2154

2154

שם מלא: גיל: מקום מגורים: סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אוהב אותו? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? אוהב את זה? מה צבע העיניים שלך? אוהב אותו? מה צבע העור שלך? כמה אחים? אוהב את המשפחה? פירסינג: קעקועים: אוהב את עצמך? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? גנבת פעם? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אתה לוקח ריטלין? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אתה דתי/מסורתי/חילוני? מתנחל? כמה קומות בבית? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? כמה מחשבים יש בבית? איזה כתה סיימת? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מחכה לשנה הבאה? מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? יש חבר/ה? היית מאוהב? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? אכלת: שתית: השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: התקשרת למישהו: התקשרו אלייך: שיר שמתנגן ברקע: מה המידה שלך בנעליים? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה המקצוע האהוב עלייך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? הלכת פעם להפגנה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? איזה עונה בשנה אהובה עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

Shame in you

New member
י

שם מלא: גיל: מקום מגורים: דרום סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית אתה צמחוני? כן (איך ידעתם?
) איזה כתה סיימת? עוד לא ממש סיימתי י"ב
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? הזונה שלימדה אותי בכיתה ח'
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? משהו מחכה לשנה הבאה? כן ולא מה מיקצועות ההרחבה שלך? מדעי החברה כמה יח"ל מתמטיקה? 3
כמה יח"ל אנגלית? 5
עשית בגרויות השנה? במה? יותר מדי באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? של החיים?
סתם. אין ב"ס יותר. יש תיכנונים לחופש? יש חבר/ה? פיכס. היית מאוהב? פיכס. אכלת: שתית: השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: התקשרת למישהו: התקשרו אלייך: שיר שמתנגן ברקע: מה המידה שלך בנעליים? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה המקצוע האהוב עלייך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? בעצמי? הממממ, אני יותר מדי שמה על אנשים איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם כולם!!!! למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 0. אולי כלב. הלכת פעם להפגנה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פיכס. מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? שקל וחצי איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? הכל מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? איזה עונה בשנה אהובה עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כו ולא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

../images/Emo3.gif

שם מלא: רותם גיל: 15 מקום מגורים: מרכז סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? כן מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה אוהב אותו? בסדר... אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן, כתום השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? בסדר :p מה צבע העור שלך? בהיר מאד כמה אחים? 2 אחיות אוהב את המשפחה? כן פירסינג: באוזניים קעקועים: אין בנתיים אוהב את עצמך? בסדר עם עצמי חושב שאתה בנאדם יפה? לא ממש מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אמ את העיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? חלק וחלק... עברת פעם על החוק? לא גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1.. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? סלון כמה מחשבים יש בבית? 2 איזה כתה סיימת? אני עכשיו בט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אף אחד איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? נחמדה מחכה לשנה הבאה? מחכה לחופש הגדול ;] מה מיקצועות ההרחבה שלך? אין אצלנו דבר כזה כמה יח"ל מתמטיקה? כנראה 5 כמה יח"ל אנגלית? כנראה 5 עשית בגרויות השנה? במה? אני רק בט' באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בי"ס, דמוקרטי רולז :) יש תיכנונים לחופש? כן יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? אחד רציני כמה מתוכם היו רציניים? 1 :p מתי היה האחרון? לפני חצי שנה.. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? בערך חצי שנה למה ניפרדתם? כי זה כבר לא הלך בגדו בך פעם? לא שידוע לי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא! מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שיער בדר"כ האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא... האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? אכלת: מה הדבר האחרון? עוגת שוקולד שתית: מים השתכרת: הקאת: שהייתי חולה, מזמן שמעת דיסק: שלשום איזה דיסק? יזהר אשדות היית בהופעה: כבר הרבה זמן לא :/ איזה חצי שנה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול היית בתל אביב: בפסח נראה לי התקשרת למישהו: לפני שעה התקשרו אלייך: בצהריים שיר שמתנגן ברקע: ג'נסיס מה המידה שלך בנעליים? 38 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה המקצוע האהוב עלייך? עיר/ים אהובות: ירושלים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מחברת זכרונות מחברה איפה חגגת יומולדת אחרון? בית הפנקייק איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? זה תלוי.. הכי מוקדם שלי זה 8 וחצי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? בכיתה ז' :p כמה קיבלת בו? לא זוכרתף עברו שנתיים היית פעם אצל פסיכולוג? חחח כן, אבל לא במסגרת התפקיד שלו.. ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה ימים מדוע? הייתי ממש עצבנית לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מישהי מבי"ס ולחבק? ידיד... ולנשק? כנל ולספר לו משהו מהלב? חברה יש לך חברה? את מי היית לוקח לאי בודד? מישהו מצחיק את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ידיד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן, עם חברות שם מיוחד לבן? איתמר זה האהוב עליי שם מיוחד לבת? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יש הרבה.. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס שאני אוהבת אתה לומד ביום שישי? כן, אבל אין לי שיעורים מה הספר האחרון שקראת? בא לך להיות אלוהים? אהבת? לא החלטתי עדיין מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? שאני באה לאכול מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה על מי אתה יודע הכי הרבה? נראה לי עליה מה הדבר האחרון שקנית? אייס קפה כמה הוא עלה? 5 ממי הsms האחרון שקיבלת? "מתי להתקשר אלייך?" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לימור מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? נו אין לי כח מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כל דבר כמעט יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שבוע מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני 3 חודשים בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אממ לא זוכרת למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? שירה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 5 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? רכלנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיות רומנטיות :p עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו הרבה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "ככה יצא..." מה עושה לך טוב? שמש מה מעצבן אותך? שלא מבינים מה תמיד צריך להיות בכיס? שפתון נגד יובש איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה מה היית לוקח לאי בודד? ערמת ספרים המלצה לסרט: רומיאו ויולה, חלום ליל קיץ מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "את ממש מדהימה את יודעת?" איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה, ישנה כמה שעות... איפה היית רוצה לבקר בעולם? תאילנד איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: רק אם זה מצחיק גם אותם מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא משהו מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן, אבל גם לצאת כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? ותרנית מאד.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא נראה לי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "ככה יצא.." האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לאכול שיר ברקע: אותו שיר ממקודם.. ארוך שעת סיום: 20:40

