחר בטח

מתפוצץ הוריד...
אבל כנראה שאני באמת חייב להגיד את המילה האחרונה (
), במכבי תמיד התפארו שהם מגדלים שחקני בית לתוצאות לטווח הרחוק והנה השנה הם עשו קנייה מאסיבית, הם בעצם הודו בכישלון שלהם. אבל לא יעזור להם, גם לא עם נמני, האליפות תהיה של חיפה שוב (וד"ש חם מקולאוטי
)

שאלת../images/Emo58.gifלא קשורה!

נינה נזכרה בילד שנטשה ונשברה בפני תומאס האם זה רמז שהילד עוד יופיע בסדרה?

Dawn12

New member
לא

וגם נינה עצמה כבר עזבה את הסדרה בפרקים שלנו וכנראה שלא תשוב יותר.

24/8 - פרק לשחר ולים כחול

סצינות מרגשות בבית המשפט. כל מה שהתחולל שם היה חזק. פיליס המסכנה נותנת הופעה אל מול פרצופו של השופט המאופק והמעצבן, כמה כאב הלב עליה. היא דיברה מהלב, והיה קשה לראות אותה מנסה בכל צורה להגיע אל השופט ללא הצלחה. בסוף ניק עשה את הדבר הנכון ואנחת הרווחה המיוחלת שלה הגיעה. לא ברור לי אגב למה השופט רצה לשמוע מה חושבים האינדיבידואלים לגבי המקרה לפני שנתן את הגזירה, זה חדש לי הליך מהסוג הזה. הדאון סייד בפרק ש"נתתי" לשחר הוא שהוא יתעצבן לראות את ויקי מציירת
לי דווקא אין בעיה לראות אותה מדי פעם עושה את זה. נכון שויקי אף פעם לא היתה ארטיסטית לפני פירנצה, אבל גם במציאות אנשים משתנים ומוצאים תחביבים שונים, אז שיהיה. ים כחול מקבלת את הפרק רק בגלל היציאה האדירה של מייקל לטום, כשנתן לו את המספר של הבית להומלסים, ואמר "בבקשה, אני דואג לכל בני משפחתי". זה היה ענק, משפט השבוע מבחינתי!

Dawn12

New member
הגעתי עד לכאן (השלמות פרקים) ../images/Emo13.gif

אם כבר, הפרק הזה היה יכול להיות בשבילי בזכות הסצינות המצויינות של מישל ולא בגלל ויקטוריה שהסצינות שלה הפסיקו לעניין אותי מזמן. אני מצטער, אבל היא פשוט משעממת. חזרה לפיליס ומישל - הדברים שהיא אמרה היו כל כך פשוטים ולא מתוכננים... ראו עליה שהיא לא באמת יודעת מה להגיד. היא לא הגיעה לשם עם נאום מוכן, בעיקר בגלל שהיא באמת ובתמים האמינה שהיא לא תגיע למצב שבו היא תאלץ לסנגר על הבן שלה. מה שיצא בסוף זה שהיא אמרה את מה שכל אדם אחר במצבה היה אומר, ולכן זה היה נראה כל כך אמיתי.
באופן כללי, ההתנהלות בפרקים האחרונים של המשפט הזה היתה הזויה לגמרי. אנשים נכנסו ויצאו מהאולם כמו באוטובוס, השופט הסכים לדחות את הפסיקה ברבע שעה על סמך ראיות ובן אדם שבכלל לא בטוח שיגיעו (ופול כמובן איחר ולא סיפק את הסחורה), ניק פרץ לאולם בדקה האחרונה, קטע את הדיון והתחיל לדבר עם השופט כאילו כלום... והקטע הכי הזוי היה באמת שלב הביניים הזה שצץ משומקום בין הפסיקה לגזר הדין, בו השופט ביקש לשמוע מהאנשים המעורבים עד כמה השפיעה עליהם התאונה. WTF? מה הוא בדיוק ציפה לשמוע? קטע תמוה לחלוטין. יש איזו מצוקת נדל"ן בג'נואה סיטי שלא ידענו עליה? אחוזת צ'אנסלר הולכת ומתמלאת כאילו מדובר במלון לצעירים שלא מסוגלים להחזיק דירה, אחוזת אבוט מלאה עד אפס מקום והחווה של הניומנים, ששימשה עד לאחרונה גם כבית של פיליס, בובי ובריטני היא היחידה כרגע שיש היגיון במצב התפוסה שלה. בכלל, הגעתי למסקנה שהמקצוע הכי מבוקש בג'נואה סיטי בכלל לא קשור לענייני קוסמטיקה. חברות הובלה זה הדבר. מישהו הרי צריך לטפל בקצב ההיסטרי שבו תושבי העיר הזאת מחליפים כתובות, לארוז להם את כל החפצים ולפרוק אותם במקום מגורם החדש. קחו לדוגמה את בריטני שהתגוררה עד לא מזמן אצל הניומנים בחווה, עברה לדירה חדשה ומגעילה, חזרה לדירה של ג'יי טי ועכשיו היא מתגוררת באחוזת צ'אנסלר יחד עם ג'יי טי (שגם עבר לאחוזה) ומאק (שהספיקה בחודשים האחרונים לדלג בין ג'יי טי וסבתא שלה לפחות שלוש פעמים). מישהו ללא ספק עושה על המעברים האלה קופה.

