21.9

jenngirl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo82.gif

קמה ב-7,מתארגנת מהר,והולכת לחגוג יומולדת בקוקה קולה לייב[: נתראה שם תהנו ותשמרו על עצמכם. יום טוב

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבקשר לקוקה קולה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מתי נפגשים סופית ואיפה? מי מוכן לשלוח לי את המספר טלפון שלו למסר כי גנבו לי את הפלאפון לפני חודש ואין לי שום מספר של אפחד
ד"א שלי זה 0543978642

Taam YutvatA

New member
מחר../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

לקום מתישהו. לא לעשות הרבה. ולא יודעת מתי, אבל מתישהו לקחת אוטובוס למרכזית ומשמה הסעות ישר לקוקה קולה לייב. יאי. זה הגיע!

ממממור

New member
../images/Emo204.gif לקום מאוחר

סידורים בקופ"ח ובדואר אחרי זה אולי ל-30 ואז קוקה קולה כמובן

אני חוזרת לישון ../images/Emo6.gif../images/Emo180.gif

יש לי רופא ב7:05 הם חייבו אותי לבוא בדחיפות!!
אח"כ: ש"ל עד 14:00 שיעור ב16:00 וממנו ישר לרכבת...(לחיפה כמובן
) לאב יו אול
יומקסים

Gal isr

New member
Coca Cola LIVE!

לחגוג קדם יומולדת (יום ראשון :) ) שם
יוצאים עוד מעט כבר

Marble Arch

New member
בוקר אור!!../images/Emo75.gif

עוד מעט הולכת לעבודה, התלמדות אחרונה (זה אומר שאני מתחילה לראות כסף). והיום בלילה אחותי ומשפחתה חוזרת מחו"ל.. (זה אומר שאין לי יותר אוטו משלי
).

../images/Emo32.gif חבר'ה מה עדיף יס או הוט?

אבא שלי רוצה להחליף ליס ונראה לי אין שם מה לראות..:/

Gal isr

New member
Yes לשלטון ../images/Emo13.gif

הערוץ שבאמת שווה הוא ערוץ 13- כל הסדרות הכי טובות בעולם: הישרדות, המירוץ למיליון, האנטומיה של גריי, סקראבס ועוד המון...

a Warming Sign

New member
ברור שHOT!../images/Emo194.gif

ביס אין את ערוץ 3? זה נכון? שם כל החיים שלי
חח בלי האוס,גיא פינס,פאב פייב,פרוייקט מסלול,וכל סדרה גאונית שיש שם- לא באמת היה משהו מעניין בטלויזיה..אני אישית מעדיפה את אלה ממה שיש ליס להציע. אתם יודעים מה?
,רק על זה שאין האוס לא שווה לוותר על HOT!!!! אלא אם כן יש ואז כל התיאוריה שלי הולכת לפח. |חפירה|

shiran™

New member
אני אוהבת HOT אבל אם יחליפו לך

אל תתבאסי כי יש שם סדרות\סרטים טובים.. אני פשוט אוהבת גם את ערוץ 3 במיוחד בגלל הטלנובלות הישראליות שיש ופליסיטי.. וגיא פינס וכל מיני סדרות מצחיקות

למעלה