כוסגבינתעמק ;; ../images/Emo219.gif

כתבתי הכל ובשאלה האחרונה העמוד התחלף לי לעמוד הקודם שהייתי בו.

האמת שלא לחצתי על כלום../images/Emo219.gif

הייתי בחדר שלי כמה דק' וכשחזרתי זה היה בעמוד הקודם.

../images/Emo170.gif../images/Emo117.gifעונה../images/Emo3.gif

שם מלא: שיר.. P: גיל: 13 וחצי. מקום מגורים: יבנה. S: סטרייט/גיי/ביי: סטרייט נכון לעכשיו .. אתה צמחוני? לא
מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה ><' אוהב אותו? לא !!! אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל גלי נפוח. :| אוהב את זה? ללללללללא
מה צבע העיניים שלך? חום כהה ><' אוהב אותו? לא. מה צבע העור שלך? לבן
לא כהה אבל .. כמה אחים? 2. או 3. אוהב את המשפחה? כן
פירסינג:
קעקועים:
עוד יהיה לי קעקוע של פיה !!! אוהב את עצמך? כן, חוץ מהקטע של השיער וזה >< חושב שאתה בנאדם יפה? לא. D: מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את הצורה של העיניים. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא .. עברת פעם על החוק? לאD: גנבת פעם? לא XD אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?
אתה לוקח ריטלין?
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?
אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית . מתנחל? מתנחלת , מתנחלת בבית XD כמה קומות בבית? 2. . באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? קומה שנייה. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר מחשב.. חדר פנאי כזה XD כמה מחשבים יש בבית? 1. ;; איזה כתה סיימת? ממ, א',ב',ג,',ד,',ה',ז'. בקרוב ח'|חמסה | אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? XD מלכה המסוממת D: ל"ל בעעעעעעעעע איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מצויינת - :) מחכה לשנה הבאה? כן ^^ מה מיקצועות ההרחבה שלך? אה? כמה יח"ל מתמטיקה? אה? כמה יח"ל אנגלית? אה? עשית בגרויות השנה? במה?
באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בצפר .. האורן .. יש תיכנונים לחופש? כן! אני טסה לארה"ב לקייטנה לשבועיים בעזרת השם
יש חבר/ה? לא. ;; היית מאוהב? לא. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? XD לא. כמה בני זוג היו לכם? 0. כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? מה הכי מושך אותך בבן המין השני? תלוי P; האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא XD האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? OMG! לא! האם התנשקת עם בן מינך? לא. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לאאאאאאאאאאאאא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא. האם אמא נכנסה פעם באמצע? לאXD מה הדבר האחרון ש.. ? אכלת: פלפלים אדומים. שתית: מים. השתכרת:
הקאת: מזמממממממממן .. שמעת דיסק: מממ גם דיי מזמן XD איזה דיסק? ממממ פצעים ונשיקות
היית בהופעה: של בית הבובות S: בקיץ שעבר. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לאמא .. לחברות.. היום. היית בתל אביב: החודש .. התקשרת למישהו: מממ לא יודעת
בבוקר D: התקשרו אלייך: לפני שעה שעתיים. שיר שמתנגן ברקע: משהו בסדרה בHOT3 מה המידה שלך בנעליים? 37-8 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? נגיע לגשר, נעבור אותו ;] מה המקצוע האהוב עלייך? ממ. אף אחד מהם. עיר/ים אהובות: ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ממממממ, דיסק של מוניקה
איפה חגגת יומולדת אחרון? בקפה מצדה בראשל"צ איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים , בילוי טוב. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? ממ , ביום של בצפר 10-11 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 08:10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן ;; מה היה המבחן האחרון? הוא היה מזמן, ממש לפני שיצאנו לחופשת פסח - בלשון. כמה קיבלת בו? נראה לי 80 ;; היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? כולנו, אבל כאילו לשבריר שנייה. אם כן - סיפרת למישהו? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? היום.. רבתי עם אמא:// מדוע? .. לקחת סמים מתישהו? לא XD אתה מעשן? לא XD מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר. היום בבוקר.XD מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ממממממממממ, מישהו P: ולחבק? מעדיפה לא להגיד :) ולנשק? כנ"ל ולספר לו משהו מהלב? כנ"ל יש לך חברה? חברה כן, חבר לא. את מי היית לוקח לאי בודד? את הכלבים שלי ואת הבני דודים שלי ואת האחיינית שלי. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? מישהו ....
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? נופ. שם מיוחד לבן? לא דעת XD שם מיוחד לבת? רון בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? מישהי .. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצות בצפר D: אתה לומד ביום שישי? כן ~.~ מה הספר האחרון שקראת? מ אני קוראת עכשיו את נערת החלום האמריקאי של מג קאבוט. אבל הספר האחרון שסיימתי לקרוא היה גלדיאטור באנגלית. אהבת? כן. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא. על מה דיברת איתו? על זה שאני באה לאכול. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא. על מי אתה יודע הכי הרבה? אמא, נועה
מה הדבר האחרון שקנית? ממממ ~חושבת~, קנו לי - תיק. כמה הוא עלה? לא יודעת. ממי הsms האחרון שקיבלת? המדריכה שלי בשומר הצעיר. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כנ"ל. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? דרום. מילה אחת. סתם כי אני וחברים שלי התווכחנו איזה מחוז יבנה. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ממממממממ שקשוקה. גלידה. יש לך עדשות/ משקפיים? לא.
עשית ישור שיניים? עושה. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן. מזכיר שאני צריכה... מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? יווווווו אני אהיה ביום שני ורק העלית לי ת'גננה שלא נוסעים מחר!@##@ מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? מממממממ, לא זוכרת. למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? ליאורה יש לך שם שני? מהו? לי? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד! בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 20 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? עצבנות יתר איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל..חוץ מאימה ממש מפחידה :} עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אנג'לינה ג'ולי! למה? כי .. כי.. א. את האישה הכי סקסית בעולם, ב. יש לך ילדים כאלה חמודים, ג. את אשתו של בראד פיט !!!!! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2,3 הלכת פעם להפגנה? לא. מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אמרתי - נגיע לגשר, נחצה אותו ;] מה הרגע המאושר ביותר בחייך? -- באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? איזה עונה בשנה אהובה עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום: אין לי כח לענות יותר XD

