22/11/2012

בעיקבות הפשטת ההאקרים ממחלצותיהם

שמתי את כל החפצי אמפרס שלי במחיר כפול בחנות. נמכר.....

חוזרים למחירים של לפני כמה חודשים !

כל ההאקרים שהרגו בשביל נשקים, שמו ארמורס ב 10 מיל וצחקו כאילו הם מלכי סקניה - היום יכולים להרוג בדיוק חילזון אדום !

עככשיו אני רוה לראות שמוחקים את כל העגילים 20 אטק ואני נשארת עם העגילים 12 אטק self made שלי.

המשמעות של זה יותר עמוקה - אין יותר מסחר ב $$$ במשחק. אף אחד לא יקנה חפץ משוכפל כי מחר אולי ימחק.....

edenlevi2

New member
אם את דואלת אותי זה היה צריך לקרות מזמן

לפחות נקסון תפסו שכל והתחילו לנקות את המשחק מכל הדברים האלה...
סוף סוף חוקיים יחזרו לשלוט..השעה שמונה וחצי ואני מתחילה בתשע אבל היום הזה נגמר בתשע הבא .... בערב
יאללה עוד שתיים עשרה שעות נחזור לפה

ימה שיצא מבאס זה שיש שחקנים שקנו את החפצים באופן חוקי עם מסוס חוקי וזה נמחק לכולם ללא יוצא מן הכלל.... נקסון מחקו לאחד החברים שלי נעליים ומסכה ובמקום זה נתנו לו נעליים ומסכה נקיות.... כפיצוי.... נו באמת.... מה הוא יעשה איתן

ועכשיו זמן לצאת לבית ספר היום בערב נשלים פערים של שבוע :)

אנשים איבדו את הגלימות שלהם

OReeh

New member
פעולה מצויינת. אם כי גם לגיטים צריכים להזהר

המון אנשים שקנו ציוד נקי לחלוטין מבלי לדעת שהוא נוצר על ידי האק, והשקיעו עשרות דולרים ויותר על קוביות והמון מסוס על סקרולים גילו שהציוד הזה נמחק.

צריך להזהר מאוד עם לקנות ציוד עכשיו, לא מספיק רק לראות 20-40 אטק ולדעת שזה דיופ, צריך גם לדעת מאיפה בא הציוד שאתה הולך לעבוד עליו...

אני חושב שאת הציוד אמפרס (בגדים) שאני הולך לקנות אני "אזמין" מאנשים עם ריינג' גבוה באליאנס שלי שאני יודע שהם לא יוצרים אייטמים עם האקים או האקרים בכלל ושיש להם מספיק כוח לעשות סולו למיניונס באמפרס....
או שיכול מאוד ליהיות שבחלק הראשון של הטמפסט תיהיה גרסה מאוד קלה של האמפרס (אתם יודעים, בוסים עכשיו יתוייגו בכמה גרסאות של קל-בינוני-קשה-קשה מאוד) - השאלה היא אם הדרופים נשארים אותו הדבר.

לא תהיה גירסה קלה של האמפרס

האמפרסס בטח תתוייג כבוס קשה.

יהיה שינוי אחר.... עוד לא למדתי אותו ב 100 % אבל משיחות עם חברים במשחק, 2-3 אנשי יוכלו להרוג יותר בקות את האמפרס כי יהיה אפשר לתזמן את הדמג' ריפלקט שלה גם בפארטי.

מי שלא יודע, כיום מאד קל לעשות סולו על האמפרס אם יודעים כל כמה זמן היא עושה דמג' ריפלק.... כשהולכים בפארטי - הכל מתחרבש והיא משתוללת ועושה מלא דמג' ריפלקט מתי שבא לה.... מה שמקשה מאד להיזהר מזה.... במיוחד לישראלים שרואים הכל שניה מאוחר מדי.....

בקרוב נוכל לראות אל מי מכוונת האמפרס את ההתקפה שלה... היא ככנראה תכוון לזה שעושה הכי הרבה דמג' או משהו כזה... לא ברור לי עדיין אייך זה יעבוד !

אני בהחלט מתכננת לנסות ללכת עם 2-3 אנשים מנוסים ולנסות להרוג אותה בשביל נשקים.... אני מניחה שנשקים של אמפרס ללומינוס יהיה שוים קצת $$$ ....

בכל מקרה אני בחהלט עוד לא מבינה את זה ב 100 % אבל זה משהו מצויין שנקבל ב tempest

btekx

New member
אז זה כיסא הכי נדיר...? אולי יש עוד כיסא שלא

ידענו שיש כאלה?

יש היום פטץ' חדש מאד מאד משמעותי ב KMS

מקסס HP ו MP עלה ל 500 אלף.

דמג' קאפ עלה !!!! מה שהופך את קייזר כנראה לדמות הכי חזקה מבחינת דמג' פר זמן....

המון שינויים. אנשים עוד עסוקים בתרגומים מקוראנית. אני אנסה לקבל עידכונים ......

btekx

New member
500K HP?? ברצינות? בקושי יש לי 19K

או 20K אם יצא בקובייה מספר 3...

ואולי בקרוב 21K-25K בגלל סקיל לינק של קייזר ועוד סקיל הייפר של מכונאי (בסך מביא עוד 55% HP)

ואולי עוד פעם 5% HP של סקיל לינק של תותחן רמה 2 (צריך תותחן לרמה 120... בעתיד...)
ועוד 15% HP אם תשים את כותפה חדש בעתיד לבגדים האמפרס...
אבל ברצינות 500K איך אגיע לזה???

ו.. מה זה "דמג' קאפ"...?

יש !!!! תיקנו את האמפרס !!!!

היא לא מחלימה יותר !!!!

אלעד אני לא יודעת אם אתה יודע אבל עכשיו אפשר להרוג את האמפרס רק 3 פעמים בשבוע.....

היות וכל אחד יוכל להרוג אותה אחרי הפטץ' הזה - הם מגבילים לפעמיים......

למעלה