22/11/2012

killer97

New member
אתה מדבר על הכובע, נעליים, אובראול וכפפות

נשקים וגלימות זה יותר יקר
בשביל נשק צריך להרוג את האמפרס עצמה (בלתי אפשרי כרגע-רק עם האקים)
ובשביל גלימה צריך 200 dream frags בין 5-10 מיל לאחד וגם מתכון שנופל מדי פעם מהזימונים של האמפרס

miss_t

New member
מישהו השלים את היום ה-7 של קווסט מסו-רנגר

וקיבל אנדרואיד????

אם כן, נסו ללחוץ עליו

miss_t

New member
אי אפשר למכור, הוא גם מוגבל בזמן- לחודש.

מקבלים קופון וכשפותחים אותו יש לב+ביצה.

miss_t

New member
של המסורנגר

אני חושבת שזה הריגת 200 או הספרים
פשוט אחרי זה קופץ כוכב בצד שמאל והוא אומר לך כמה פעמים עשית את זה.
זה משהו יומי כזה- כמו רוב הקווסטים שסופרים ימים ומקבליפ פרסים
.

מ י ל ר

New member
שמעתי משהו מטריד למדי

אנשים במשחק מדברים על זה שהנאבלייט של ה-25% בוסים הולך להמחק, ואם הוא על נשק, אז הנשק ימחק ובמקומו יהיה אחד נקי חדש
השמועות אומרות שגם הנאבלייט 4% לכול הסטטים.. אנשים בלחץ מחפשים להחליף את הציוד שלהם לציוד אחר בלי הנאבלייט.
איזה מוזר המשחק משתגע

זה דרך מצויינת של נקסון מחוק את סרבר סקניה

המון המון אנשים עזבו את המשחק אתמול..... כי הפסידו חפצים בשווי המון כסף אמיתי וביליוני מזוס.

כל סקניה סרבר = כל השחקנים בסקניה ! מלאים בנבולייטס של 4% ובוס דמג' ! זה עולה אצלנו גרושים. קניתי כאילו 20 ב 20 מיל אחד....
על כל הנשקים יש לי בוס נבולייטס ועל כל החיצים של המרסדס והקלפים של כל הפאנטומים בסקניה יש נבולייטס כזה.
נבבולייט כזה עולה בסה"כ 600 מיל בסקניה.

בכל אופן..... אם ימחקו את זה ויתנו לכל הסקנייתים חפצים נקיים - לא ישארו בבסקניה שחקנים.

האמת? גם אני - יטה מעולה להיגמל מהמשחק.... אם יתנו לי נשקים וחפצים נקיים אמחק את החשבון שלי. חד וחלק.

אני כותבת את זה בחוסר איכפתיות . יקרה - נמחק. לא ביג דיל בכלל. נמצא תחביב חליפי.

כל החברים שלי מהמייפל אני מוצאת בפייסבוק בווטץ אפ ובפורומים סגורים של חברים. זה כבר מעבר לפיקסלים מזמן !

דרך אגב , באופן אישי אני חושבת

שמה ששמעת זה סתם שטויות של אנשים בהיסטריה.

אב אי אפשר לדעת עם נקסון.... לקח להם שנתיים למחוק VSS ......

אבל אם ימחקו - לא אכפת לי. באמת שלא....

הם עוד לא מחקו לב אנדרואיד פרמננט עם 50 אטק ואנשים בסקניה מסתובבים עכשיו ערומים עם לב אנדרואיד 50 אטק.

OReeh

New member
לא נשמע הגיוני

הסיבה שחפצים נמחקו לגמרי הפעם היו בגלל שהם נוצרו באופן לא חוקי.
נבולייטס לא חוקיים פשוט יעלמו מהנשקים... אין שום סיבה מוצדקת למחוק את כל האייטם...

וסמדר, למה למחוק? אפשר לתת למי שאין לו

(שלא נדבר על זה שיש המון שמוכנים לשלם אלפים ואני לא מגזים על שחקנים כאלו)

מ י ל ר

New member
שמעתי שנמחקו לאנשים הלב אנדרואיד הזה

לודי משהו, זה השם שלו?
ראיתי אנשים בוכים עליו
אני מכיר אנשים שאיבדו ציוד שלא ידעו שלא חוקי..
וחלק ידעו שלא חוקי אבל קנו אותם מכספם הטוב
כמו שנאבדו הדסנט סקילס, היה קשה אבל התרגלנו.

מחקו את הלב הזה שאתה מדבר עליו לפני חודשים

עכשיו (כבר חודשים) יש לב חדש אחר... לב קריסטל עם 49 אטק ....... שאותו יותר קשה לנקסון לזהות.

זה כבר חודשים. ברה לא מעודכנת......

המון אנשים איבדו ציוד שחשבו שהוא חוקי.....

המון אנשים איבדו המון דברים.

נקסון היו צריכים למחוק את הדברים האילו מזמן ולא לתת לאנשים לבזבז קוביות על דברים כאילו.

כשנקסון לא עושים משהו במשך שנתיים , אנשים מניחים שזה בסדר להשתמש בחפצים האילו.