OMFG../images/Emo2.gif כמה שאלות../images/Emo122.gif

שם מלא: אור המאמי
סטרייט/גיי/ביי: S אתה צמחוני? בערך מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור אוהב אותו? אממ בערך .. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לע .. מפחדת
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? אממ גלי מתולתל כזה
אוהב את זה? לע .. אני אוהבת חלקק מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? לע ממש מה צבע העור שלך? חום בהיר כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? אין ברירה
פירסינג: אין קעקועים: אין אוהב את עצמך? אממ כע אבל לע יותר מידי .. חושב שאתה בנאדם יפה? ממש לע .. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אמממ ריסים
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כע .. אמרו לי מלא פעמים שאני יפה אבל לדעתי אני לעע .. עברת פעם על החוק? כע גנבת פעם? כע >< אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? חס וחלילה אתה לוקח ריטלין? לע אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לע אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורתי מתנחל? לע כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? קרקע באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? סלון כמה מחשבים יש בבית? 2 איזה כתה סיימת? עוד מעט אני יסיים י"א
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את כולם
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? וואו .. הכול ביחד .. השנה הכי מוזרה מדהימה מפחידה בחיים שלי מחכה לשנה הבאה? כעע יאללה לסיים כברר מה מיקצועות ההרחבה שלך? חשבונאות כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 3 אבל אני מנסה לגשת ל 4 עשית בגרויות השנה? במה? כע אממ היסטוריה, לשון, מתמטיקה .. ועוד מעט יהיה לי אנגלית, חשבונאות 2 בגרויות, ומתמטיקה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בבצפר שאני לומדת עכשיו
יש תיכנונים לחופש? לחופש הגדול? פיי יש זמן חח יש חבר/ה? כע
היית מאוהב? כע היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לע כמה בני זוג היו לכם? 4 כמה מתוכם היו רציניים? אממ 2 או 3 חח לע בטוחה באחד מהם .. מתי היה האחרון? עכשיו
<לא נפרדנו חס וחלילה> מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודשיים וכמה שבועות למה ניפרדתם? לע נפרדנו טפו טפו טפו .. בגדו בך פעם? אממ לע דעת היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לע מה הכי מושך אותך בבן המין השני? חזה .. עיניים .. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? גאד לאא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לע XB האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? ><" האם התנשקת עם בן מינך? לע האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לעע האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כע
האם אמא נכנסה פעם באמצע? חחח לע אמא שלי אבל כע
אכלת: כע שתית: כע השתכרת: כע הקאת: כע שמעת דיסק: כע איזה דיסק? אממ כאלו שאני צורבת בעיקר היית בהופעה: כע אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כע היית בתל אביב: כע <אני גרה בת"א בערך> התקשרת למישהו: כע התקשרו אלייך: כע שיר שמתנגן ברקע: Within Temptation - Our Solemn Hour מה המידה שלך בנעליים? אממ
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אנא ערףף הלוואי שעם בעל וילדים מדהימים והצלחה בעבודה והכול
מה המקצוע האהוב עלייך? אין כזה חח עיר/ים אהובות: אילת .. אשדוד .. ת"א .. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מחשב
איפה חגגת יומולדת אחרון? לע חגגתי איך אתה הכי אוהב לבלות? לצאת עם חברות/חבר מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12 או 1 בלילה .. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כע כאילו סמל על החולצה מה היה המבחן האחרון? אינגליש כמה קיבלת בו? לע יודעת עוד לע חילקו היית פעם אצל פסיכולוג? לע ואצל פסיכיאטר? לע חשבת פעם על התאבדות? כע אם כן - סיפרת למישהו? כע מתי פעם אחרונה שבכית? לע דעת מדוע? חח לע זוכרת לקחת סמים מתישהו? חס וחלילה אתה מעשן? לעע מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ביומולדת של חבר שלי
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? The All-American Rejects - The Last Song מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברה שלי חח אבל כבר לע
ולחבק? אממ חבר
ולנשק? כנ"ל
ולספר לו משהו מהלב? אמממממ .. אפחד יש לך חברה? חבר<אני לע לסבית XB> אלא אם כן מתכוונים להרבה חברות אז ברור

