...!!!!!

nasty-

New member
...!!!!!

ואם זה קשת קשה ?? שזה יהיה הדדי... אבל אני בכל זאת אוהבת... אז מה??? ואם אני אגיד לך שזה יקח קצת זמן?? חברים... יש כל מיני אני מתכוונת לחברים הכי טובים כאלה שלא מוצאים תמיד. יש אנשים שמתים בשיבה טובה אבל אף פעם לא היו להם חברים אמתים. היו להם חברים...אבל... לא אמיתים... יש חברים של צחוק, חברים של בילוים,של בית ספר, אולי צבא. אבל ההגדרה שלי לחברות אמיתי היא כזאת... אולי קצת מוזרה.... חברים אמיתים יכולים לא לדבר חצי שנה לא לדבר שטוב להם... לא להתקשר אולי זה קצת מעליב... אבל אז שבאת קשה אז הם שם.... גם אם לא מבקשים מהם איך שהו הם יודעים ``משהו לא בסדר`` והם שם!!! ויש כאלה... החברים של הרגעים הקשים הם האמיתים.. *לפי דעתי* וכמובן שהם נמצאים שם לפעמים גם ברגעים השמחים....אבל תמיד תמיד ברגעים הקשים. ולא... הם לא מרגישים שאתם נטל עליהם... ואם יש לכם 1-2 חברים כאלה בחיים נראה לי שאתם מאושרים... -------------------------------------------------------------------- אז לך..... נכון שאם זה לא הדדי זה לא שווה... אבל... זה קצת קשה.... אז מה ??? אנחנו לא חברות??? אוהבת את כולם... חג שמח... רויטל נ.ב אז כן... לכל מי שלא יודע זה השם האמיתי שלי

מורני !

New member
חברים לכל החיים

חברים זה דבר מוזר. אף פעם אי אפשר להיות בטוחים עד הסוף שזה זה וזה לתמיד. מי לא שמע על חברות הכי טובות במשך שנים ופתאום רבו על דבר מה ומאז לא מדברות? ולהיפך.. שמעתם על כאלו שרק מכירים 10 דקות וכבר יודעים שהם יהיו תמיד חברים? חברים זה דבר מוזר. אך עם זאת.. את צודקת באבחנתך לחברים.. לי יש חברה טובה.. החברה הכי טובה שלי.. היא יודעת עליי הכל ואני הכי אוהבת שהיא יודעת להרגיש אותי.. אני רק כותבת משהו בצאט והיא כבר יודעת איך אני מרגישה. שלא לדבר על הטלפון או על שאנחנו נפגשות.. אבל כמה שהיא יודעת עליי הכל אני לא יודעת עלייה הרבה בכלל... היחסים ביננו הם לא הדדים... היא כל הזמן תומכת בי וזה קשה לתת לה להרגיש רק ולא להיות מסוגלים לתת עזרה. אני יודעת שאנחנו חברות... אבל האם היא יודעת שאפשר לסמוך עליי תמיד? שהיא יכולה להתקשר אליי גם באמצע הלילה סתם בגלל שהיא מרגישה בודדה? שהיא תמיד בלב שלי גם אם אני לא מדברת איתה יומיים? זהו שכאלו דברים אני לא בטוחה שהיא יודעת .. טוב זהו.. ביי לבנתיים.

nasty-

New member
לתמיד??

נראה לי... שכן... אבל אני...אני קטנה מה לי ול``חיים``??כולם אבל עדיין יש לי דעה בנושא.. אני חושבת שזה לתמיד... כמו שאמרת שגם אם לא תדברו יומים את חושבת עליה אז לפי דעתי גם אם לא תדברו שבוע חודש חצי שניה שנה או אפילו יותר.... ברגע אחד של ``משבר`` גם אחרי שלר דיברתן הרבה זמן היא תהיה לם לצידך... ונראה לי שהיא יודעת את זה....

מורני !

New member
לתמיד

אני לא יודעת אם הגיל קשור... את כאדם הוכחת בגרות הרבה יותר מהרבה חבר`ה בגילי שאני מכירה. אני מקווה שמה שאמרת נכון והיא באמת יודעת שברגעי משבר אני גם שם ולא רק היא שם ברגעי המשבר שלי. הנקודה הכי חשובה היא.. שבכל הרגעים שלי היא שם - טובים, עצובים, רעים, דיכאוניים, מאושרים.. תמיד היא שם בשבילי. אמצע הלילה צהריים בוקר לא משנה מה השעה. הבעיה מתחילה שאני לא יודעת אם היא יודעת שא נ י גם שם בשבילה.. היא לא תתקשר אליי באמצע הלילה לבכות לי.. היא לא תתקשר ותספר לי שרע לה. וזו ההדדיות. הקשר שלנו אחת בשנייה הוא קשר חזק אין ספק.. אני אוהבת אותה בכל ליבי ובכל נשמתי. ותאמיני לי נאס... את הכל אני אתן בשביל חיוך שעולה לה על הפנים. היא בן אדם כל כך יפה - פנימית וחיצונית. יפה שבא לבכות... אני אוהבת לחבק אותה ואוהבת שהיא נמצאת איתי. אני אוהבת אותה על הכל. כל מה שהיא. כל הזכרונות העצובים שלה והזכרונות השמחים שלה. כל הדעות שלה (שלא תמיד תואמות את שלי) כל הקיצוניות שיש בה.. כל הרגש שלה כל החום. כל האהבה שיש בליבה... כל כולה. אני אוהבת אותה עד שאני חושבת שהיא הראשונה בחיי בשבילי. זה לא נורמלי לאהוב חברה בצורה כזו? אני לא יודעת.. אולי זה ייראה לחלק מוגזם.. אולי זה ייראה לחלק קצת מוזר. לא יודעת ולא משנה. כל עוד היא חושבת שזה בסדר.. כל עוד היא יודעת את זה ומה המשמעות של זה. סתם הערה... היום, בשנות ה-2000, בחורה לא יכולה להגיד לבחורה שהיא אוהבת אותה בלי להיחשב ללסבית.. וכך גם גבר לגבר. וזה עצוב. מאוד עצוב. הלוואי והיא הייתה יודעת כמה היא חשובה לי והייתה נפתחת אליי באותה מידה כמו שאני אלייה. כמו שאת אמרת נאס.. זה קשה להיפתח.. אני יודעת. אבל לא בלתי אפשרי. ואני מוכנה לחכות לה, לחברה הכי הכי שלי, שתיפתח, שתרגיש נוח, שתבין שאני איתה מה שלא יהיה.. כמה זמן שהיא רק תרצה. רני.

למעלה