21.9

Gal isr

New member
../images/Emo207.gif הקדימו לי לדצמבר!

לאאאאאאא שינו לי ל 12.12 (במקום אפריל) ויש לי טיסה לתאילנד עם המשפחה ב 13.12! לאאאאאאאאאאאא

onix 88

New member
תבקש דחייה

אני חושב שבשביל נסיעות לחו"ל הם כן מסכימים.. תגיד שכבר תכננתם את זה מראש, כבר יש כרטיסים והכל מוכן.. אם יש בודאות קורס באפריל, ומראש תאריך הגיוס שלך היה למרץ, אני לא חושב שתהיה להם בעיה לדחות לך. בהצלחה!

D:

בסוף אתה עוד מתגייס לפניי ?! כה מצחיק D: והיית אמור לטוס לתאילנד ביומהולדתי ! בהצלחה P:

4LeafClover

New member
קוקה קולה לייב ../images/Emo13.gif

נתראה שם!

Infin1ty

New member
מנסה להתאושש

3 שבועות שלא התאמנתי סדיר (אולי שעה שם ושעה פה..) זה התחיל בהחלקה על מפגע קטן בכביש ואחרי שהתאוששתי יחסית נהגת החליטה להוריד אותי מהכביש. וזה אחרי שנה+ שהתאמנתי סדיר וכבר התרגלתי :-\. בכל אופן, הלכתי היום לאורטופד ויש לי משהו שנקרא CERVICALGIA שזה איזה בעיה בצוואר (רק זה היה חסר לי). גם אמא שלי טסה בבוקר לחו"ל (הקפצתי אותה לשדה תעופה) מה שמשאיר לי את הרכב עד ליום שלישי (לא שיש לי תיכנונים, גם ככה המצב שלי על הפנים :-\). מתכנן לשלוח ללשכת גיוס את כל הטפסים של התאונה, ממש לא בא לי להתגייס בחודש הקרוב.

AndreaCorr ©

New member
יו בטר בלייייייב

איי ביליב! היום אחרי שישנתי כלכך מעט אני מקווה לישון צהריים ובערב - קוקה קולה לייב! איך אני מוצאת אתכם שם אגב?

דוש2

New member
אממ היום

הייתה קוסמטיקאית ואז סיבוב בקניון.. ישנתי.. קמתי לא מזמן..ויותר מאוחר לקוקה קולה לייב.... תהנו חבר'ה..

m i r u s h i

New member
היום../images/Emo108.gif

ניקיתי את הבית מקלחת מרעננת וכנראה בילוי עם חברים בערב יום נפלא :]

../images/Emo42.gif

עוד מעט נגמר הקיץ
ואז יגיע החורף הדכאוני שמשנה את כל המצב רוח
אוף לא אוהבת חורף
היום היה שיעור נהיגה, היה מורה מחליף, היה לי עם עוד מורה אחר, ומכל זה אני לומדת להעריך את המורה שלי. כלומר לא שהוא היה כזה רע המורה של היום אבל טוב שהוא לא נהג וזהו..הוא בעצמו כל הזמן נגע לי בהגה, אני מרגישה שהוא כל הזמן לוחץ על הדוושות במקום שאני אעשה את זה לבד!! לא נותן לי את החופש שלי, כל השיעור רק מדבר על הנהיגה זה ככה וזה ככה,חופר במוח
דיייייייי תן לנהוג לבד!
דווקא ההתנהגות הזאת מורידה את הביטחון, זה כאילו הוא חונק וכובל , לעומת המורה שלי שנותן לי את חופש שלי, נותן לי עצמאות ובכך אני מרגישה שהוא סומך עליי וזה נותן ביטחון. אז זהו רק כשרואים דברים אטחרים, מעריכים משהו קיים, ככה זה תמיד לצערי..מסקנה: יש לי מורה מעולה.

shiran™

New member
עבדתי

ואחרי זה היה שיעור נהיגה.. משתפרת לאט לאט.. הצלחתי זינוק בעלייה סוף סוף אבל הקלאץ'.. ברמזורים.. מעצבן אותייייי! אני אצליח בע"ה.. לאט לאט..
האלופה. יא מחר ראש השנה. חסר לי הדיבורים וההרצאות שהיו כל שנה בביצפר על ראש השנה וכיפור.. ולחשוב שכשהייתי בביצפר לא רציתי לשמוע אותם
טוב.. המשך יום טוב לכולם ובגלל שאני יודעת שלא יצא לי לכתוב מחר (כנראה) אז שנה טובה

גם אני רציתי להיות בקולה ]:

אבל לאאא, מחר יבקשו ממני לבוא לעבודה. נאכס. וגם זה לא כלכך הסתדר לי ממילא=\ חברה עומדת לבוא אליי, ואראה אותה עם מדים #$$% עשו להם הפתעה, ושיחררו אותם לחמשוש. חמודים הצבא האלה. תהנו כולכם בקולה ! ערב טוב :]

אבילטלט

New member
../images/Emo75.gifגם אני רציתי להיות בקולה:/

אבל כשידעתי שצריך לשלוח הודעה היה מאוחר מידיי

n k

New member
הצד האפל של עולם הזוהר ../images/Emo11.gif

חזרתי לא מזמן מעבודה ארוכה ומאומצת ב"רני רהב" (חברת יחסי ציבור מאוד גדולה). מסתבר שבנק הפועלים עורך הרמת כוֹסית חגיגית והייתי צריך להדביק מדבקות עם כתובת על המעטפות, כך שזכיתי לראות את מקום מגוריהם של כל מפורסמי ישראל, החל מנינט ויודה וכלה ביושבת ראש הכנסת ח"כ דליה איציק.
צריך לציין שהיו שם המון חטיפים וגלידות חופשי.
ועכשיו - אין לי כרטיסים לקוקה קולה או משהו אז נשב לקרוא את כל מה שכתבתם היום.

למעלה