חלק 2../images/Emo122.gif

את מי היית לוקח לאי בודד? חברה שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? חבר^ אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לע שם מיוחד לבן? עפר שם מיוחד לבת? מיכל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברות איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? גופיה אתה לומד ביום שישי? לע מה הספר האחרון שקראת? באנגלית <כי הייתי צריכה לעשות עבודה> אהבת? כע זה מפחידד
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אממממממ חברה על מה דיברת איתו? ל"ג בעומר מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמממ אח שלי או חברה שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? על הרבה אנשים .. מה הדבר האחרון שקנית? טוניקות
כמה הוא עלה? 40
ממי הsms האחרון שקיבלת? חבר שלי
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כנ"ל
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? גם XBB מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ת'אמת כלום .. יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים לע קבוע עשית ישור שיניים? לע מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? פוו שנים חח מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמן .. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אשדוד
למה הלכת לשם? גרתי שם פעם והלכתי לפגוש חברו שהתגעגעתי אליהםםם
איך קוראים לאמא שלך? אממ לע עיניינכם
יש לך שם שני? מהו? לע אתה קרוי על שם מישהו? מי? לע אתה אוהב ילדים קטנים? כעעעעעעעעע
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? אממ בגיל שהולכים לגן ואין דאגות על הראש
איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אממ כלום
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימההה, קומדיה, ולפעמים מתח עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אממממ עם מישו מפורסם שהכול מצויין לו בחיים
למה? כי אני רוצה חיים טובים
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מ 2 ומעלה
הלכת פעם להפגנה? אממ לע זוכרת מתי זה היה? >< מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שאלה מצויינת
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו הרבה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? באמא שלך<זה ביטוי?
> מה עושה לך טוב? שירים מה מעצבן אותך? אנשים
מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה .. ריקוד .. אממ כישרון להצחיק מאוד יעזור
מה הפריט הכי יקר שיש לך? המחשב שלי
<יקר כאילו לע בכסף חח> מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינות .. שתיה קרה ולפעמים קופצנית
.. אממ לע דעת מה עוד מה היית לוקח לאי בודד? מחשב נייד
המלצה לסרט: אממ כל סירטי האימה
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? היו הרבה
איך את/ה מתגבר על באסה? שירים איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל העולםם .. במיוחד באיטליה וארה"ב איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: אממ כע אבל הכול בצחוק כאילו .. אבל לע על כאלה שיש להם מחלות וזה .. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לע הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כע נפגשת איתו/ איתה? כע מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? הידלקות לע אהבה
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אמממממ לע מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כשמצחיקים אותי
כשאני שומעת שירים .. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כע כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כע את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם תלוי על מה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לע את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת
מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אממ .. להה .. באמא שלך .. ברור ברור ..
האם את/ה מאמינ/ה בה´? כע החיים טובים לדעתך? לפעמים מה תעשה כשתסיים את השאלון? אדבר עם חברה שלי שבדיוק חזרה מחו"ל
שיר ברקע: Good Charlotte - Predictable שעת סיום: 21:33

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif גם לפה הגעת? D:

