211

מצב
הנושא נעול.
איזה כיף! שמחה בשבילך ../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

איזה כיף! שמחה בשבילך

החזקתי לך אצבעות חזק וחיכיתי להודעה המשמחת הזו. לויט פשוט קוסם! מדהים! מתרגשת בשבילך מאד מאד. ויכול להיות שהתוצאה מעידה על יותר מעובר אחד. איזו שמחה!!!!

אני לא מאמינה ../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo9.gif

אני לא מאמינה

לא מאמינה שמה שאתם כותבים מתייחס אליי לא מאמינה שהמילה הריון קשורה אליי לא מאמינה שקרה לי הנס הזה לא מאמינה וקשה לי להכיל את כל האושר שקפץ עליי פתאום נראה לי שיקח לי עוד הרבה מאוד זמן לעכל את מה שקורה איתי המשפחה שלי בריגוש קולקטיבי, אחלה מתנה לראש השנה נתתי להם המחשבות מתרוצצות לכל הכיוונים ויש לי הרבה מה לכתוב ואני עדיין מבולבלת מאוד מחכה מחר להכפלה ויודעת שיהיה בסדר,לא יכול להיות אחרת!!! (אני מבינה שמישהו אחר לא יעשה את העבודה עבורי ואצטרך להצהיב את עצמי בטבלה.... טוב, בקרוב אעשה זאת} מאחלת לכולכם להרגיש כמוני בקרוב ומודה לכולכם על הברכות החמות ועל התמיכה הנפלאה עד כה אוהבת אתכם חברים שלי.

האורית

New member
מזל טוב הריון קל../images/Emo95.gif

אני לא מאמינה

לא מאמינה שמה שאתם כותבים מתייחס אליי לא מאמינה שהמילה הריון קשורה אליי לא מאמינה שקרה לי הנס הזה לא מאמינה וקשה לי להכיל את כל האושר שקפץ עליי פתאום נראה לי שיקח לי עוד הרבה מאוד זמן לעכל את מה שקורה איתי המשפחה שלי בריגוש קולקטיבי, אחלה מתנה לראש השנה נתתי להם המחשבות מתרוצצות לכל הכיוונים ויש לי הרבה מה לכתוב ואני עדיין מבולבלת מאוד מחכה מחר להכפלה ויודעת שיהיה בסדר,לא יכול להיות אחרת!!! (אני מבינה שמישהו אחר לא יעשה את העבודה עבורי ואצטרך להצהיב את עצמי בטבלה.... טוב, בקרוב אעשה זאת} מאחלת לכולכם להרגיש כמוני בקרוב ומודה לכולכם על הברכות החמות ועל התמיכה הנפלאה עד כה אוהבת אתכם חברים שלי.
מזל טוב הריון קל

הבהרה קטנה

אני לא מאמינה

הבהרה קטנה
אם מישהו לא יודע מה הניק הקודם שלי ורוצה לדעת שישלח לי מסר ואגלה לו...

ayoosh

New member
ממממממממממממ.....................

הבהרה קטנה
אם מישהו לא יודע מה הניק הקודם שלי ורוצה לדעת שישלח לי מסר ואגלה לו...
ממממממממממממ.....................
אח, כמה שאני מחכה להצהבה העצמית הזו... כמה שכולנו חיכינו לזה... טוב, ניתן לך שבוע להתחדש בבשורה ובשנה החדשה, ואח"כ... מחכים לעדכון ו ב ג ד ו ל
אין כמוך

גולה1

New member
המון המון מזל טוב ../images/Emo24.gif

אני לא מאמינה

המון המון מזל טוב

את רואה יש ניסים ויש תוצאות. איזה יופי איזה שנה נפלאה תתחיל לכם. המשך הריון קל תקין וכייפי

פיש10

New member
עכשיו גם לי נפל האסימון! ../images/Emo140.gif

עכשיו נפל לי האסימון...
צהוב עולה !
עכשיו גם לי נפל האסימון!

וואו המון המון הצלחה וברכות לבביות שימשיך תקין, קל ובריא. שמחתי לשמוע שזו את... אחרי כל העבודה הקשה גם לך מגיע לשנות צבע! מחזיקה לך אצבעות לאורך 8-9 החודשים הבאים!

דנה271

New member
../images/Emo65.gif ואו!!! איזה אושר! ../images/Emo142.gif

ואו!!! איזה אושר!

כמה שתמיד משמח לראות כל הודעה כזו, שמחתי עוד יותר כשגם לי "נפל האסימון" והבנתי במי מדובר... איזה יופי!!! שימשיך קל ותקין ומלא נחת ואושר!
המון
, נשיקות ו
מכל ה
ובבקשה להתחיל כבר לדאוג למחליפה בחופשת הלידה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה