202 - שאלות\דיון

אליהו1919

New member
הגזמת! ברזל מותך בחום הזה

אחרי זה זה הופך להיות עיסה של זכרונות... אין מצב לחלץ את זה! אולי התכוונת ל400 מעלות? כי זה הגיוני..

Freemee

New member
צודק, התכוונתי ארבע מאות

המספר היה רק הדגמה, התכוונתי, שבניין שלם של משרדים שנשרף ההארד דיסקים שלו הצליחו לשחזר. שמע אני לא אומר שזה לוקח קצת זמן ולא אומר שזה פשוט אבל אפשר לשחזר אם לא כל המידע, רסיסים ממנו. בוא נחזור לדוגמה בפריזון ברייק. אני לא מאמין שזריקת הארד דיסק לאגם קשה כל כך לשחזר כי הקורוזיה אמנם עושה חלודה אבל היא לא מעלימה את הביטים שצרובים על הפלטה. ואני מאמין שזה מאוד אפשרי לשחזר גם אחרי חודש.

aviGODFATHER

New member
לא לשכוח משהו חשוב נוסף...

זה לא שההארד דיסק נמצא בתוך כד של מי עדן. המים הם מלוחים מן הסתם, ויש כל מיני לכלוכים אחרים וצמחים. ההארד דיסק שקע עד לקרקעית וצמחו צמחים לידו שמסתירים אותו ומביאים כל מיני דגים להיות בסביבה וזה גם לא ממש תורם למצב של ההארד דיסק. בקיצור - אם הם יצליחו לשחזר משהו מהדיסק זה יעצבן אותי מאוד.

Freemee

New member
כן..

אתה לא מבין בכלל. זה לא שכשמשחזרים אז הם מפעילים את ההארד דיסק שוב כאילו היה רגיל. הם לוקחים את הפלטה של המידע ומחברים אותה להארד דיסק חדש או משהו דומה ואז קוראים ממנה. מים במקרה זה לא משפיעים.

noyil

New member
בדיוק

בתוך ההארדיסק יש וואקום, לפלטה לא יקרה כלום את מייקל לא דאג לשבור את ההארדיסק בשביל שיוכלו להיכנס מים לתוכו. אם אני הייתי רוצה להעלים מידע, הייתי שובר את ההארדיסק ל2-3 חלקים וזורק כל אחד לכיוון אחר

TaiKwonDo

New member
מי אמר

שהוא הולך לחפש באגם? מאיפה הוא יודע שהוא זרק לשם אולי הוא חושב שהוא חפר בור ושם אותו שם?

ZaAmHaRaShA

New member
הוא ביקש להזמין צוות צוללנים

שיצלול לאגם, אז כן אני מניח שהוא לא רוצה להביא צוללנים עם שנורקלים וציוד מלא כדי לחפור באדמה שמסביב לדירה שלו

dafnaleh

New member
אני לא מבינה איך הוא הניח סתם כך

שהתכנונים נמצאים באגם. ואיך שאני מכירה את התנהלות הסדרה עד כה, הם גם באמת יהיו שם, למרות שזה לגמרי לא הגיוני מצידו של מייקל להשליך אותם לאגם (וגם לפגוע באגם מהגובה של הדירה שלו. מגוחך).

Angelus

New member
202 - שאלות\דיון ../images/Emo58.gif

השרשור מכיל
ים רבים! לא לשכוח לסמן.

DevilGirl92

New member
מייקל ולינק מפגרים../images/Emo58.gif

למה הם ניסו לחלץ את אל ג'יי, וככה לסבך אותו עם הרשויות עוד יותר? זה כל כך טיפשי כבר בגיל כזה הוא צריך לוותר על החיים שלו? הם היו צריכין לעשות את זה במשפט הגון [אחרי הבלגאן]

קובי221

New member
מז"א למה?../images/Emo58.gif

זה היה ברור! הסדרה פשוט צריכה לספק תוכן ומתח...

MineraL

New member
../images/Emo58.gifמה הקשר...

לינק אמר שבגלל שהוא הבן שלו ובגלל שהוא "רצח" את ההורים שלו ועוד מישהו שלא עולה יל פתאום אז הוא יכנס לכלא לכמה שנים על בטוח או אפילו על הכיסא, זה היה ברור... הם יהיו חייבים לחלץ אותו, הקטע הזה כבר היה ידוע מהעונה הראשונה.

MineraL

New member
למה טיפשי ../images/Emo58.gif

זה לא יהיה הגיוני אם הם יוותרו על אל ג'יי

DevilGirl92

New member
כן../images/Emo58.gif

ומאוד הגיוני לגרור אותו לחיים של פושע נמלט

למעלה