לגבי הנבולייטס. זה בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל לא כמו הדיסנט סקילס שעלו לך כמה???? אולי מיליון מזוס כולם?????

יש לי על 2 נשקים וקלף בוס נבוייטס כולם סורקלו ב EE עם שילדינג וורדס מהקאש שופ...... כולם שוים כ 30 ביל אחד. מה אם נקסון היו לוקחים לך את הנשק ?היית מתרגל ? לדעתי אתה נהנה לכתוב דברים כאילו כי בסרברים אחרים הנבולייטס עולים ביליונים ואתה יודע שכל הח'ברה מסקניה מלאים בהם.

יש לי שרשרת דומינטור פדנט (יש לי 2 כאילו ) אחת מהן עם 27 % LUK. לסרקל את זה עולה הון ! אולי יחליפו לי בנקי ? רעיון מעולה למחוק לי חפץ ששוה 60 ביל או 500 $ בקניה בכסף?

לדעתי נקסון בחיים לא ימחקו את כל הציוד עם הנבולייט. הנבולייטס אקספלוייט בסקניה דווח לנקסון מידית ! וכולנו חיכינו לראות אייך הם מוחקים אותם..... והם לא !

עברה מאז חצי שנה. החבר'ה מסקניה פיזרו על החפצים שלהם נבולייטס שנקסון החליטו להשאיר במשחק.

זה אפילו לא מלחיץ אותי.

ראיתי SSים מסרברים אחרים ובהם אין נבולייטס של 4% ובוס דמג' כמו בסקניה. אז אני מניחה שההודעה הראשונית שלך נועדה לגרום לפחד אצל אנשי סקניה. צר לי לאכזב אותך. אין פחד כלל. ממש לא אכפת לי !!!!

מ י ל ר

New member
למה שאת חושבת שאני מנסה להפחיד אנשים?

איך כול דבר ניהיה אצלך אישי?? רשמתי מה ששמעתי, מי חשב על הנאבלוייט שיש לך על הציוד?!
את באמת חושבת שרשמתי את מה שרשמתי רקקקקקקקק בשביל להפחיד אותך?? כי לך יש מלא מלא מלא ציוד והכול מהכול?!?!
ואו את מה זה צריכה להוריד הילוך קצת, כול דבר שאני מגיב ניהיה אצלך אישי איך שהוא.
זה מה ששמעתי בברה, נכון או לא, לא מעניין אם לברה יש קצת נטבלוייט או הרבה כמו בסקניה, זה לא נראה שזה מעניין את נקסון, עובדה שמחקו את ה-VSS גם בברה וגם בסקניה הכול יכול שלך, וגם בשאר השרתים.
F3

אל תעשה לי F3

ולא יודעת מה זה סקניה כל יכול שלך. הייתי צריכה לקרוא את המשפט הזה כמה פעמים כדי להבין מה שאתה רוצה.

אפשר לדעת מה מקורות המידע שלך ? ומי שמעת שמחליף ציוד - מציוד עם נבולייטס לציוד ללא נבולייטס ?

אשמח לדעת מקורות מידע ומכמה אנשים שמעת את זה.

אני לא חושבת שניסית להפחיד אותי. אני חושבת שרשמת שטויות לא מבוססות.

לגבי אישי או לא אישי - אני לא אגרר לדיון הזה.

הודעות אישיות אתה שולח לי בטלפון. F3

מ י ל ר

New member
התכוונתי ש

הציוד שיש עליו נאבלוטים יהפך לציוד נקי בלי, לא שאנשים מחליפים
אין לי "מקור" זה מה ששמעתי מאנשים במשחק, ואמרתי את זה פה, אם זה נכון או לא נכון, אני לא יודע, אני לא חוזה עתידות.

זה מה שכתבת

" אנשים במשחק מדברים על זה שהנאבלייט של ה-25% בוסים הולך להמחק, ואם הוא על נשק, אז הנשק ימחק ובמקומו יהיה אחד נקי חדש
השמועות אומרות שגם הנאבלייט 4% לכול הסטטים.. אנשים בלחץ מחפשים להחליף את הציוד שלהם לציוד אחר בלי הנאבלייט.
איזה מוזר המשחק משתגע "

שנקסון ימחקו נשקים וציוד ויתנו נקי חדש במקומו.

ושאנשים מחפשים להחליף ציוד....

מכמה אנשים במשחק שמעת את זה וכמה אנשים שאתה מכיר מנסים להחליף ציוד.

אני יכולה להגיד לך שבבסקניה כולם מוכרים את המסכות המשוכפלות שלהם והעגילים המשוכפלים שלהם במחירי מציאה.

מ י ל ר

New member
כן אבל זה לא משהו אישי אליך

אני לא מחפש להפחיד אותך או שום כזה או אחר.
בגלל לא דיברתי על סקניה, לקחת את זה לצד אחר לגמרי...
אפילו אם המידע מוטעה ומי שדברתי איתו "לא יודע על מה הוא מדבר" עדיין אין צורך לחשוב שזה קשור אליך ספציפית.

מעוניינת להחליף לנקי בסקניה

עלה לי רק 500 $ להכין את זה... מישהו רוצה להחליף איתי ? נקי עולה 300 מיל.

למעלה