שם מלא: מג..מספיק לא? גיל: 16 וחצי. מקום מגורים: מרכז וכאלה סטרייט/גיי/ביי: 'סטרייטית' אתה צמחוני? כן מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור אוהב אותו? למה לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא ממש. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק יחסית אוהב את זה? למה לא מה צבע העיניים שלך? שחור אוהב אותו? זה מה יש מה צבע העור שלך? בחורף לבן, בקיץ שחום. כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? יש לי ברירה? פירסינג: יש
קעקועים: אין ;[ אוהב את עצמך? כן חושב שאתה בנאדם יפה? כן למה לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? ידיים, כתפיים, ציצי. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן עברת פעם על החוק? כן גנבת פעם? לא ממש. טוב נו, שוקו ;[ אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כן..פעם ב. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כן אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית. מתנחל? אצל חברים וזה כמה קומות בבית? בניין בן 8 קומות. אני 5 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? ^^ באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 1 איזה כתה סיימת? עד י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? כולם? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? גרועה אש D: מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? תקשורת כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? תקשורת, ספרות, קולנוע, מתמטיקה, אנגלית, תעבורה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו קקה יש תיכנונים לחופש? יאפ יש חבר/ה? לא ;[ היית מאוהב? כן לצערי היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?
כמה בני זוג היו לכם? 3 כמה מתוכם היו רציניים? כולם מתי היה האחרון? שנה +- מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודש *מסמיקה* למה ניפרדתם? בגידה בגדו בך פעם? כן ^^ היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא בדיוק. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? זיפים, עיניים. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא ממש. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? חחחח שתקו נו האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
האם התנשקת עם בן מינך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני?! מפתאום בכלל לא. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? ^^ האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? ברור האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא ממש..היא למדה לדפוק בדלת וזה אכלת: כן שתית: כן השתכרת: כן הקאת: כן שמעת דיסק: כן איזה דיסק? לא זוכרת היית בהופעה: כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כן היית בתל אביב: כן התקשרת למישהו: כן התקשרו אלייך: כן שיר שמתנגן ברקע: לא. D: מה המידה שלך בנעליים? 37-38 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? על מאדים מה המקצוע האהוב עלייך? קולנוע עיר/ים אהובות: ת"א, חולון, ירושלים...קיצר הכל חוץ מפ"ת :]] מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כסף? D: איפה חגגת יומולדת אחרון? בים. איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן :/ מה היה המבחן האחרון? ספרות כמה קיבלת בו? 78 היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? עכשיו סיפרתי יא טמבלים45^@ מתי פעם אחרונה שבכית? רוק"צ. מדוע? אביב גפן ריגש אותי והזכיר לי את אבא לקחת סמים מתישהו? מזמן אתה מעשן? לפעמים מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מזמן. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא הורדתי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לאדעת ולחבק? נופר ולנשק? פאק לא עונה עלזה. ולספר לו משהו מהלב? היא יש לך חברה? פעם שלישית, לא! ;[ את מי היית לוקח לאי בודד? עזבו את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? נופרי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן, ליאור שם מיוחד לבן? שניר, דסטין, דניאל, עמרי שם מיוחד לבת? דניאל, ג'ייד, דפנה, נעם בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? וואי, יש כמה איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס D: וקפוצ'ונים אתה לומד ביום שישי? כה מה הספר האחרון שקראת? לא קראתי :]] אהבת? לא מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ליאור? על מה דיברת איתו? סתם שטויות מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? טל על מי אתה יודע הכי הרבה? טל מה הדבר האחרון שקנית? קניות לאימוש כמה הוא עלה? 143 שח ממי הsms האחרון שקיבלת? נופר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? נופר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לאדעת נו >< מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום. יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמן ;[ מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ראשון למה הלכת לשם? עבודה איך קוראים לאמא שלך? נעמה. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא ז"ל. אתה אוהב ילדים קטנים? לא$%^@# בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגיל שלי...טוב אולי 17. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? עצלנות..יותר ממני כבר$%^@ איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? היא. למה? לדעת מה היא חושבת. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? כמה שיהיה, יהיה. הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? לא%^@ מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לאדעת כוסעומו מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לאדעת, יש כמה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לאדעת$%^@$ D: מה עושה לך טוב? סקס מה מעצבן אותך? אנשים מה תמיד צריך להיות בכיס? קונדום D: סתם נו. כסף ופלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לשיר ולנגן מה הפריט הכי יקר שיש לך? פלאפון מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? כלום המלצה לסרט: בלו קראש מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? יש כמה איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה, כדורסל וזה איפה היית רוצה לבקר בעולם? קנדה, אוסטרליה, קוטב דרומי איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא#@ את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תלוי. כן רוב הזמן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? יש מלא את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא בהכרח כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ברור את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא לך מפה את/ה בחור/ה קנאי/ת? שצריך. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כוסעומו. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לרוב כן. מה תעשה כשתסיים את השאלון? להתקלח שיר ברקע: לא קיים. שעת סיום: 21:48

2eye

New member
ארוך הא?

שם מלא: עמרי אלעד גיל: 14 מקום מגורים: בני ציון :) סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? עד לפני שבוע כן מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום בהיר... אוהב אותו? הוא אחלה אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? פעם עם קצת בלונדיני, אבל גמככה יש לו נטייה לזה. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתותל המזדיין הזה. אוהב את זה? לא. מה צבע העיניים שלך? חום-ירוק אוהב אותו? זה בסדר... מה צבע העור שלך? לבן - אשכנטוז אמיתי. כמה אחים? 4 אוהב את המשפחה? הם בסדר לפעמים. פירסינג: אין, ורוצה... קעקועים: אין אוהב את עצמך? אני יכול להיות טוב לפעמים. חושב שאתה בנאדם יפה? לא X: מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? הערך הכל חוץ מהפנים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? הם אומרים, בלי להתכוון. עברת פעם על החוק? כהה גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא X: אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? המממ לא... אתה דתי/מסורתי/חילוני? בעיקרון מסורתי, אבל זה הולך ונחלש X: מתנחל? סוג של XD במקומות ספציפיים. כמה קומות בבית? 1, אולי עודמעט 2. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?בעיקר בקרקע (XD) אבל יש לי גלריה (קומה בתוך החדש) באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? למטה, מרטף כמה מחשבים יש בבית? 6 (אחד לכל ילד, והמחשב של אמא - לעבודה) איזה כתה סיימת? ז', בקרוב ח' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה המזדיינת לאנגלית... איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? נחמדה... מחכה לשנה הבאה? יאפ מה מיקצועות ההרחבה שלך? אין X: כמה יח"ל מתמטיקה?אין עדיין כמה יח"ל אנגלית? ^^ עשית בגרויות השנה? במה? ^^ באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד יש תיכנונים לחופש? יאאפ, כסףףף $$$$ יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כה היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? לא היה אפאחד רציני כמה מתוכם היו רציניים? X מתי היה האחרון? X מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? לא מחשיב חברויות מכתה ד'...אז שומדבר בעצתם XD למה ניפרדתם? X בגדו בך פעם? X היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? X מה הכי מושך אותך בבן המין השני? קודם כל יופי חיצוני, ואחרי שמכירים - פנימיות. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? X: האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?כן, אבל לא למטרות סקס X: האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לאא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא אכלת: כן :] (למרות שיצא לי לוותר גם על ארוחת צהריים וגם על ערב X: אנורקס) שתית: כן השתכרת: די מזמן הקאת: מזמממןןןןןןןן שמעת דיסק: דיסק שהועבר למחשב איזה דיסק? עברי לידר נגיד? היית בהופעה: כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: יאא היית בתל אביב: אהא התקשרת למישהו: כן.. התקשרו אלייך: כןן.. שיר שמתנגן ברקע:עודלא נפתח לי האייטונז :( מה המידה שלך בנעליים? 43 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודע, תנו לחיות את הרגע. מה המקצוע האהוב עלייך?בעיקרון היסטוריה יכול להיות נחמד, תלוי במורה. עיר/ים אהובות:אני אוהב את בני ציון, חוץ מזה שהיא חור. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? זה לא היה יומולדת בדיוק, אבל האמרלד ריזלינג שלי (סוסי היקר) איפה חגגת יומולדת אחרון?ברמצווה, איפשהו במושב. איך אתה הכי אוהב לבלות? להיות עם חברים..מסעדה/בבית של מישהו. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 10/10.5 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? בעיקרון 8 אבל יש שיחה עם המחכנת ב7:45 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן, אבל זה מה זה בחפיף. מה היה המבחן האחרון? די מזמן, אבל היום היה בוחן... כמה קיבלת בו? הממ..לא זוכר X: שמונים ו..

2eye

New member
המשך + תמונה של האמרלד ריזלינג שלי.

היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? X מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכר, כשיאיר היה בגיבוש.... מדוע? כי הוא חשוב לי.... לקחת סמים מתישהו? X אתה מעשן? X מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מזמן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכר מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? יאיר... ולחבק? לא זוכר, היו הרבה.. ולנשק? X: (שמור במערכת) ולספר לו משהו מהלב? מיטל יש לך חברה? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את הסוס שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? בילי? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם השאלון, מספיק? שם מיוחד לבן? לורן שם מיוחד לבת? ירין בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? הממ, יש כמה, אבל זה לא ניתוק לגמריי... איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אני מניח שהמכנסיים הצבאיים, אני אוהב אותם... אתה לומד ביום שישי? לאאאא
מה הספר האחרון שקראת? הוסיט - בוקריפורט באנגלית... אהבת? הוא נחמד... מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?רועי? אמא? על מה דיברת איתו?סתם דברים... מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חוץ מהמשפחה - מיטל אני חושב... על מי אתה יודע הכי הרבה? אני יודע קצת על כולם. מה הדבר האחרון שקנית?לא זוכר.. כמה הוא עלה? X ממי הsms האחרון שקיבלת? "אתה יכול להביא את הדף עם הלוגו? שאני עשיתי... מאי רוצה שאני אשלח לה" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? קוקוס :) (הזה מלמעלה) מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "מה" (מתוך: "מה יש ברשפון?") מה ממש בא לך לאכול עכשיו? גלידהה. יש לך עדשות/ משקפיים? אהא, גם וגם... עשית ישור שיניים? אני עושה... מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? חצי שנה? פחות... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? בצרה? סתם זה לא עיר - אז רעננה למה הלכת לשם?לא זוכר... איך קוראים לאמא שלך? ענת ולשלך? יש לך שם שני? מהו? לא X: אתה קרוי על שם מישהו? מי? אני קורי על שם עצמי? לא מספיק? אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי מי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? אולי שנה או שנתיים למעלה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודע במי לבחור. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה/פעולה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד, טוב לי בתוך עצמי. למה? כי לכל אחד יש בעיות... כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אני מניח ששלושה, אבל... הלכת פעם להפגנה? ישמצב מתי זה היה? לא זוכר מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני אנשום, זה מה שבטוח - השאר לא. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?עד עכשיו? שהחלטנו לקנות את הסוס - הוא החיים שלי. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? זה בא והולך, בעיקר "הלו הלו הלו" מה עושה לך טוב? הסוס שלי מה מעצבן אותך? קמצנים מה תמיד צריך להיות בכיס? כמה מטבעות, פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? פוטוגניות? מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודע... מה נמצא אצלך תמיד במקרר?מים? מה היית לוקח לאי בודד? כבר שאלתם! XD המלצה לסרט: X מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא זוכר, אבל בשנה האחרונה... איך את/ה מתגבר על באסה?חושב על דברים אחרים... איפה היית רוצה לבקר בעולם? אםריקה, שוב..
איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כןן מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא בדיוק. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כה נפגשת איתו/ איתה? בערך.. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא, אפשר להידלק במבט ראשון... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אני יכול להיות חזק, ולעומת זאת להישבר בשניה. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?הסוס, כבר אמרתי לא? את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא... כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן...? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?בד"כ עקשן. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, כל אחד צריך להיות שונה.. את/ה בחור/ה קנאי/ת? אני די קנאי.. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כבר שאלתם, אבל יש הרבה. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? הם הפכפכים.. מה תעשה כשתסיים את השאלון?אצחצח שיניים? שיר ברקע: wind of change/scorpion כבר שאלתם אגב שעת סיום:21:53 (אגב לא שאלתם שעת התחלה - 21:31)

sweet shir

New member
עונה. D:

