22.5 מיליון

QueIronia

New member
22.5 מיליון../images/Emo26.gif

לא, זה לא כמה שיש לה בבנק. זה כמה שהיא תקבל על הסרט Monster In-Law בו היא משחקת לצידה של ג'יין פונדה. על Shall We Dance היא קבלה "רק" 20.1 מיליון. אבל ג'ן לא שומרת את הכסף שלה לעצמה. באירוע צדקה שערך (או משהו כזה) פאפי ב- 4/11 ג'ן ובן תרמו יחד 78,000$ מתוך 2 המיליונים שנתרמו סה"כ. למעשה, ג'ן התחייבה לפאף בטלפון שהיא תתרום 1000$ על כל ???? (במקור היה כתוב כך: Jennifer pledged me $1,000 a mile…

QueIronia

New member
נ"ש - מעשיותיי היום והקשר שלהן לג'ן

קמתי, התארגנתי, ישתי חצי שעה מול המחשב לפני בי"ס ושמעתי את ג'ן... אחרי בי"ס הלכתי לקניון, ואיך שנכנסתי ל- Kenvelo התחיל All I Have. איך שקפצתי. נראה לי שבגלל זה לא באו אח"כ מוכרים כדי לעזור לי למצוא חולצות
. אח"כ התחיל JFTB, ואני כמו
שר בחנות בזמן שאני מסתובב בין המדפים... לכל התוהים - לא, הדיסק שהיה שם זה לא TIMT, גם אני חשבתי ככה, אבל אח"כ זה המשיך בשירים לא של ג'ן
השעות עברו, ואחה"צ אחותי צרבה דיסק עם שירים משנות ה- 80
איך זה קשור
על העטיפה שמנו תמונה מ- I'm Glad, כי זה הרי מבוסס על Flashdance... ועשינו את הדיסק פעמיים ככה שכבר על שני דיסקים יש את ג'ן... זה בנוסף לדיסק סלסה שהיא הכינה פעם והכרחתי אותה לשים בעטיפה את התמונה מההופעה בפורטו ריקו שג'ן בשמלה האדומה
זהו...

Lopezit

New member
גם לי זה היה!

השבוע קניתי בגדים וכשנכנסתי לחדר הלבשה שמעתי JFTB!!!! איזה כיף חיחיחי ובעיקר שזה אחד מהשירים האהובים עליי ביותר!!! והיום הייתי בבלוקבסטר וקניתי (יותר נכון נעמה קנתה לי למומולדת) תסרט עד כאן!!!!!!!! יהההה אני כבר מתה לראות אותווו למרות שראיתי אותו 1000000000 פעם....

Lopezit

New member
וואוווווווו ראיתייייייי

איזה יפהההההההההההההה וראיתי אם אמא שלי והיא גם אהבה והיה לה קשה עם המכות חחח ויש בדיסק עוד מלא דברים!!!! יש מאחורי הקלעים,סצינות שלא הראו בסרט, מדברים על הקרב מגע ועל הישראלים שהמציאו את זה ויש גם תקליפ אלייב וגם מראים ראיונות ואיך ג'ניפר למדה קרב מגע ועוד מלאאאאאאאאא דברים!!!!!

this is me then

New member
ואיי זה מזכיר לי שהייתי

בהולנד.. אז בפארק הם שמו את j.lo ואיך קפצתי חחחחח

אני מחרימה את KENVELO

בגלל שהם גונבים הדפסי חולצות של חברות אחרות ובגלל כמובן הקידום מכירות המכוער והפרובוקטיבי שלהם.

QueIronia

New member
kenvelo = חברת אופנה

של ישראלי שפתח אותה במזרח אירופה והביא אותה גם לארץ... הם פתחו חנות בשינקין ואמרו שכל בחורה שתוריד חולצה תקבל חולצה מתנה, תוריד מכנס תקבל מכנס מתנה וכו... בסוף הבנות שעשו את זה לא קבלו שום דבר ואף פרסמו תמונות שלהם באינטרנט. רק שתדע - הציתו להם את החנות יום או יומיים אח"כ
ד"א, בסוף קניתי ברנואר מן...

הם כן קיבלו ת'חולצות בסוף

ומאיזה חברות בדיוק הם גנבו הדפסים?? ו... KENVELO רולזזזזזז איזה יפים הבגדי חורף שהם הביאו עכשיו...

QueIronia

New member
גם אם הן כן קבלו את הבגדים,

לדעתי זה ממש מגעיל מה שהם עשו... אני נכנסתי לחנות הזו אתמול רק אחרי סיבוב בכל הקניון, אבל לא מצאתי שם כלום בכל זאת... מעכשיו הם מוחרמים אצלי...

מגעיל? זה לא שהם הכריחו

אותם להתפשט או משו.. מה שמגעיל בכל הסיפור הזה שבאו אנשים והציתו ת'חנות, כאילו למה כל דבר חייב ללכת באלימות או בדרכים כאלה במדינה הזאת??? מי שמפריע לו מה שהם עשו שיעשה כמוך ויחרים אותם אבל להצית חנות??? גאדדדדדדד איזה שריטה עמוקה

QueIronia

New member
זה שהנערות האלה סתומות זה דבר אחד,

אבל זה שבעלי החנות עוד יותר סתומים זה דבר אחר.

../images/Emo15.gif מור מכירה את המושג דוייסים?

דוייסים=מטורפים יש לנו שלט שיש בו תמונה של שרון ויואב וכתוב מאוהבים באילת אז עם ספריי שחור הם קשקשו על שרון וגם על המילה מאוהבים זה פשוט טירוף

למעלה