211

מצב
הנושא נעול.
קולולולולולולולולולולולולו../images/Emo24.gif

ואוווו
יקירתי
כמה נחת...
איזו הודעה מרגשת ומקסימה בדיוק כמוך
מאחלת לך הכפלות תקינות והתפתחות כמו בספרים מפזרת
ות לרוב ומאושרת כל כך בשבילך
קולולולולולולולולולולולולו

איזו הודעה משמחת את בהחלט ראויה אז מזל טוב גם ממני

הופ55555

New member
מברוקקקקקקקק

נפלא! חדשות פשוט נפלאות
המשך עגול ארוך ומשעמם של 8 חודשים נוספים. בבקשה אל תעזבי אותנו עכשיו. איחולי אושר ומתיקות.כל כך היה טוב לשמוע ולהבין - למרות הצתה המאוחרת שלי.
מברוקקקקקקקק
מזל טוב המשך הריון מוצלח. ותשרייני גם לי משבצת צהובה.

א ו פ ק 5

New member
מזל טוב והריון נפלא. אני מאד אשמח

מברוקקקקקקקק
מזל טוב המשך הריון מוצלח. ותשרייני גם לי משבצת צהובה.
לשמוע פרטים על הטיפול כמו ההתנהלות שלך מול בני ציון וכמה זמן לקח להם לתת לך או קיי לתאריך יציאה לטיפול. היית מרוצה מהתורמת ועד כמה ידעת עליה פרטים? כמה ביציות וכמה עוברים היו,ובכלל כל מה שיבוא לך לספר. לפני שאנחנו עוזבים אותם מטעמי תקשורת לקויה
אולי בכל זאת סיפורים מעודדים יעזרו.
ושוב מזל טוב

צביטניק

New member
תקשורת לקויה - היאך פשוט לא מובן

לשמוע פרטים על הטיפול כמו ההתנהלות שלך מול בני ציון וכמה זמן לקח להם לתת לך או קיי לתאריך יציאה לטיפול. היית מרוצה מהתורמת ועד כמה ידעת עליה פרטים? כמה ביציות וכמה עוברים היו,ובכלל כל מה שיבוא לך לספר. לפני שאנחנו עוזבים אותם מטעמי תקשורת לקויה
אולי בכל זאת סיפורים מעודדים יעזרו.
ושוב מזל טוב
תקשורת לקויה - היאך פשוט לא מובן
לאופק השלום והברכה, אני יכולה לספר רק על פי נסיוני , אבל אני הגעתי לבני ציון , כששמעתי שפועה (גורם משגיח הלכתי) עובדים אתם ומארגנים קבוצה. מרגע שפניתי אל לקדרון , על כל שאלה קיבלתי תשובה, תמיד במאור פנים , וכן במעבדה דר זיסקינד עשתה מעל ומעבר , פעם אחת נשארה הרבה מעבר לזמן שהיתה אמורה להיות וחיכתה לנו. נכון אני עומדת מול קלדרון פרטי, והגיע אליו בבני ציון יש תור ארוך ומפני שידעתי שאני אמורה לצאת בתחילת ספטמבר , לא רציתי לחכות או להיות מטופלת אצל רופא אחר. לגבי היחס סיפור של אתמול , אנו גרים באזור המרכז והיינו אמורים להיות אצלו בבית לחם הגלילית ב2200 בגלל ההתראות עמדנו 40 דקות במקום , עוד לפני חדרה ולקחנו ספר , צילצלתי לשרה אשתו , והיא אמרה תגיעו גם ב2300 יקבל אתכם ואכן כך היה. את לויט אנני מכירה , אבל גם הוא זוכה לתשבוחות. לגבי זמן ההמתנה אין לי מידע , כי פועה הזמינה כמות תורמות ובמקביל ארגנה את הקבוצה. נכון היתה דחיה מתחילת ספטמבר לסוף אוקטובר , בגלל שלא היו מספיק תורמות , אבל זה סביר. לא יודעת מה קרה לכם אתם מוזמנים לספר גם במסר , ואלי פשוט ענין של מקריות נפילה בין הכסאות לא ברור בהצלחה בכל החלטה

מזל טוב שיבולת בדשה יקרה

רוצה להגיד אלף תודות לכולכם
ולשלוח מליון חיבוקים לכל אחת ואחד מכם ולאחל לכולנו שהשנה החדשה תביא איתה רוחות טובות של אהבה ובעיקר הריונות תודה תודה תודה.
מזל טוב שיבולת בדשה יקרה
סוף סוף אני מבינה ונדמה לי שאני לא טועה - מי את. בכל אופן שנה נפלאה וקסומה והכי מאושרת עקב ההריון החדש!!! באהבה מאיה

מצב
הנושא נעול.
למעלה