שם מלא: שיר גולדה. גיל: 14 וחצי מקום מגורים: רעננה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? ת'צבע, כן. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל וגלי. אוהב את זה? לא מה צבע העיניים שלך? חומות אוהב אותו? לא מה צבע העור שלך? בהיר, מאוד. כמה אחים? אח אחד, ואחד בדרך. :) אוהב את המשפחה? כה פירסינג: אין קעקועים: אין אוהב את עצמך? תלוי מתי חושב שאתה בנאדם יפה? לא, אבל אני גם לא מכוערת.
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? תחת.
ושפתיים. <: חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? מממ חושבים שאני נראית חמודה.
עברת פעם על החוק? כה גנבת פעם? כה אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אדוויל נחשב?
(וגם זה רק פעם אחת בחודש XD) אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? 2 (אחת גג) באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 3 (בניין) באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי. כמה מחשבים יש בבית? 2 איזה כתה סיימת? ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? היא לא כבר לא שרת החינוך? זה לא יולי תמיר/ציפי ליבני?
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מצוינת! מחכה לשנה הבאה? כה מה מיקצועות ההרחבה שלך? עדיין לא יודעת. כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? תיכון יש תיכנונים לחופש? לא ממש, בערך.P: מה הכי מושך אותך בבן המין השני? גב. *__* האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? ממ נשיכה פה ושם לא מזיקה.
(ישלי פנזטיה לנשוך למישהו ת'פטמה XD) האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא חיחי האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא אכלת: מתישהו בחיים שלי? כן. שתית: כה השתכרת: לא הקאת: כה שמעת דיסק: כה איזה דיסק? מארון 5 ומקפליי. XD היית בהופעה: כה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כה היית בתל אביב: כה התקשרת למישהו: כה התקשרו אלייך: כה O: שיר שמתנגן ברקע: "אהובתי... שאלתי כבר את כל הנוודים..." מה קשור ושורטי בתוכנית שלהם. מה המידה שלך בנעליים? 38-39 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מי יודע. מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית. עיר/ים אהובות: לונדון, רעננה. P: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כסף?
איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית (מסיבה עם החברות), ובמקס ברנר. איך אתה הכי אוהב לבלות? לא משנה איפה, העיקר עם החברות שלי. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1-2 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כה מה היה המבחן האחרון? מתמטיקה כמה קיבלת בו? 80
היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כה אם כן - סיפרת למישהו? כה מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול בלילה מדוע? בית ספר מזדיין לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אפעם לא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מממ משהו של Jack's Mannequin. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברה שלי. ולחבק? כנ"ל. ולנשק? דאגי פויינטר.
ולספר לו משהו מהלב? חברה שלי. יש לך חברה? גירלפרינד? לא, אני לא לסבית. חח את מי היית לוקח לאי בודד? אחד מושלם חיצונית ופנימית. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? דאגי פויינטר.
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כה, חברה שלי. שם מיוחד לבן? יער. (מיוחד, לא יפה.
) שם מיוחד לבת? לודעתתתתת.
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה הכי טובה שלי לשעבר. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס. אתה לומד ביום שישי? כה מה הספר האחרון שקראת? יומני הנסיכה האחרון שיצא. אהבת? כה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי על מה דיברת איתו? פעולת מדריך שיש לי מחר במדצי"ם. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא שלי וחברות שלי. על מי אתה יודע הכי הרבה? משפחה וחברים. מה הדבר האחרון שקנית? עיתון בריטי - Top Of The Pops. כמה הוא עלה? 35. חיחי ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לחברה אחרת מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אופ
מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולד יש לך עדשות/ משקפיים? כה עשית ישור שיניים? כה, אבל לא משו רציני. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לוזוכרת. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? עברתי ליד זה באוטובוס בפסח, וביום ירושליים שנה שעברה. ^^ מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? הרצליה פיתוח. למה הלכת לשם? מקס ברנר.
איך קוראים לאמא שלך? לימור יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חוסר טאקט איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה רומנטית בלי קיטצ'. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? הארי ג'אד. חעחעחע למה? כי אני אצבע ת'שיער שלו בחזרה לחום..ואתמזמז עם דאגי פויינטר. ואצלם תמונות. חעחעחע
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? ... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לודעת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? זין, חבל, זונה, פרוצה (גם לבנים!!
) מה עושה לך טוב? כל מיני. מה מעצבן אותך? הרבה.
מה תמיד צריך להיות בכיס? ליפגלוס? כסף? פלא'?
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מוזיקלי. מה הפריט הכי יקר שיש לך? לודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ממ לודעת
מה היית לוקח לאי בודד? מטוס חילוץ חיחי המלצה לסרט: הפנתרן מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לודעת >< איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? בריטניה איזה עונה בשנה אהובה עליך? אין אחת האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כה חחחחחח מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כה נפגשת איתו/ איתה? כה מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חברות שלי, מקפליי (עצוב, אבל נכון.). את/ה אוהב/ת להיות בבית? כה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אומגד, לכי/לך להזדיין. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? לפעמים מה תעשה כשתסיים את השאלון? אראה סרט שיר ברקע: תוכנית טלויזיה 'אנשים יפים'. שעת סיום: 21:55

