ש י ב ו ל ת ב ש ד ה
New member
211 ../images/Emo9.gif
211
211
ישששששששששששששש
וואווווווווו
איזה יופי !
זה הגיע
כל הכבוד!!
איזה כיף! שמחה בשבילך
איזה מספר משמח!
איזה יופי בשעה טובה
איזו בשורה - כל הכבוד
אני לא מאמינה
מזל טוב הריון קלאני לא מאמינה![]()
![]()
![]()
לא מאמינה שמה שאתם כותבים מתייחס אליי לא מאמינה שהמילה הריון קשורה אליי לא מאמינה שקרה לי הנס הזה לא מאמינה וקשה לי להכיל את כל האושר שקפץ עליי פתאום נראה לי שיקח לי עוד הרבה מאוד זמן לעכל את מה שקורה איתי המשפחה שלי בריגוש קולקטיבי, אחלה מתנה לראש השנה נתתי להם המחשבות מתרוצצות לכל הכיוונים ויש לי הרבה מה לכתוב ואני עדיין מבולבלת מאוד מחכה מחר להכפלה ויודעת שיהיה בסדר,לא יכול להיות אחרת!!! (אני מבינה שמישהו אחר לא יעשה את העבודה עבורי ואצטרך להצהיב את עצמי בטבלה.... טוב, בקרוב אעשה זאת} מאחלת לכולכם להרגיש כמוני בקרוב ומודה לכולכם על הברכות החמות ועל התמיכה הנפלאה עד כה אוהבת אתכם חברים שלי.
הבהרה קטנהאני לא מאמינה![]()
![]()
![]()
לא מאמינה שמה שאתם כותבים מתייחס אליי לא מאמינה שהמילה הריון קשורה אליי לא מאמינה שקרה לי הנס הזה לא מאמינה וקשה לי להכיל את כל האושר שקפץ עליי פתאום נראה לי שיקח לי עוד הרבה מאוד זמן לעכל את מה שקורה איתי המשפחה שלי בריגוש קולקטיבי, אחלה מתנה לראש השנה נתתי להם המחשבות מתרוצצות לכל הכיוונים ויש לי הרבה מה לכתוב ואני עדיין מבולבלת מאוד מחכה מחר להכפלה ויודעת שיהיה בסדר,לא יכול להיות אחרת!!! (אני מבינה שמישהו אחר לא יעשה את העבודה עבורי ואצטרך להצהיב את עצמי בטבלה.... טוב, בקרוב אעשה זאת} מאחלת לכולכם להרגיש כמוני בקרוב ומודה לכולכם על הברכות החמות ועל התמיכה הנפלאה עד כה אוהבת אתכם חברים שלי.
ממממממממממממ.....................הבהרה קטנה
אם מישהו לא יודע מה הניק הקודם שלי ורוצה לדעת שישלח לי מסר ואגלה לו...
המון המון מזל טובאני לא מאמינה![]()
![]()
![]()
איזה יופי
עכשיו נפל לי האסימון...
עכשיו גם לי נפל האסימון!עכשיו נפל לי האסימון...
צהוב עולה !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.