אבל זה מה שאמרתי ../images/Emo3.gif

נתתי לך את הפרק בגלל פיליס
עוד קטע חזק שלה היה כשהיא אמרה לג'ק "לא הצלחתי לעזור לו, נכשלתי". איזה מותק היא היתה, והנשיקה בסוף לדניאל בתמונה ששמת - אין רגע יותר אימהי יפה מזה.

Dawn12

New member
צודק, התבלבלתי ../images/Emo13.gif

כנראה שסתם חיפשתי עוד הזדמנות לרדת על אמיליה שלך

taish

New member
הנזק הנפשי כשיקול בקביעת העונש

לגבי זה שהשופט ביקש מהאנשים המעורבים לספר עד כמה השפיעה עליהם התאונה - אני אמנם לא ראיתי את הפרק, אבל אני יכולה להגיד שבמשפט הפלילי של ארה"ב ניטש מזה זמן מה ויכוח בשאלה האם יש להתחשב בעוצמתו של הנזק הנפשי והתפקודי שנגרם למשפחה של קורבן העבירה כשיקול בקביעת עונשו של מבצע העבירה. כמובן שיש טיעונים בעד ונגד. המצדדים בגישה זו טוענים שהטראומה הנפשית וההשפעה הרגשית והתפקודית העמוקה שיש על המשפחה הן חלק בלתי נפרד מהנזק שגרמה העבירה, ולכן יש להתחשב בהן בקביעת העונש של מבצעה. מנגד, השוללים גישה זו טוענים ששיקול כזה יביא להחלת קריטריון לא אובייקטיבי, לא אחיד ולא שוויוני בעת קביעת העונש, ועלול לגרום ל"סובייקטיבציה" של העונש בהתאם לרגישויות השונות של משפחות שונות, שהרי כמובן משפחות שונות מושפעות באופן שונה מטראומה שעברה עליהן או מאובדן אדם יקר להן. החוק הקיים הוא אובייקטיבי, אחיד, ברור, ודאי ושוויוני, ויש להחילו באופן זהה על כולם - ולא יהיה זה ראוי להתחשב ברגישויות הספציפיות (והמשתנות מטבען) של כל אדם ואדם. לפי התיאור שלך, נראה שהשופט שבו מדובר כנראה מצדד בגישה של התחשבות בנזק הנפשי שנגרם למשפחת הקורבן (קאסי) בעת קביעת העונש שיוטל על מבצע העבירה (לכאורה, דניאל - למרות שבמקרה הזה לא הוא ביצע את העבירה), ואולי זה יכול להסביר את שלב הביניים הזה שבו הוא ביקש לשמוע מהמעורבים עד כמה השפיעה עליהם התאונה מבחינה נפשית. אגב, בכל הנושא הזה, כשמדובר על לקיחת ההשפעה הנפשית כשיקול - הכוונה היא לשיקול בקביעת העונש על העבירה, וזאת להבדיל משאלת האחריות על העבירה. כלומר, יוצאים מנקודת הנחה שכבר קיימת אחריות פלילית (כלומר שכבר נפסק שהחשוד אכן ביצע את האישומים המיוחסים לו), וכעת כל שנותר הוא לקבוע מה העונש, כלומר לקבוע את גזר הדין. זה יכול להסביר את העובדה שנקודת הזמן שבו התקיים שלב הביניים הזה היתה בין פסק הדין לגזר הדין. את יתר ההתנהלות ההזויה של המשפט הזה אני כבר לא יכולה להסביר
.

למעלה