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלא את לא היית צובעת P:

הוא כזה יפה ככה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני אוהבת את דאגי D:

שם מלא:אריאל גיל:13 ו11 חודשים אההההה עוד עוד יומולדת D: מקום מגורים:הרצליה סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית אתה צמחוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום אוהב אותו?כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?מוקה D: כמה אחים?1 אוהב את המשפחה?כן ברור פירסינג:הלוואי ;; קעקועים:^ אוהב את עצמך?כן חושב שאתה בנאדם יפה?לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?כפות ידיים D:: חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא עברת פעם על החוק?לא גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית, אבל עושה קידוש בשבת וזה P: מתנחל?לא XD כמה קומות בבית?אני גרה בדירה, בבניין יש 3 קומות באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?-- באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?של אחותי כמה מחשבים יש בבית?3 איזה כתה סיימת?אני בכיתה ח' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?למתמטיקה כ"כככככ !!!!111 איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?טובה מחכה לשנה הבאה?כן D: אבל אני לא רוצה להיות טטניקית ;--; מה מיקצועות ההרחבה שלך?ספורט D: כמה יח"ל מתמטיקה?הקבצה א1, אני מכוונת ל5 מואץ כמה יח"ל אנגלית?כנ"ל עשית בגרויות השנה? במה?מיצבים, 4 באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?בן גוריון D: יש תיכנונים לחופש?לא יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?2 כמה מתוכם היו רציניים?2 מתי היה האחרון?שנה שעברה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?חודש וחצי למה ניפרדתם?כי הוא זבל ;; בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני?אמון האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא XD אכלת:כן שתית:כן השתכרת:לא הקאת:כן שמעת דיסק:כן איזה דיסק?וונדרלנד של מקפליי D:: היית בהופעה:כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כן היית בתל אביב:כן התקשרת למישהו:כן התקשרו אלייך:כן שיר שמתנגן ברקע:שום שיר מה המידה שלך בנעליים?39 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?מקווה שפסיכולוגית D:: מה המקצוע האהוב עלייך?אנגלית עיר/ים אהובות:ניו יורקקקקקקקקק, אילת, ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?טיסה לחו"ל :] איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית D: איך אתה הכי אוהב לבלות?בבית עם חברות, סרט טוב, ופיצה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?מתי שבאלי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 וחצי, אימוני בוקר 8, שעת אפס 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן, אבל מי שם על זה XD מה היה המבחן האחרון?יוםשני כמה קיבלת בו?לאיודעת עדיין היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו?-- מתי פעם אחרונה שבכית?היום מדוע?כי כאב לי הגב באימון ;; לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אפעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?מיקה-גרייס קלי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?שירה גנאור ולחבק?שריל ולנשק?לאיודעת ולספר לו משהו מהלב?מאיה יש לך חברה?כן את מי היית לוקח לאי בודד?נקסט ניגר :X את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?את שריל אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן?לא מיוחד אבל יפה, אמיר ובר שם מיוחד לבת?עדן ודניאל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אוריאן איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?גופייה לבנה אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת?יש אלוהים, אני עדיין קוראת אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אחותי על מה דיברת איתו?על כדורגל XD מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?מאיה על מי אתה יודע הכי הרבה?מאיה מה הדבר האחרון שקנית?צ'יטוס גבינה אהבת חיי 33> כמה הוא עלה?חמש שקל ממי הsms האחרון שקיבלת?מאיה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?מאיה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?כן מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום יש לך עדשות/ משקפיים?כן אבל רק לראייה מרחוק עשית ישור שיניים?עוברת כעת ;; וזהלא נעים מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני חודש וחצי מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?ממזמןןןן, שנתיים וחצי בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ת"א למה הלכת לשם?עזריאלי איך קוראים לאמא שלך?בטי יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?-- אתה אוהב ילדים קטנים?כן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?21 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?מפוזרת. לגמרי וואאאאי איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה D: עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם מקפליי למה?כי הם מגניבים כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 הלכת פעם להפגנה?לא מתי זה היה?-- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:פסיכולוגית מה הרגע המאושר ביותר בחייך?שהודיעו לי שאני טסה לחו"ל עם חברות באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?לה, קורעעעע, סעמקקק מה עושה לך טוב?מוזיקה מה מעצבן אותך?אנשים צבועים ושקרנים וסנובים מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון, מפתח, אייפוד וארנק [כיס גדול XD] איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך?לאיודעת, אייפוד
מה נמצא אצלך תמיד במקרר?גמדים D: מה היית לוקח לאי בודד?נקסט :X המלצה לסרט:ארמגדון, גריז, אבא באלגן מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?לאיודעת איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם?ניו יורק איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן XD מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לאיודעת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא ממש מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?מוזיקה, שהאנשים מסביבי מאושרים את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?ברור את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:כתבתי כבר D:: האם את/ה מאמינ/ה בה´?לאיודעת החיים טובים לדעתך?כן מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך לראות כדורגל שיר ברקע:אין שעת סיום:22:23

למעלה