21 (!) הרוגים היום בעזה

the mnm factor

New member
לפעמים יש לי הרגשה

שהימין כל כך שמח שחמאס נבחר.. זה כאילו נתן לו את הקלף שהוא כל כך חיכה לו- כל היום מנפנף בזה... גרשון, הסוגיה הזאת נטחנה מכל הכיוונים- לי ברור שחמאס נבחר כי הפתח מושחת וגנב מהציבור (ויש לי עדויות פרטיות לכך) ולך ברור שחמאס נבחר כי כל הפלסטנאים רוצים להשמיד אותך... אז זה הכל.

זה משנה למה נבחר?

אז הפלשתינים בחרו בתנועה חברתית "למופת" ומחבלים באותה חבילה, אין סתירה, הפלשתינים ידעו במי הם בוחרים כאשר הם בחרו בחמאס, הם ידעו שהם לא רק בחרו בתנועה חברתית ו"לא מושחתת", הבחירה היתה מודעת לחלוטין. הפלשתינים לא רוצים "להשמיד אותנו" הם פשוט רוצים את כל מה שנראה להם שמגיע להם על פי אמות הצדק שלהם, כפי שהם רואים את זכויותיהם ההיסטוריות, ויצא ככה, "במקרה" שזה מתנגש עם אלה שלנו.

gershon17

New member
מה זה חשוב למה החמאס נבחר?

הוא נבחר וזו עובדה, ועכשיו הפלסטינאים צריכים להתמודד עם ההשלכות של בחירתם.

יש לי מצפון לא פחות מכל יפה נפש

כאן, מה נראה לך שאני בעד שאזרחים שלהם יהרגו? נראה לך שאני בעד למחוק שכונות, שאין לרגש לחיי אדם? מה לעשות, אני עושה הבדלה בין בני אדם לבני אנוש, בשביל האנוש צריך אנושיות, מבחינתי מי שמשתמש באזרחים כמגן אנושי, מי שמתאבד במסעדה מלאה בילדים הוא לא אונשי, אז יופי, הוא בן אדם, נו גם היטלר היה בן אדם, כמו שכתבתי קודם, אבחנה ביולוגית וטו לא, ואני לא ביולוג. הפלשתינים הם לא אוסף מיקרי של אנשים אשר לכל אחד מחשבות משלו, ברור שהם גם אוסף של איניבידואלי אך מעבר לכך יש להם גם זהות לאומית, כמו שיש לנו, יש לעמים ראירופאים ויש לאמריקאים ומבחינתם, אנחנו, הישראלים, היהודים "הציונים" אכן גירשנו 600 אלף איש, הנכבה היא לא סתם תאריך שהם מציינים, הם לא במקרה כמעט כווולם בחרו במפלגות לא ציוניות, מפלגות ערביות-פלשתיניות, זה לא כל אחד חושב בנפרד, לא היתה התפלגות של בוחרים, מרצ קיבלה כמה אלפים בודדים והעבודה קיבלה עוד פחות. מה זה רוצים "רק שקט", בטח שרוצים, אבל לא בכל מחיר נכון?, השאלה היא רק המחיר, לא אם הם רוצים שקט, הם גם רוצים צדק לא? מהו אותו צדק? צדק זה הרי יחסי, מה שבעיני צודק, לא נחשב צודק בעיני מוחמד לא?

gershon17

New member
עכשיו קח את מה שכתבת

ותנסה ליישם אותו בכל האמור למצעד הגאווה בירושלים. רק שהפעם הצד השני הוא לא פלסטינאים שמשתמשים בטרור כדי לרצוח כמה שיותר יהודים, אלא סתם יהודים דתיים עם העדפות שונות משלך. שים לב להודעה הזו, למשל. אתה לא רואה את חילוף התפקידים? שאתם מתייחסים ליהודים דתיים בדיוק כמו שאתם טוענים שהימין מתייחס לפלסטינאים?

jnus1

New member
הרוג אחד והוא שווה הרבה יותר מ1000

מחבלולים פלשתינאים!

1אברהם

New member
צריך לעשות טרנספר לערבים בצפון

רצועת עזה על ידי הפגזות מרחוק ולא לסכן את חיילינו בלחימה בשטח בנוי בתוך אוכלוסיה עוינת. חיי חיילינו יותר חשובים ממה יגידו באו"ם שמום. יש להעדיף את חיי חילינו מאשר את חייליו של האויב. אם נעשה את השטות ונכבוש את בית חנון ובית לאיה מבלי לטרנספר קודם את אוכלוסיתה דרומה נסתבך "בשליטה על עם זר" ונספוג אבדות "מהאוכלוסיה החפה מפשע" כמו היה בדרום לבנון וקאסמים ימשיכו לירות לעברינו.

אני מקווה שלא היית

מאלה שצעקו "לא תעשו לנו טרנספר, אתם מגרשים אותנו" בזמן ההתנתקות.

למעלה