21 K כחול....

sdanpo

New member
21 K כחול....

למי שלא מכיר המסלול 21 K כחול הוא מסלול המקיץ את פארק קנדה. המסלול (אם עושים אותו ללא חיתוכים מיותרים) הוא נחמד וקל יחסית. גל מה שיש לי להוסיף הוא : א.דרך הבוסתן- דרך שעוברת במעין מקסים עם מים צוננים ומשיבי נפש , בתוך גן טבעי עם מיטב פירות ארצנו - סברסים , תאנים , חרובים וזיתים והכל טבעי טבעי. ב.בית הקשתות - בניין עתיק יפהפה ומשומר יחסית טוב. השתתפו - הוא היא הוא היא ואני. תמונות ממש פה למטה.

דן! למה לא הזמנת אותנו ../images/Emo35.gif

אתה יודע כמה דפי הייתה נהנית בחברת בנות...
איך המסלול? קשה? אתה יכול לתת תיאור? או לקחת אותנו לשם סופ"ש הבא?

TTB

New member
למה לא הזמנת את כולנו?

גם אנחנו נהנים בחברת בנות
סתם הייתי חייב :), תומר.

הוא לא נוהג להזמין חברים...../images/Emo99.gif

כאשר הוא מביא בחורות חדשות לרכב איתו. סתם מת אליך דן-נראה שהיה כיף. רוני.

sdanpo

New member
חייב חייב חייב להגיב!!!!!!!../images/Emo46.gif

יא חתיכת אנשים מעצבנים!!! את שניכם (איתך הסליחה תומר) , מר אורנשטיין ומר מרקוביץ' הזמנתי הזמנה אולטרא אישית , טלפונית , הייתי גם יורד לכם , אבל בדיוק היו לי סברס בפה וזה מלא קוצים!!!!!! בפעם הבאה בירושלים הבנויה נעשה את זה כולנו והפעם נשלב סינגלים נחמדים שגב' קדרון האחת והיחידה גילתה לי שנמצאים ממש בתוך המסלול הנ"ל. לגבי בנות בטיולים - בקרוב ארגון של טיול פנויות פנויות ואני - נא לשלוח פסיכומטרי ותמונה מקורית של ביצוע המדרגה בכרמי יוסף (מה לעשות , אלו דרישות המינימום שהציב מר מרקוביץ....
)

aFish

New member
אבל למה לא הזמנת את תומר?

ואם כבר סינגלים...תפרסם גם כאן. שנדע כולנו איך להפוך מסלול XC למשהו עם יותר פלפל...

לא לשכוח שפארק קנדה הוא מחוץ

לתחומי הקו הירוק על כל המשתמע מכך. אחד המסלולים היפים והמומלצים, בכל עיקול בראשית נראה כאילו אברהם אבינו בכבודו ובעצמו על צאנו יקום ויצוץ לפנינו, טרסות, נוף תנ"כי, צמחיה ארץ ישראלית טיפוסית - אבל... להיות זהירים ולא לטייל לשם לבד אלא בקבוצה.

aFish

New member
נראה לי ממש מוזר להתייחס לזה כך

אמנם כבר הראו לנו בעבר שגאוגרפית זה אכן נכון אבל הקטע המשונה הוא שאנו רוכבים לכאורה ללא חשש במסלולים משער הגיא לכיוון מבוא חורון שהוא הרבה יותר "פנימה" מפארק קנדה אך כמדומני בתוך הקו הירוק - ודווקא פארק קנדה שגובל בכביש מס' 1 הינו מחוץ לקו הירוק ולכאורה דורש זהירות. לא שאפשר לסמוך על המחבלים או לחשוב שהם שולטים בגאוגרפיה..אבל ללא ספק מדינה משוגעת. אבל את זה אנחנו כבר יודעים...

גם חלק מכביש 1 מחוץ לקו הירוק

וזו לא סיבה לחשוש, מה שרציתי לאמר שבמסלולים בין פארק קנדה ונטף יש מרחק קצר מאוד בין הרוכב לבין בית ליקיא וקטנה. יש מקומיים שמסתובבים שם ולא מאהבת ישראל, ורוכב/ת בודד יכול לפתות אותם לאלימות כזו או אחרת.

sdanpo

New member
סינגלים....

מבטיח בפעם הבאה לחקור את הנושא לעומק ולחזור עם מסקנות. בנוגע לביטחון - מצטרף לחלוטין לציקי - האיזור הינו מעבר לגבולות הקו הירוק וגם אנחנו הכנסנו את השיקול הנ"ל ונערכנו בהתאם. לאורך המסלול עצמו ראינו בעיקר רוכבים , כך שלא חשנו בסכנה , אך עם זאת יש לזכור שההבדל בין איזור שבו "לא מומלץ לטייל" לבין כזה שאין בגינו אזהרה כזו , היא בדיוק מקרה בודד אחד. אל תהיו המקרה הזה. בברכת עלה ורכב. דן פורת

sdanpo

New member
הקרדיט כולו../images/Emo65.gif

נתון לאהוד שפירא שע"פ מיטב ידיעתי הכין את המפה + הסברים. הדרך משולטת תודות לקק"ל. המסלול משומר היטב הודות לעובדה שרק סוסים ואופניים מותרים שם. בברכת עלה ורכב דן פורת

כל הכבוד לפרופסור אודי שפירא שמוצא

גם זמן לסוסים, אופניים, מפות ומסלולים!

למעלה